Ben şu anda şaştım kaldım ya yuh dedim resmen.. Bu kadar da olmaz. Feraceli kızlar Lgbtyi destekliyor...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Lgbtlerin de insan olduğunun ve onlara insanca davranılmasını isteyen kızlardır. İslam'da Lgbt olmak günah amenna ancak insanlar Lgbt diye onları öldürmek, dışlamak da dinle bağdaşmaz. Gerçekten inançlıysanız önce insanlara insan olduğu saygı duyun sonra da inancımızı güzellikle anlatın.
+ 1
İnanmıyorum hayır..😱
ya hemen hakaret edmeyın kızlara
gökkuşağı yasaklancakmış onun için yürüyoz demişler onlarda almışlar bayrağını gitmişler ne bılsınler ibine hakları diye yuruduklerını D:
cahiller bilmiyorlar ki...
Cevap
24Cevap
neden saldırıyosunuz anlamadım destek verdiği onlarında eşcinsel oldukları anlamına gelmez size mi kaldı bu kızları yermek hakaret etmek kararktersiz sizler
bu haberin aslı çıktı bunlar sahte kapalı bu kızler lezbiyen sevgililer daha önce eylemde fotoları var :)
Bunları gördükçe ben utanıyorum ya. Onların yerine ben utanıyorum. Bizim adımızı kirletiyorlar. Ya çok cahiller anlamadılar olayı, ya da bilerek yapıyorlar. Utandım ya utandım resmen.
pardon ama başkalarının tercihlerine saygı duyamnın açık veya kapalı olmakla hiçbir alakası yok İNSAN OLMAKLA ALAKALIBİR ŞEY
Ben şu görüşteyim efendim , bu kapanma mevzusu genelde aile ve ya eş baskısı yüzünden oluyor. Bu kızlarımızda bu zorlama yüzünden kapanmış durumdalar büyük ihtimalle o yüzdende eş cinselliği destekliyorlar
bu tip ön yargılı yaklaşımlar ile ateistlere yapmış olduğunuz kıyağı baba evladına yapmaz bu devirde
Shop olmadgnin garantisi var mi? Hicbir seyden emin olmadan yargilamak ne kadar kolay
O fotoğraftaki kapalı kızlar CHP ye üyeler ve CHP mitinginde en ün saflarda yer aldılar inanmayanlar fotoyu google aratsın ve cıkan sonuclara baksın
hll olsun
''resim'' ve ''fotoğraf'' arasındaki farkı bilmeyen birisinin bunları eleştirmeden önce kendi dilini eleştirmesi lazım.
Neyi ne için yaptığını bilmeyenin bugün eline bayrak verirler yarın başka bir şey
eleman burdan bir popiler üyeye çok benzemiyo mu :)
Ordaki kızlar gerçekten başörtülü degil ki bunu anlamayan cahildir kesinlikle
yemin ediyorum bu insanlar iyice sapıtmış son sözüm bu
Ahuhauhauahauajaua ya elindekinin ne oldugunu biliyorlar mi acaba agauhauahahauaha 😃😃😃
Cahillik başa bela böylelerini görünce turbanlilara bakış acim değişiyor.
l*n bu kapalılar size de napsa yaranamıyorlar. Ne garipsiniz
ya mal mısın bunlar o ıbnelerın oyunları. onlar aslında acık kızlar ama başlarını kapatmıslar dınımızı kırletmek ıcın
Seni cahil ::D
ne alaka
Ya onlar ne bayrağı olduğunu bilmiyordur. Aaa ne güzel rengarenk bayrak gökkuşağı bayrağı herhalde hadi foto çektirelim demişlerdir
Polyanna :D
E bulmuş ya iki türbanlı lez birbirini 😄 veya işin farkında degillerdir, parti mitingi sanmislardir.
Renkli bayrak hangi partinin? :D
Onlar neyin ne olduğunu anlamadilar bence
o kızların açık saçık resimleri vardı
Totomla gülüyorum size.
Bunlar ne yaptıklarını, neye inandıklarını bilmeyen cahil insanlar.
Cehalet kokuyor
O kadar şaşılacak bir durum değil bence
Cehaletin elbisede olmadığının kanıtı
Bunlar gülen cemaatinden
Vay arkadaş çivisi çıkmış l*n türkiyenin.
bence cahillikten ordalar :)
Modaya uymuş cahiller bence
troll onlar provakasyon yapıyolar
Helal olsun o güzel bayanlara
sorun yok insan hepsi
elindeki bayragın anlamını bilmiyorlardır belki
Herkes kafasına göre bu alemde
Size ne acaba?
bu kızlar nerelerini kapamışlar çok merak ettim :D
Zihinlerini bence
hayır :D sadece G. T ünü başını kapamış bunlar zihinleri boş :D
zihinlerini kapamış olsalar , LGBT gibi sapık sapkın bir grubu desteklemezler di , destekleyemezlerdi Allahtan korkarlardı :D
Ne var bunda?
Off yine mi
Harbi ne ayak l*n bunlar
Halen şok oldum
"Halen şok oldum" ne ya 😒 Cümle kurmayı öğren önce sen.
ibneler
Çok seksi ahahaahaha
yuhhh
Bu kareler ne yahu
Yanlış.
komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar