Lgbtlerin de insan olduğunun ve onlara insanca davranılmasını isteyen kızlardır. İslam'da Lgbt olmak günah amenna ancak insanlar Lgbt diye onları öldürmek, dışlamak da dinle bağdaşmaz. Gerçekten inançlıysanız önce insanlara insan olduğu saygı duyun sonra da inancımızı güzellikle anlatın.
ya hemen hakaret edmeyın kızlara gökkuşağı yasaklancakmış onun için yürüyoz demişler onlarda almışlar bayrağını gitmişler ne bılsınler ibine hakları diye yuruduklerını D:
neden saldırıyosunuz anlamadım destek verdiği onlarında eşcinsel oldukları anlamına gelmez size mi kaldı bu kızları yermek hakaret etmek kararktersiz sizler
Bunları gördükçe ben utanıyorum ya. Onların yerine ben utanıyorum. Bizim adımızı kirletiyorlar. Ya çok cahiller anlamadılar olayı, ya da bilerek yapıyorlar. Utandım ya utandım resmen.
Ben şu görüşteyim efendim , bu kapanma mevzusu genelde aile ve ya eş baskısı yüzünden oluyor. Bu kızlarımızda bu zorlama yüzünden kapanmış durumdalar büyük ihtimalle o yüzdende eş cinselliği destekliyorlar
En İyi Cevaplar