Güncellemeler
+1 yıl
İlgilenenlere tesekkur ederim:)

Benimde babam ben küçükken annemi dövüyordu. Evde boşu boşuna kavga çıkartıyordu ablam abim ben annem kim olursa hep kavga vardı evde. Bide eve geç geliyordu içki içiyordu kumar oynuyordu. O zamanlar diyordum. Benim babam niye diğer babalar gibi değil ben niye diğer çocuklar gibi değilim diye babama baba diyemiyordum sarılamıyordum bile çekiniyordum. Bir çocuğun babasından çekinmesi babasına karşı bir duvar örmesi çok acı veriyor. Şimdi babam değişti yaşlandığından mı bilmiyorum. Daha iyi içkide pek içmiyor. Ama ben hala o duvarı yıkamıyorum..
Cok iyi anlayabiliyorum seni, yasadiklarin adina uzuldum. Benimkide simdi degisti ama yaptiklari unutulmuyor
Aynen. Ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmuyor. Aksine daha çok hatırlıyorsun ya da hatırlatıyorlar..
Yasamadim ama eğer yasasaydim öyle herşeye rağmen babamdir diye saygı sevgi besleyemezdim içimde heralde. Koskoca insanlarin huyunu degistiremiyosun malesef anne babani secemiyosun da. İnşallah sen güzel bir yuva kurarsin. Vicdan sahibi ve egitimli olmak çok önemli
Besleyemiyosun zaten. Suratini gorunce o yasadiklarin aklina geliyor. Cok teskkurler:)
Ne yazık ki bende aynı durumdayım. Yaptıkları yüzünden babamı oldu olası sevmedim. Annemide yaptıklarından sevemedim. Sevgiye aç büyüdüm. Hep sarılıcak sıcak bir kucak aradım. Değişen birşey yok hayla arıyorum :'(
Ben çok dayak yedim kemerlede dövüldüm İYİKİ DÖVMÜŞ.
Babanın değerini sonradan anlıyorsun.
Bu yasima kadar anlamadiysam daha da anlamam
Cevap
0Cevap
Cok uzuldum cidden senin adina boyle adamlari alcan asicaksin
böyle babalarda var tabi ne yazıkk
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar