Baya uzun bir yazı yazcam bu babamla ilgili öncelikle babamdan nefret ediyorum ve onu hiç sevmicem babamla annem lisede tanısıp birbirlerini cok sevmişler annem 18 yasındayken ben olmusum beni ne kadar aldırmak isteselerde 5 aylıktan büyük olduğum için olmamıs annem beni cok sever babam hiç sevmez beni bende sevmem onu tabi eve içip içip gelir geceleri annemi beni kardeslerimi korkutur. Bide bana müslümanlık dersi veriyor. Dar kıyafet giymeme kızar. Saçlarımı açık bırakmama kızar bırakamam yani bir tişörtün üstüne illaki hırka giyerim oje sürmeme kızar bunların hiç birini yapamam ama ona her b*k serbesttir bunlara karısmasına uyuz oluyorum bizim ailede tek kapalı insan yoktur. Okul yıllarımdada etek boyundan sorun cekmiştim ne öyle diz altında etek babama uyuz olurum beni hep kıskanır bu durumla nasıl baş edicemi bilmiyorum küçükken cok dayağını yemişimdir ve halen yiyorum dövdünde 1 sene dayak yemiş gibi olurum cok pis döver nasıl böyle bir adamın kızıyım bilmiyorum beni dinden soğutuypr ya bazen ateist sanıyorum kendimi ben kapanmak işte uzun etek filen böle seyleri sevmeyen bir insanım ne yapabilirim babam her seyime karısıyor siz ne düşünüyorsunuz düşüncelerinizi yazın tesekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun etek giyen saclarını güzel yapmayan makyajsız dar pantolon giymeyen kendine bakmyan kızlarıda sevmiyor erkek ama babam bunlara karsı bu beni uyuz ediyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer