Kara Çarşaf Niye Giyilir?

Neden çarşaf dinin zorunluluğuymuş gibi gösteriliyor? şimdi bazı yobaz kesim gelip mini etek niye giyiyo milllet onlara karışın vs diyecek ama mini eteği giyenler kendi zevkleri için rahatları için bir zorlamaya maruz kalmadan giyiyorlar ama çarşaf giyenler dinde var diye öyle inandıkları için kendileri istemeyerek zorla giyiyorlar şimdi bana kimse istiyolar falan demesin bir insan zaten nacizane görünmek mahrem yerlerini kapamatmak istiyorsa düzgün bir şekilde giyinir ve saçınıda kapatmak istiyosa başörtüsünü takar ama kimse keyfinden sıcağın ortasında ninja gibi sadece gözleri çıkacak şekilde pişe pişe dolanmaz kışları bir bere taktığında bile insan ne kdr rahatsız oluyo bir rahatlıyosun çıkarınca çarşaflıları düşünüyorumda gerçekten büyük eziyet bu sıcakta kendilerine işkence çektiriyolar. Çarşaf arap geleneğidir eskiden çölde araplar kum fırtınalarından korunmak için giyiyorlardı şimdiki bazı yarım akıllılarda hacıların hocaların sakallı mollaların getirdiği çarşaf giymek şereftir lafıyla kadınları çarşafa mahkum ediyolar dinde var sanıp. Şimdi gelip mini etekle karşılaştıranlar olacak ben mini eteğide savunmuyorum özgürlük diye bagırıp etrafta bira şişesiylede dolaşıp sevişmiyorum aynı şeylerle saldırmayın sadece biraz düşünün bir insan çarşaf olmadanda kendini düzgün bir şekilde kapatıp normal bir şekilde dolaşabilir.
Kara Çarşaf Niye Giyilir?