Müstakbel eşimi çok seviyorum ama kayınvalidemle hiç anlaşamıyoruz. Dün bildiğiniz pazar günü kapalı modaevini benim için tüm gün açık tuttu. Sorun buda değil ben rahat olmak için ya düz ya da midi model isterken hanımefendi tutturdu illa kabarık olucak diye ben rahat olamam diye istemiyorum dedim. Annemle ikisi hemen bana cephe alıp karşı çıkarken organizatörümüz Leyla hanım araya girip ortak noktanın olduğu bir gelinlik getirdi. İçeride topuklu ayakkabılarımı çıkarıp gelinliği giydim nasıl olsa basamak üstünde durucağım için içeriye geldiğimde gördüğüm manzara daha felaketti benimle gelen bir arkadaşım gelinliğimi beğenmedi üstüe ne kadar iğrenç durduğunu söyledi. Sonra diğer yanda aynada gelinlik deneyen arkadaşımı gördüm. Gelen ikinci gelinlik için içeri geçtiğimde istemediğim gibi hem straplez hemde kabarıktı. Yürüyemediğimi anladığımda gelinliğin eteğini kaldırıp basamağın üstüne çıkmaya çalıştım. Bu seferde annem ve kayınvalidem çıplak ayakla geldiğim için beni kınadılar. Gelinliğimi eleştiren arkadaşım bu sefer gelinliğin çok iyi olduğunu benim fiziğimin çok kötü olduğunu söyledi. Organizatörümde arayı bulmak için balık modellin hem bana iyi gideceğini hemde uç eteğin kabarık olabiliceğini söyledi. Nişanlımdan hoşlandığını tahmin ettiğim kuzenide bu sefer lafa atlayıp balık modelin fizik sergilemekten başka bir şey olmadığını benimde balık modele hevesimi anlamadığını söyledi. Salı günü ikinci prova var fakat ne annemi ne kayınvalidemi ne arkadaşlarımı ne nişanlımın kuzenini istiyorum. Sadece organizatörüm Leyla hanımın gelmesini istiyorum. Bunu nasıl diyebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
istediğim model bu veya balık merak edenler için ; tr.aliexpress.com/.../32303400976.html
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer