Arkadaşlar. Bir erkek, dost mu ister yoksa sevgili mi? Sevgilimin benden önce tanıdığı kız arkadaşı var baya yakınlar ve kıza gerçekten güveniyorum, sürekli beni sevgilime övüyor hakkımda herzaman güzel şeyler söylüyor. Sevgilimin ona bakışlarından anlıyorum sadece arkadaş olarak sevdiğini.. herkes anlar. Bazen kıskanmaya gönlüm el vermiyor, bazen keşke dostu olsaydım sevgilimin diyorum...
Adam gibi adam bir kızla arkadaşlık kurabilir, saf bir arkadaşlık..
Derdini dinleyen, birlikte eğlenebilen, herşeyini paylaşabilen bir bayan dost mu? Yoksa herşeyden sevdiğin bir sevgili mi daha ötedir sizin için?
Sevgili triptir, sorumluluktur, benimle neden ilgilenmiyosundur, nerdesindir, beni seviyomusundur, sürekli kendini sorgulama halidir. ama dost, bir kızdan alabiliceğin maksimum keyfi alıp evlere dağılmak ve bir sonraki görüşmeye kadar ne istiyosan onu yapmaktır
yani şimdi dostun anlamını herkes biliyor. buna ne şüphe. ama sevgili ayrı bişey. zaten sevgilinin bir tanımı olsa herkes bir model kıza aşık olurdu. sevgili dediğin hani harika zamanlar geçirdiğin kişi ve yanında sana güzelliğiyle duruşuyla tatmin edecek senin egonu yukarıya çıkaracak biri olmalı. şimdi şişko biriyse dost olsun derken ben zayıfım ve bu benim görüşüm. sevgili olmam. ama sevgilinin tanımı yok herkesin tadı farklıdır.
En İyi Cevaplar