Kadın olmaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?

Gerçekten bıktım her şeyin kadına uygulanmasından bıktım kadının üstüne gidilmesinden bıktım kadının obje görülmesinden bıktım hamile olduğu için dışarı çıkmasnın terbiyesizlik sayıldığı bir ülkede kadın olmaktan bıktım. ( https://www.hurriyet.com.tr/gundem/24389288.asp ) Savaş alanlarında müslüman örtülü dahi bakın örtülü diyorum hatta peçeli diyorum şort falan yok erkekler yani sizin deyişinizle tecavüzü haketmeyenler (!) örtülü kadınların bile savaş alanlarında tecavüze şiddete maruz kalmasından bıktım kadının şiddete maruz kalmasından bıktım her geriden gelmesinden ezilmesinden bıktım kadının hamileyken çıkan göbeğinin hatlarının terbiyesizce yorumlanmasından bıktım hakarete azarlamaya maruz kalınmasından bıktım eskiden gelen kadın düşmanlığından bıktım artık kadının namusu olduğunu sürekli savunan ama erkeğin namusu olmadığını sanan bireyler içerisinde kalmaktan bıktım kadın olmaktan artık bıktım usandım çünkü hiçbir değeri yok keşke hiç olmasaydık belki bu kadar eziyete hiçbir kadın maruz kalmazdı haksız mıyım, ne diyorsunuz?
Kadın olmaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?