Mesela Rusya veya İsveç ya da Norveç örnek olarak gösterilebilir. Sizce neden böyle. Bilgisi olan veya yorumda bulunmak isteyen arkadaşlarımın cevaplarını bekliyorum.
güzellik deyince ben yüze bakıyorum siz erkekler fiziğe.. ikinci kızın dudakları güzel değil mesela.. ve yine 3. kızın da yüzünde bir iğreti ifade var seksi olmaktan ziyade..
Bilime göre asla soğuk hava gençleştirmez. Soğuk cilde gerginlik vermez damarlara verdiği zarardan dolayı damarlar gerginliğini yitirir. Soğuk cildin nemini azaltır, koruyucu tabakasını zayıflatır, kan dolaşımını yavaşlatır. Bu durum cildin kurumasına, pürüzlenmesine, hassaslaşmasına ve erken yaşlanmasına sebep olur. Soğuk hava cilde nemi kaybettirir, cilt bariyerini zayıflatır. Soğuk rüzgar tahriş eder, kızarıklığa sebep olur. Kışın kar ve buz yüzeyinden yansıyan UV ışınları cilde zarar verip erken yaşlandırır. Bu yüzden soğuk ülke halkları çok fazla krem ve nemlendirici kullanır. Kadınların derileri daha ince olduğu için soğuk hava kadınları daha çok yıprattığından dolayı soğuk ülke kadınları devamlı sıcak ülke kadınlarının güzellik sırlarını, cilde ve saça nasıl baktıklarını öğrenmeye çalışır. Antalya’ya taşınan Rus kadınları Antalya’ya taşındıklarından beri ciltlerinin daha nemli ve güzel olduklarını söylediklerini duydum. Yani soğuk hava güzellik düşmanıdır. Norveç’in kremi meşhurdur. Sıcak ülke yaşlandırıyorsa neden bütün dünya Latin kadınlarına bayılıyor?
İnsan ve domates birbirinden çok farklı olduğu için insanla ilgili domates örneği veremezsin insan buzdolabına girince karaciğerleri hasta olur ve ölür güneşte durunca da beyni yanar ölür ama domateste durum farklı
Sıcak ülke kadınları çirkinse neden bütün dünya latin kadınlarına salyalarını akıtıyor en ünlü mankenler hep sıcak ülkelerden çıkıyor
Evet, genlerle alakalı. Meselâ İskandinavların genleri güzel olmasaydı soğuk havadan dolayı erken yaşlanırlardı. Soğuk hava zarar verdiği için krem kullanıyorlar. Bilime göre soğuk hava cilde olumsuz etki eder.
Saçma bir genelleme. Çirkinleri de var. Ayrıca her ülke de öyle afetler var ki aklın durur. Mesela latin kızları çok güzel oluyolar. Türk kızlarında da yine muhteşem denilcekler var.
saçma bir genelleme demen saçma olmuş :D evet her ülkede afetler var, ama ikandinav ülkelerinde sokakta yürüyen sıradan insandan tut marketteki kasiyere kadar taş. onlarda istisna olarak çirkinler var, bizde istisna olarak güzeller var o hesap
Dostum bizim ülkemiz de kadınların kendine bakıp makyaj yapmaları açık giyinmeleri suç olarak gözüküyo çünkü. Çoğu kız üniversiteye gitmeden rahat rahat makyaj bile yapamıyo aileler yüzünden. Bu yüzden 20 den sonra hepsi taş olmuş gibi geliyor bize. Sizin o dediğiniz ülkelerde , hatta çoğu ülke de o kızlar 14 yaşında makyaja açık giyinmeye ve fiziklerini kullanmayı öğrenmeye başlıyolar. Bu yüzden mukemmel gozukuyolar. Bence tabi bu @sporyapanadam07
@sporyapanadam07 tabii boy olarak eksiğiz. Erkeklerde de , kızlarda da var bu sorun. Ama bence boy güzeliğin önüne geçemiyor. Herşey bakım ve giyinmekten ibaret. Lise de sınıf arkadaşım vardı , bebek gibi kızdı. Ama ne bakım yapardı , ne de giyinmesini bilirdi. Dikkat bile çekmezdi.
Asıl soğuk ülkelerin erkekleri çirkin oluyor diye biliyorum. Mesela Rusya'da veya İsveç'te yakışıklı bir erkek görmen çok zor. Ama sıcak ülkelerde tam tersi oluyor. Örnek olarak İtalyan ve İspanyol erkekler yakışıklı oluyor. :)
En İyi Cevaplar