Annem çok bakımsız giyinemiyo utanıyorum arkadaşlarımla tanıştırmaya bir öneriniz varmı?

Biliyorum annem sonuçta utanmamam gerek ama kabul edilebilir gibi değil annem 56 yaşnda ben 20 ve annem çok kötü giyiniyo bir elbiseyi yırtılıp giyilmez hale gelene kadar giyiyo o eskilene kadar başka kıyafet giymiyo bir pantolon giyiyo paçaları yukarıda kısa geliyo sütyen giymiyo bıyıklarını bazen alıyo bazen almıyo saçlar dip boyası geliyo beyazlar çıkmış yine biyere gidersek boyarım diyo çorabı yırtk çıkıyo dışarıda elbise alma huyu yok evde ne varsa onu giyip eskitip atim diyo ama gerçekten utanıyorum okula giderken durağa benimle geliyo ve bir arkadaşım görücek diye çok korkuyorum evden zaten çıkmıyorum biri tanır diye söylüyorum yıllardır ama kadın halinden memnun napsam olmuyo birisiyle arkadaş olurken tereddüt ediyorum annemi tanıyomudur diye burdan tarif edişim den belki normal gibi görülebilir ama değil öyle böyle değil gören sokakta yaşayan derbeder dilenci biri sanar
Annem çok bakımsız giyinemiyo utanıyorum arkadaşlarımla tanıştırmaya bir öneriniz varmı?