Eski sevgilinin hayatinda biri var!

eski sevgilimin hayatında biri olduğunu arkadaş aracıığıyla öğrendiğimde resmen yıkıldım .güyya benim yerime kimseyi koyamazmış ama koydu .ben bile erkek halimle kimseyi hayatıma almazken o 7 ay içinde hemen birini buldu .yazıklar olsun .hem nefret ediyorum hemde aynı zamanda hala seviyorum :/ napiçam bilmiyorum elim kolum bağlandı elimden hiç birşey gelmiyor .ne nefretim diniyo nede sevgim .resmen yıkıldım ben .ondan bunu hiç beklemezdim ona çok güveniyordum beni hayal kırıklığına uğrattı .onunda beni sevdiğini düşünüyodum .öyle hissettirdi bana .ama o beni çok silmiş .ben yeniden beraber olacağımıza kaderim olduğuna inanıyordum ama o çoktan birini bulmuş .bunu nasıl atlaticam .unutamıyorum onu hala seviyorum .o da beni seviyodu bunu nasıl yaptı anlamıyorum .samimi olmak gerekirse 7 ay önce ben terkettim .çok sık kavga ediyorduk bunalmiştim artık sürekli tartışmaktan .o bunalım geçirdiğim dönemde ben kız arkadaşımı 2 kere aldatmaya yeltendim tamamen bunalımdan kaynaklanan bir durumdu .sürekli tartıştığımız için ne yaptığımı bilmiyordum dikkatimi başka kızlar çekmeye başladı .daha doğrusu kafamı dağıtmak için basklarıyla takıldım .her iki aldatmamdada yakalandım .zor ikna ederek affeti beni .ama o aldatmadan kavgalarımızın boyutu iyice arttı .sürekli msn face şifrelerimi kontrol ediyordiu .ben de bunaldım bitti yeter artık istemiyorum dedim terkettim .5 ay sonra onsuz yapamadığımı anladım mesaj attım ,oda yanıtladı .ilk başta sert tepkiler verdi ama sonra yumuşadı .fakat o daha barışmadan yine kız meselelerine girince ben yine bitirdim .şimdi ise onun hayatında biri var .yazıklar olsun .bu en son olayın üzerinden 1 ay geçmeden hemen birini nasıl buldu .acaba beni aldatıyormuydu ? şimdi nasıl bir yol çizmem gerekiyor .beni aldattıp aldatmadığını nasıl öğrenirim .bu kadar kısa sürede birini hayatına almak kolay değildir .benleykende olabilir mi o kişi .işin kötüsü hala seviyorum :( bana fikir verin napmam getekiyo
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar ya neden kımse cevap vermıyorrrrrr .tamam ben bıur hata yaptım ama hatamı anladım .sımdı bana bır yol gosterın eskı sevgılımı gerı ıstıyorum nasıl kazanabılırım onu tekrar
Eski sevgilinin hayatinda biri var!