arkadaşlar çok yaygınlaştı bu terimler kimdir bu emo nedir bu emo? emo ve gotık arasındakı fark nedir? gecen kuzenim geldi sana birşey itiraf edecem ben emoyum dedi anlamı ne? var mı bu sıtede de oyleleri
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılemo çok saçma bir şey bence yani aykırılar tamamen siyah giyerler her tarafları piercing saçlar pembe fuşya yeşil falan kabarık şekil şukul saçma kıyafetler Türkçeyi katlediyoalr her şeye ağlıyoalr. gotik ise siyah takılmayı seven herkesle samimi olmayan soğuk insanlardır. www.izlesene.com/.../936455 bak bu çok çok çok eski emo şarkısı klipte emolar var bak tiplerine
10 Yorumla
+1 yılEmo emotional kids yani duygusal anlamına geliyor. Saçma sapan ergenler işte ota b*ka ağlayıp triplere giren tipler. Gothic tarz ise metal müzik dinleyip karamsar takılan özgür tipler oluyor
10 Yorumla
İyide sen burda emo yu anlatmamış sın ki sen burda çok duygusal rolü yapan kılasik popüler kız ya da sulu göz dediğimiz insan tipini anlatmışsın
00 Yorumla
emo hani o saclarini çok uzatip sekil uapanlar varya onlar
01 Yorumla- +1 yıl
daha genel... ?=
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılkimse de düzgünce anlatmamış. emo 2000'lerde yaygınlaşmış emotional'dan gelen bir altkültürdür. kendine özgü bir giyim ve müzik tarzı vardır. en çok bilinen emo müzik grubu da My Chemical Romance mutlaka duymuşsundur. gotik dedigin goth da yanlış hatırlamıyorsam 1970'lerde ortaya çıkan karanlık, kasvetli bir altkültür. kendine gotik diyebilmen için gotik müziği dinlemek zorundasın böyle bir kural var. müziğin tarihini vesaire benimsediğin zaman goth oluyorsun falan. ikisi de kaliteli altkültürlerdir fakat birbirlerinden baya farklıdırlar.
20 Yorumlaİkiside iticidir bana göre...
03 Yorumla- +1 yıl
ikisi de aynı değil mi
- +1 yıl
alakaları bile yok bi google'a yazsaydın bari..
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi gotık gine iyidi emo dan daha kötüsü yokturr
00 Yorumlaergen işte mk
00 Yorumlaevet ben varım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem