Kas yapan erkekler?

Erkekler neden kas yapar? Baklava yapanlar kaslarını ön plana çıkartmak için sürekli agırlık çalışanlar spora gidiyorum spor yapıyorum dersler ama bu tam bir kızlara kendisini gösterme çabası herkes bana baksın kızları kolay ayartayım gibi nedenlerden dolayı yaptıklarını düşünüyorum. Şimdi spor amaçlı yapıyoruz falan filan konuşanlar olucak da koşu yüzme yürüyüş gibi şeylerde spor yapmaya girmiyormu? Hepsi kendisini gösterme çabası millete ha evlenince ya da evlenmeye yakın kas baklava yapanlara birşey demem sonuçta helali olan eşine güzel görünmek daha fazla kendisini begensin diye yapılır ama eşimin yapmasını istemem sonuçta dışarıya çıkınca tüm gözler eşimde olucak ay bide dar tşört giyenler varr yaa 😄😄😄 en çok onlara gülüyorum baklavları meydanda bir kızla karşı karşıyalar kızın baktıgını hissediyo kıza bakıyo falan bir havalılar böyle o yüzden kaslı erkeklere asla bakmam 😄 hepsi havalı benim abimde yapıyor yakışıklıda şimdi Allah var ama neden yaptıgını anlamış degilim hiç boşda degil okulun en güzelleriyle çıkar oda bir havalı zaten benim gibi düşünen var mı? 😊
Kas yapan erkekler?