Yabancı bir ülkede okuyacağım için endişeliyim ve zaten küçükken din değiştirmek istiyordum.

Bence sen hiç din min olaylarına girme..
1- Yabancı ülke de okuyacak olman seni neden endişelendirsin? Endişe edeceksen zaten sen o dine hiç tabi olmamışsın demektir.
2- Yahudilik bir din değildir. Yahudiler bir Halktır. Musevilik bir dindir. Yani bir Türk Alman olamaz ama bir Türk bir Almanın dinine geçebilir...
Anladın? Daha kurban, Kuran, Zekat olaylarına girmiyorum bile...
Bence ya sen tabi olduğun dini araştır ve olduğun yerde kal.. Ya da başka bişey diyip zan altında bırakmıyorum kendimi..
-İnançlı olmak , inançsızlıktan bin kat daha iyidir.
-Deizm inancına sahip olmak , ateistlikten daha mantıklıdır (kendi kendine uçmayı düşünsünler onlar, önümüzede bak bilim kagıdı bu diyor desinler halbuki bilim ihitmallerle çalışır %99da değildir teorileri sana yakındır)
-İnançlı olmakta , deizm inancına sahip olmaktan daha iyidir. Yaratıcının varlığına inanıp, tüm dinlere karşı çıkmakta apayrı bir saçmalıktır.
yalnız yahudi olunmuyor yahudi doğman gerekiyor :d ayrıca kıyafet mi bu değiştiriyorsun tabi değiştirebilirsin ama böyle sormak komik oluyor ailemden birisi değiştirse de bir tepkim olmazdı kimsenin dini beni ilgilendirmez ailem de olsa benimkinin de kimseyi ilgilendirmediği gibi
endise mi? cok sacma. heryer müslüman dolu. (öyleysen eger)
ayrica yahudi olmazsin. yahudiligie dogmak lazim. sonradan gelenleri kabul etmeleride cooooooooooooooook zor.
hristiyanligi gelince, napcan hristiyanligi? ne umuyorsun bir din den?
gidecegin ülke neresi?
Cevap
30Cevap
Sen sadece özentilikten din degistirmek istiyorsun. Hristiyan veya yahudi dediigine göre! Insan bir dini begenir ona gore ben hristiyan olmak istiyorum der. Sen ne oldugunu bile bilmeden degistirmek istiyorum diyosun. Ayrica yahudi olmak icin annenin yahudi olması gerek onu gec bir kere. Hristiyanligi en ince ayrintisina kadar incele ve ne kadar sacma bir din oldugunu gor! Ama hristiyan forum larina girme caydirmaya calisiyorlar!
Ben Agnostizminden islama geçiş yaptım aklı olan zaten hak din islam olduğunu anlar. Ve ayrıca beni diriri diri yaksalarda işkence yapsalarda artık Allahının dininden vazgeçmem.
Yorumun çok güzeldi tebrik ederim Rabbim Şeytanın şerrinden seni korusun
Ay ne güzel konuştun be helal
Şüphesiz Allah ona inanmayanlarında, onun dinini red edip batılı seçenlerinde Rabbidir. Bu gerçeği kimse değiştiremez ve bunu bildiği halde dinini değiştirmek en büyük rezilliktir. Herkes yaşamadında özgürdür ama bu özgürgülükler Allahın adalet ve kurallarının önüne geçemez. Hakkın ta kendisi burdadır. Diğer cevap veren arkadaşlarada teşekkür ederim.
@Fellinlovewithcam Teşekkür ederim canım
Müslümanken islam dininin gereklerini yerine getirdinde hristiyan olunca pazar günleri kiliseye gidip amenos yapcan öyle mi İncil okuyan yatmadan yatağının başında diz üstü çöküp tanrıya dua edicen. Yemekten önce besmele çekmez ama hristiyan olunca tanrıya verdiği nimetlerden ötürü şükredip amen dicek. Bu mu yakın geliyor sana. Sen hristiyan olsan papa seni aforoz eder ya
Bu arada bu yaşta papa seni şarapla vaftiz eder 😄 birinde bulda vaftiz baban olsun
Bu din değiştiren kişiler genellikle özenti oldukları için, ayrıca sorsan değiştireceği dinin kitabının tek bir sayfasını bile okumadığına emin olduğum için tepki vermem zaten. Büyüyünce hatalarını anlarlar zaten.
1. si yahudi olamazsın.
2. si din değiştirmek için saçma bir nedenin elbet vardır.
3. sü bir şeyin nedeni yok ise onunda nedeni vardır.
4. cü yazıkkk olmuş diyorum sana
Gareth Bale
cdn.images.express.co.uk/.../...terview-554795.jpg
Sen en iyisi bunu seç kanka :D
senin için çok zor olsa gerek hak dinin bırakıp cehennemde yanacağını bildiğin halde cool olmak için başka bir dine geçmen.
simdi cocugum yahudi olunmuyor sonradan oyle dogman gerekiyor onlarin inancina gore sadece hristiyan olabiliyon din degistircekmis sanki pazardan elma aliyor
Yazık etme kendine kardeş. . Nedir bu din değiştirme veya dinsiz lik mevzusu. . Anlamış değilim. . 😣
en çok da işine gelmediği için din değiştirenlere acıyorum
Aynen mk
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş yolun açık olsun ülke sizsiz güzel ✋
Ayn mk
Dinler hakkında bilgin olsaydı Yahudi olamayacağını bilmen gerekirdi
Yabanci ulkelerde insanin dini ile degil ona zekasi ile muamale ederler bu endiselerin yersiz..
18 yaş altı Troll soru.
Bir defa yahudi olamazsin :/ Yahudilik sonradan olunmuyo
Din de bir inanıştır, deizm de. Boşver dinler saçma, bir şeyi seçeceksen deizmi seç.
Daha gitmeden bu nasıl bir asimile olma hevesi:) neyse ne canım ben karışmam kimsenin dinine vs
Tuttuğu takımı değiştiriyor sanki, küçükken de istiyormuş. Küçüklüğünden kurtulamamışsın. O boş kafayla nasıl okul okuyacaksan artık
Maneviyat önemlidir bu konuda. Bence sen bu kafayla zaten dinsizsindir
Herkez istediği şekilde din değiştirebilir buna aile karışamaz
Ben uyarırım ama illada değişecekse yapcak bişi yok
Arkadaş ateist olmak varken neden başka bir dine geçiyorsun? Sırf inanmak için inanmak nedir amk?
Bir müslüman din değiştiremez. Eğer değiltirirse zaten zamanında hiç müslüman olmamıştır.
Burası zaten müslüman bir ülke yabancı gibi takılabilirsin.
You little stupid whore.
Müslümanlıktan bin kat daha iyidir...
koptum bu saatte Allah iyiliğini versin;)
Ozentisiniz tek kelimeyle
Yahudi olamazsın mason olabilirsin
Değiştir canım sıkılınca bir esheduye bakıyor
Din değiştirmenin hükmü nedir biliyor musun?
şakası bile dinen sakıncalıdır
önce Yüce Papa üfletdır kendını
Herkesin kendi tercihi saygı duymak gerekir.
Kulluktan coolluğa😪
Saygı duyarım
Putperest ol bence
ateıstım np
Tuğçe kazaz style.
Sebebin nedir peki
Yüce İsa
ne olursa olsaun
tuğce kazaza git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar