Hem böylelikle bir erkekle dışarıya çıkarsam kızımız normale dönüyor deyip
erkek arkadaşımla görüşmeme hoş karşılarlar
Seni çok iyi anlıyorum.
Maalesef ailen çok yanlış bir tutum benimsemiş.
Ancak; aileler çocuklarının büyüdüğünü kabullenmekte zorlanıyorlar.
Oysa bu yollardan annede baba da geçerek geldiler.
Bir film izlemiştim. Bulabilirsen izlemeni tavsiye ederim. " Eyvah kızım büyüdü "
Neyse konuya gelelim ;
Cinsel tercihini istediğin gibi yapmada serbest ve özgürsün.
Buna ailen veya başkaları saygı duysun duymasın, bu hayat senin. Ve dikkate alınacak tek şey senin mutluluğun.
Benim söyleyeceğim tek şey, tercihini yaparken aileye ya da başkalarına tepki olmak üzere yapmamalısın. Sen istediğin için olmalı bu.
Anadolu da bir söz vardır. " Bite kızıp yorgan yakmak " diye. Yorgan senin zevk alacağın ne ise onu yap.
Papaza kızıp oruç bozmak yanlış olur :)
Ben Biseksüel lezbiyen olamam çünkü ilgim alakam olmadı
ben Biseksüel olmuş gibi davranmak istiyorum ama yalnızca ailemin yanında
benim erkek arkadaşım olmasına karşı çıktıkları için hep kızlarla muhattap ettikleri için pişman olurlar belki
Olabilir elbette, ailenin tepkilerini en iyi sen bilirsin. Mantıklı bir yöntem olabilir...
Biseksüel oldum dersem kızarlar
bende sizin yüzünden oldum
hep kızlarla takıldım
erkekleri tanımadım onlarla muhattap olmadım
kızları tanıya tanıya onlardan hoşlanmaya başladım
baskıcı olmasaydınız şimdi Biseksüel olmazdım
Dicem
Nasıl?
Mantıklı olabilir :)
bunu uygulamaya sokucam :))
Haydi hayırlısı. Sonuç umarım beklediğin gibi olur :)
Anneme söyledim kızdı
ama söylemekle olmaz inandırmak lazım ama tutup bir kızla öpüşmücem
daha başka şeyler yapmam lazım
Sen bu işi başarırsın bu azimle :)
Daha başka şeyler yapmam lazım :))
Şöyle erkeksi bir kız tak koluna görsünler :)))
Yok o olmaz ama başka şeyler lazım :))
Mesela ne gibi?
Bu ne şimdi. Ailenden intikam almak için biseksüel olurmu. Bana çok saçma geldi. Cinselliği belli bir yaşa kadar yaşayamamış bir çok kız var. Onlar ne yapsın ölsün mü. Bu kadar önemlimi yani. Daha kaç yaşındasın bu ne coşku böyle. Saçma geldi bana bu düşünceler kusura bakma abicim... Sen derslerine çalış hadi bakiim.
Bu bir seçim değildir. Senin hislerin önemli gerçekten bir kadına ilgi duydun mu? Sadece aileni şaşırtmak için biseksuel olamazsın bu yönelim doğuştan gelir veya yetiştirilme tarzı da etkili bir faktör oluşturabilir ancak olmak istiyorum diye birsey söz konusu olacağını zannetmem ancak deneyimleyebilirsin bu deneyimden sonra daha kesin bir sonica varabilirsin.
Biseksüel olucam olmak istiyorum demekle olunacak bir şey değil ki hislerin olmalı bir erkeğin elini tutunca nasıl heyecanlanıyorsan kızlar içinde aynısı olduğunu hissedersen olacak bir şey dediğin şeyler yalnış başkaları için ahiretini yakma
Cevap
19Cevap
Biseksüel olursan başkalarının istediği gibi olursun ve hayatını sen değil onlar şekillendirmiş olur emin ol biseksüel olursan bu konuda da baskıya uğrarsın şimdi yaşın genç olduğundan bekaretini falan korumanı istedikleri için bu kadar baskı onlar için evde kalmam da olumsuz bence herkesi boş ver ve gereken zamanda ve gereken kişiyle hazır olduğunu hissettiğinde evlen o zaman ailenden ayrı yaşarsın ve özgür kalırsın bu arada erkenden evlen demek istemiyorum ve de seni ailenden daha çok anlayabilecek birini bulmam gerek hayatta iyi şanslar sana!
Benim erkek arkadaşlarım olmasına bile izin vermiyor (sevgilim degil okul arkadaşı olarak) ve çocuklar çok iyi biri benide kardeşi olarak görüyorlar
Dışarı çıksak gezsek arkadaş olarak ne var bunda?
tenhada yatırıp onumu yapacaklar ama ailem böyle düşünüyor
Bende diyorum ki Biseksüel olduguma inandırırsam hem pişman olurlar
baskı kurduk kız böyle oldu derler
hemde sınıftan çocuklarla görüşünce kızımız normale dönüyor diye düşünüp izin verirler gezmemizi
ailenin kafa yapısı ile ilgili bir durum bu onlar için erkek erkektir sevgili veya arkadaş hiç farketmez ailene kötü bir şey demek istemiyorum ama bu zihniyetteki insanlar erkek ile kızın bir arada olmasını hep sekse bağlar ama bu seninle ilgili değil sana güveniyordurlar eminim ama dışarda ki erkeklere güvenmiyorlardır bu durumda biseksüel olman bir şey değiştirmez mesela bir erkek tecavüz edecekse karşıdaki kızın biseksüel olması olayı etkilemez
bir de bende yanlış kullandım o biseksüwl olmak değil biseksüel hem kendi cinsi hemde karşı cins ile ilişkiye girendir senin kastettiğin aseksüel olmak yani hiç kimseye bir eğilimi yoktur ve bu durum genelde tercih değildir bir hastalıktır
Bu umrumda değil
ama benim amacım ailemi pişman etmek bunun için başka planların var mı
ben Biseksüel olmuş gibi yapmayı planladım
belki seninde planların işime yarar
aseksüel numarası yapabilirsin biseksüel gibi yaparsan daha kızarlar
Aseksüel nedir?
senin biseksüel ile karıştırdığın terim yani erkeklere ve kızlara ilgi duymamak biseksüel tam tersidir
Böyle dersem hayatta inanmazlar
Aileni niye bu kadar takıyorsun kafana ben ailemi seviyorum diyebilirim ama bir an önce onlardan uzaklaşıp kendi hayatımı yaşamaya çalışıyorum bu yüzden üniversite için uzakta okuyacağım
Ben ailemi sevmiyorum ama
ama gerisi ne?
Ama onlar baskıcı ve sinir bozucu
Ben ailemin hayatımın kalıcı bir parçası olmadığını ve zamanla saddece tatillerde ziyaret edeceğim ve ayda 1-2 kere arayacağım kişiler olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle şimdilik idare ediyorum
Bende sevmiyorum onları
Boş ver ne düşünürse düşünsünler büyük zaten senin hakkında kötü bir şey düşünmüyorlardır sadece erkeklere güvenmiyorlar biraz haklılar ama abartıyorlar çok
Sadece aile baskısımı kimi kadında sırf erkeklerden zarar gördüğü için lezbiyen olmaya yöneliyorum ya da yöneldim demişti ama bu eskiden olan bişey değilmi sonradan tercih ile nasıl olabilir ki vallaha sen ne ister mutlu olursan onu yaşamaya hakkın var inşallah yaşamak tatmak istediğin huzuru bulursun 😊
Ben biseksüelim ve biseksüellik sen istedin diye olmuyor. Bu bir duygu. Seni çox iyi anlıyorum. Benim de ailem iyi değildi. Onları buna inandırmak için bence sadece konuş ve reşit olduğunu onlara hep hatırlat. Meseleni büyütmek istersen bir arkadaşından (yanlız kız olsun) senin sevgilin gibi rol yapmasını işte. Sadece ailenin yanında öyle yapın. Böylece inanırlar
@Akatsuki1 merhaba
Bak küçük bir oyun oyna nasılmı
telefonunun giriş ekranına kadın resmi koy biraz açıkta olabilir
sonra facebook profiline felan o tarzda şeyler koy
sonra kız arkadaşınla el ele tutuş ailen baktığı zaman yakınlık yap
o seni eve bıraksın bazı günler.
Biseksüellikle ilgili yerler beğen
sosyal ağda
sonra kafayı yemeye baslarlar
arasırada konusunu aç
Biseksüel değilsin ama ailenden intikam almak için öyle gibi izlenimi vermen biraz mantıksız geldi, kaş yapayım derken göz çıkarmamanı tavsiye ederim.
Bisex olcam demekle biseksüel olunmuyor. Erkeklere ilgi duyduğun gibi kızlara da ilgi duyuyor musun sen ondan haber ver
Biseksuel olmak icinden gelir gideyin sunu yapayimda okayim duyemezsin
@aMMeister simdi gordum cunku ne zaman soruldugunu bile bakmadim haklisin o zaman
bak biseksüel olup ne yapcan bir erkek bir kız ya tam lezbiyen ol ya da tam normal bir ilişki yap çünkü arada kalmak zor bir durum
Hiç zor değil aslında
Ailen yüzünden biseks olma gerçekten istiyorsan ol bence :)
Sen biseksüel misin
butch canım o bitch başka bir anlam oluyo jssjsj ya onu lgbti yi öğrendikten sonra kendini sorguluyosun ve buluyosun biseksüelim :D
ben de senin gibi büyüdüm malesef :( Bir kızın bile elini tutamadım aile baskısı yüzünden, biseksüelim, bazı erkeklerden hoşlanıyorum ama pişman olurum diye uzak duruyorum...
Bende bu gidişle harbiden Biseksüel olucam galiba
beni hep kızlarla muhattap ettirdiler
bende pişman olsunlar diye Biseksüel olmuş gibi davranıcam
nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa...
Bende biseksüelim senin gibi düşünüyorum yaş ilerledikçe mantıkta gelişiyor
Biseksuel sonradan olunmuyor icinde boyle birsey var ise olursun.
Yok içimde
Aileme Biseksüel olmuş gibi yapıcam
baskıyı azaltsınlar ve pişman olsunlar diye
hem kıza hem erkege vercen işte budur saten bahsettigin şey :D
Amacım aileme Biseksüel oldugumu inandırmak Ki
Bir erkekle görüşünce kızımız normal deyip hoş görsünler
kendi odanda grup yapcan sesini duyurcan o zmn :D fakat ordan sagmı çıkarsın bisex mi çıkarsın bilemem :D
Yok artık o kadar degil ama başka şeyler bulmak lazım :))
Arkadaşım bir çok bir arkadaşım var ilk önce tarafını bulman gerek erkek tarafımı olmak istiyorsun yoksa kız mı ilk bunu belirleyerek başlayabilirsin.
Abi olma hayatini karartma sacmalama ya anne baba duvarini yarip gecerim gel bana
bir şekilde sende yolunu bulmaya çalışıyorsun saygılar..
bende erkegim ve kız olup bir kıza kadınık yapmak istiyorum
Kızlara karşı duygusal veya cinsel anlamda istek duyuyorsan olmalısın bende öyleyim sanırım
Biseksüel bir tercih değil duygu durumudur cinsellik çoğu zaman tercih değildir
Biseksüel lezbiyen veya başka bir cinsel yönelime sahüp olman doğuştan var olan birşeydir, seçenek değildir
bitch- kaltak
butch- maskülen homo kız.
Tercih degil ki senin isteğimle olmuyo
butch olmasın o biseksüel olunmaz doğulur
bir kizla seviş olursun
seni çok iyi anlıyorum..
Kadınlara ilgin var mı ki?
Benim var hemde çok senin
@lezbiyenxdd benimde fazlasiyla
Deneyerek yaşayarak denemek istermisin
Istersen ekle konusalim, arkadas olabiliriz
İstediğin gibi ol ama ölçülü olduğundan emin ol