Kızlarla oynamak istiyorum artık?

Kızlarla oynamak istiyorum artık. geçmişte canım kötü yandı ve şimdi sıra bende.
ergenlik dönemimdi ve o zamanlar iyi birisiydim belki masum bile sayılabilirdim kötü birisi değildim. tipe bile önem vermezdim çocuk ruhluydum ama canınız yandıkça değişiyorsunuz işte. ergenlik.. gün geçtikçe çirkinleşmeye başladım. kendimi tanıyamıyordum aynaya baktığımda. ben değil başka birisi olmuştu bu çok çirkin birisi. insanların yüzüne bakamaz oldum sırf yüzüme bakmasınlar bana o bakışlarını görmeyeyim diye. herşey eskisi gibi olur dedim ama hiçbişey olmadı. çok kötüye gitti iyi niyetli oldum ama bir işe yaramadı. kızlar konusunda da iyi olmaya çalıştım yani içimdeki iyi çocuk daha ölmemişti o kadar fazla şeyden sonra ama onlar canımı daha da acıttı. dalga geçtiler aşağıladılar arkamdan konuştular. gerçekten çok canım acıdı o zamanlar... 13-16 yaş aralığında işte herşey bu 3 yıl'ın içinde oldu. O zamanları unutamadım ama bu benim güçsüz oldğumu göstermiyor hırs yaptım ve yakışıklı birisi oldum. zor oldu ama 3 yıldan sonra bunu başardım. şimdi ortamdaki en güzel kızla bile bakışıyoruz kendileri geliyor. sadece içimdeki o hissi atamadım. ve şimdi intikamımı almak istiyorum. buna ihtiyacım var. gerçekten.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme yapıyım : İyi olan ve eski ben e benzeyen kızlara dokunmıycam.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu neden yazdığımı bile bilmiyorum belki içimdekileri kusmak istemişimdir. sadece o gücü kendimde nasıl bulabilirim bunu söyleyin.

** aptalca tavsilerinzi kendinize saklayın sadece dediğim şeyi söyleyin yeter.
Kızlarla oynamak istiyorum artık?