Dost kazığı yedim ne yapmalıyım?

Çok samimi kız arkadaşımla (1,5 yıllık) aramız çok iyiydi. Ta ki ben patlayana kadar. Bu 1,5 yıllık dostluğumuzda bana bir kere bile nasılsın?, nabıyon? vs. ilk mesaj atmadı. Bu benim zoruma gitmişti. Ne zaman kötü gününde olsa ben hep yanındaydım. Dedesi öldü ben yanındaydım, kankasıyla kavga etti ben yanındaydım. Ancak bende artık kardeş dediğim kişiler tarafından ilgiye lâyık olduğumu düşündüm ve patladım. Ona sordum nedir bu seni bana mesaj atmaktan alıkoyan? diye, o da dedi ki ben zamanında çok kişiye attım ama cevabımı alıp oturdum dedi. Bende; bana atsan emin ol ki çok iyi cevaplardım felan dedim. O da ben böyleyim felan dedi bende peki o zaman hadi eyvallah dedim. Biz bununla şakadan samimi olduğumuz için aşkım, canım filan diyorduk ama cidden asla diğer türlü değildi hiç düşünmedim. Bozuştuk konuşmamaya başladık, aradan 1 hafta geçti bunun sevgilisi bana mesaj attı bugün. Ne ayak, niye böyle konuşuyon kızla diye. Bende açıkladım felan herneyse kapattık konuyu. Bana, numarasını sil kızın felan dedi bende tamam size mutluluklar dedim. Ama bu kız suçlu olmasına rağmen beni facebook'dan engellemiş. Sizce kendi isteğiyle mi yoksa sevgilisinin baskısıyla mı? Bence kendi isteğiyle çünkü hiç bir zaman mesaj atmadı ve bu olaydada özür dilemedi.. Şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edin arkadaşlar ya :/ Eğer yarın birgün geri dönerse ne yapmalıyım
Dost kazığı yedim ne yapmalıyım?