Annem çok çirkef?

Annem çok çirkef? İyi güzel onu seviyorum ama öyle zamanlar geliyorki ondan nefret ediyorum. Küçükken onun davranışlarından dolayı biyerlerimi kesmeye veya intihar etmeye çalıştım. Daha demin ''bana karşı çıkma, sözümü dinle'' dedi. Cidden bezdim. Yok interneti çok kullanıyormuşum, bulunduğumuz yerde internet kotalı vs. vs.. Anlamıyorum ki maddi durumumuzda iyi, rahat rahat ödeyebilirler, hatta onların ödemesinede gerek yok. Ben ödeyebilirim. Ama anlamıyor ki. Sadece bu da değil. Ben onlar için hep olumsuz evlattım oysa ki abimden gayet ve gayet daha iyi ve olumlu yönlerim var. Eğer onların işine gelecek birşey yaparsam ''Pınar bunu yaptı. Eyvaah, kıyamet alameti'' tarzı bir davranış sergiliyorlar. Sizce psikolojik bir sorunu mu var? Onlara olumlu olmaya çalışsamda yaramıyor, artık bezdim. Bu durumum için psikolojik bir destek almalı mıyım? Zaten önceki olumsuz hayat hikayemi bilen bilir, tecavüz olayları vs. vs.. çok güceniyorum annemin bu tavırlarına. :( Benimle aynı durumda olan var mı? Varsa bunlarla nasıl başa çıkabiliyor?
Annem çok çirkef?