Kürt - Türk ayrımı var mı gerçekten?
Kürt - Türk ayrımı var mı gerçekten?
VAR # OLMASIDA LAZIM
YOK # ASLA OLAMAZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben Türküm ve hicbir kürtlede sorunum yoktur ve ayrım yapılmasınada karsıyım ama pkk icin kmseyle tartısmam hepsi elmde kalır pkk ya sadece kürtlerin katıldıgını düşünenler aralarında türk olnlarda var ayrıca hdpye oyverenler sadece kürt degildir onların aralarındada türkler vardır aslında pkk ve hdpye oy verenler ermenidir yahudidir yani onların gercek Türklerle ve kürtlerle alakası yoktur ve kürt Türk ayrımı var diyip bunca yıllık kardeşliğimizi bozup bunca yıldır yaşadığımız son kaln toprak parçasını almak istiyorlar ve biraz daha acacak olursak şuanda dünyadaki bircok petrol yatagı bitti geleceğin madenlernden biride bor ve bu encok Türkiyede cıkarılıyo ve petrol bakımından doğu ve güneydoğu cok zengin işte buyuzden ülkemizi karıstırıp ic savaş cıkarıp abd ingilter israil fransa almanya petrol yatklarına çökmek istiyorlar ve aynı zamanda bor yatklarına oyüzden bu madenleri hep beraber kullanmak varken neden birilerine inanıp pesnden gidiyounuzki bu kadarmı safsınız
Bravo be...
bunlar gerçekler kardeşim koskoca bir neslin gözünü kör edip kardeşi kardeşe kırdırıyorlar
Gelde bunu cahillere anlat
Rabbim herkesi hidayete erdirsin şu yaşannları görmeyenlerede kalp gözünü acıp olayları görmeyi anlamayı nasip etsin
Amiiim
Kürt Türk ayrımı olarak bildiğimiz olay Türk Ermeni çatısmasıdır aslında
kendi adıma konuşmak gerekirse Kürtlerle hiç bir alıp veremedigim yok ayrım asla yapmam benim zorum ülkemi bölmek isteyenlerle
Helal olsun...
Kardeşim varsa da YANLIŞ !
Bu ülkede ayrım olacaksa sağ-sol, türk-kürt, alevi-sünni değil ;
VATANSEVER-HAİN ayrımı olmalıdır.
Üç beş hain kürt diye tüm kürtlere kötü demenin anlamı da yoktur.
Ne Türk Toplumunda ne de İslamda ne de diğer dinlerde ırkçılık yoktur.
Helal be kardeşim
Sen yeterki iste ;)
sen hiç evinde sokak köpeği besleyen gördün mü..
bir sivas kangalıyla kırma bir köpek ne zaman aynı kefeye girerse o zaman kürt türk ayrımı kalkar..
o yüzden boş beleş kardeşiz demeyin.. siz o 20 yaşında oğlu şehit olan ailelere anlatın derdinizi..
Ölen kürt yok yani?
evine hırsız girse sende vursan.. hırsıza yazık olurmu..
Kürtler hırsız diyosun yani?
uzatma ne mal olduklarını bu ülke çok iyi biliyor..
Senin gibi cahiller olduğu sürece bu ülke hep böyle kalacak
biz gayet memnunuz beğenmiyorsan ananıda al git
Anam vefat etti haddini aşma edebim el vermiyo ağzımı bozmaya
Cevap
6Cevap
var tabi mesela
kürt oldukları için sosyal sigortaları yok
kürt olduklar için okula alınmıyorlar
kürt olduklar için üniversite okuyamıyorlar
kürt olduklar için hastanede sağlık hizmeti alamıyorlar
kürt olduklar için memurluk yapamıyorlar
kürt olduklar için devlet kadrosunda iş bulamıyorlar
kürt olduklar için ev arsa alıp satamıyorlar
kürt olduklar için ibadet edemiyorlar
kürt olduklar için istedikleri insanla evlenemiyorlar
daha sayalım mı :P
Yürü beee ;)
ee yani bu ülkede yaşayıp benimle aynı haklara sahip olan biri ayrımcılık var diyemez ayrımcılık varsa bu saydıklarım yapılıyor olmalı kimse kusura bakmasın
bazı davranışlarından ötürü başka yörelerde o yörenin yerli halkı arasında pek hoş görülmüyor olabilirler ama bu demek değil ki ayrımcılık ırkçılık
hea iş terör olayına gelecekse o zaman farklı bir durum var ki ihanetin de ırkla değil karakterle alakası olduğunu düşünüyorum
%100 Katılıyorum
sen bunları dalga gecmek icnmi yazdın yoksa ciddimisin yazdklarında
Çok ciddiyim
@bayankusursuz ablacım çevrende hiç böyle şeyleri gördün duydun yaptın ya da şahit oldun mu bu ülkede bu kadarının olabileceğine ihtimal verdin mi ona göre bul kendi cevabını diyorum ben batı da bir yerde doğup büyüdüm kürt olup aynı yerde yaşayanlar da var şimdi bir çoğu komşudur arkadaştır kimse asla bişey demez kürtlüğün adı bile geçmez çünkü biz birizdir orda ama dışarıdan olan kürtler vardır bir şekilde bizim oralardan geçerle iş vs için artık herneyse ama onlara iyi gözle bakıp komşumuz dediğimiz kürtlerle aynı şekilde yaklaşmayız bunun sebebide daha önce aynı şekilde gelenlerin yaptığı zorbalık vs davranışlardır anlatabildim mi bu demek değildir ki ırkçılık var biz sadece karakterine göre davranıyoruz terör bilmem ne daha farklı konu onun içinde bir ırkı suçlamıyoruz sen de kendi çevrende yaşadıklarına göre karar ver ayrımcılık olayına
Helal olsun
Kurt turk ayrimi yapmam ama bu ulkede yasayip hdpye oy verenleri agr elestriyorm ve bunlar genelde kurtler oluyo malsef
Kandırıldıkları için olabilirmi?
Kanan türkler yokmu?
akp ışide silah gönderip kürtleri öldürtürken kürt türk nasıl kardeş olsun. kürtler daha kötülerini yapsa bu ülkeye haklılar.
Katılıyorum
Konuyla hiç bir alakası yok yazıyı oku öyle yorum yap.
ben insanlari turk kurt diye degil terörist diye ayiririm. misal teröristlere laf edince faşist diyen kurt benim icin bitmistir
Bunu diyen türk yokmu?
gormedim
Bak ozaman
burada konu o degil illa lafi bir yerinden anlicaksiniz
Lafı o yerinden anlayan sensin bence
anlamiyor musun numara mi yapıyorsun ben türkü ayirmam teröristi ayiririm diyorum sacma sapan yerlere takiliyorsun iste anlama kapasiteniz bu kadar
Kapasite yazıdan değil görüşten belli olur bebem
Kürdistan İstemedikleri Sürece Herzaman Kardeşimizdir Neyi Varmışki Kürtlerin !
Bravo
Hepimiz kardeşiz...
sıklar yetersız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar