Çok fazla terliyorum çözümü var mı ya :(( :( ?

Arkadaşlar çok fazla terliyorum. özellikle bu aylarda yazın. ama sadece yazın değil ilkbahar yaz sonbahar kış her mevsimde. aşırı terliyorum. çok fazla kapatmıyorum vücudumu nem falan alakası yok normal giyiniyorum ama çok fazla terliyorum. koltuk altım mesela pc de 10 dk oturuyorum hiçbirşey yapmıyorum aşağıya doğru damla damla ter geliyo hissediyorum. kesiyorumda uzun falan da değil alıyorum haftada bir yani uzadığında affetmiyorum. pantalonda da böyle. kasıklarım belim popo kısmı mesela arkadaşlarla maç yapıyoruz popo kısmım resmen göl oluyor. olanlar vardır. pantalon giyemiyorum yazın çok kötü dar giymeyi bırak bol olsa bile çok kötü hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Doktora gittim herhangi bişey çıkmadı. yani belkide hormonlarla ilgilidir bilmiyorum ana babayla ilgilidir belki ama çok rahatsızım bu durumda çok fazla terliyorum. bu iğrenç bir durum sıcak soğuk farketmiyor çok terliyorum ya nedir çözümü lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
dışarı çıksam abartısız 3 dk sonra koltuk altım göl olmuştur. iğrenç bir durum okulda da böyle okul kıyafeti giyiyoruz mesela koltuk altlarım full su utanıyorum ya mk neden böyle oluyor. havasız falan da bırakmıyorum istediğinizi yazın benden dolayı değil durum..