@karıncaeğitmeni
@MissySoul
Engelledin diye cevap verememmi sandın bı öl ya :D
İnşallah heteronun ne olduğunu biliyorsundur :// Gerçi homo olmanın da sakıncası yok elbette ama eğer homoysan soruyu bir sürü kişi yanlış anlayıp yanlış cevap vermişler dsklfsfs
Bana gore ortada bir secenek yok. Tek bir sikkin oldugu yerde secme diye bir şey olmaz. Homoluk hastalıktır sadece
hasta sensin
Eşcinseliz elhamdulillah. Zoruna giden olursa Allah'la ozel gorusme ayarlasin sorsun. Bana degil yaradana git cemşit.
benm bir kaşintım yok neden homosunuz sorusuna karsilikbu senlik sıkıntı yok ayıktın gardasim
Farkindayim.
,)))
Cevap
18Cevap
Biraz evrimbilim, darvin filan okursan doğal ve normal olanın heteroseksüellik olduğunu görürsün :)
saçma bir yorum daha. d
sağlıklı olan her canlı heteroseksueldir. üremenin kuralı budur. heteroseksüellik bir seçim değildir.
sagliklıymiş bu siteyi terk et olur mu :D
Baktım pipim var ve kukuya mükemmel şekilde uyuyor, dedim bunun bir nedeni olmalı... böyle oldu
neden olmayayım o kadar hatun varken kendi cinsime bakmak bana göre sacmalıktan başka bişey değil
Doğuştan, çünkü homoseksüel ilişki bana iğrenç ve anormal geliyor, şöyle bir baktığında heteroseksüel ilişkide herşey yerine cuk oturuyor :)
İlham edildi ve diğerlerını şiddetle reddedıyorum lezbıyenlerı seyredebılırım bir nuansla
doğuştan bana kalsa olmazdım
Niye
anliyorum
Dogdugumda kulagima uc kere heterosun dediler
Çok şükür doğuştan öyleyim..
hete ne şefim benim jeton karelide biraz :(
ne olduğumu bir bilsem
erkekler ilgimi cekiyor o yuzden olmasin
saygi duyarim
Dogustan olduguna inaniyorum
doğuştan böyleyim kesinlikle seçim değil
Bilmem kadınlar güzel 😜
Zahahahaha ne komiksin sen yas 😀😁😅😜😝😂
Psikolojik sorunlar bence çoğu..
hetero derken pardon? o ne demek* :D
normal olan işte hetero. homo eşcinsel demek
Dogustan benimki :))
Asil bu soruyu homoseksuellere sormak gerek.
Hepsini denedim bunda karar kıldım... ha ha haaa
Tesaduf
karar veremedim
Biseksuelim
neden bu soruyu sorma gereği duydun? homo musun
aynen bacim
kızlar çok güzel
ben bir 😀😀
:) bakkaldan aldık.
Dogustan
Yok babam belirledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?