2. link örneğin kamil koç otobüs kazaları yazınca çıkan sonuç sadece burdaki resim farklarından metrodaki kaza yoğunluğunu anlayabilirsiniz
www.google.com.tr/search
www.google.com.tr/search
metro turizmin diğer firmalara göre otobüs ve sefer sayısı çok fazla o yüzden kaza sayısı fazla gibi görünüyor. İsterseniz araştırın. ben sürekli uzun yolculuğa çıkarım ilk tercihimde hep metrodur memnunum hiç sorun yaşamadım bir keresinde yazıhaneyle ilgili bir sorun olmuş yan koltuğuma erkek vermişler onu 15 dk içinde hallettiler. onun dışında sorun yaşamadım. bir defa aktarma yapmam lazımdı kamilkoçla konuştum tamam dediler kamilkoçla bir şehre gidip ordan yine kamilkoçla başka bir şehre geçecektim şoförlerin ve muavinlerin haberi olduğu halde beklemeden gitmişler bilmediğim şehirde otogarda kalakalmıştım müşteri memnuniyeti yok sıfır yani. kamilkoçun kaç kere yolda kaldığına şahit oldum üstelikte bir kere de yanlış yoldan gidip geri dönmüştü şoförlerinin çoğu bilgisiz. 11 saatlik yolda 1 şoför bulunduruyorlar bu riskli ve yanlış
sadece metro turizmi kazaları konuşuluyor ama kamilkoçun müşterileri yarı yolda bıraktığı konuşulmuyor namaz kılıyor diye kaç yolcusunu yarı yolda bırakıp gittiği konuşulmuyor. Sırf başındaki iktidar yanlısı diye metro turizmin üstüne gidiliyor bence ama Türkiyede en çok seferi olan o firöa. tek metronun gittiği yerler var mesela diğer firmalarda tık yok
ben suçu yok demiyorum elbette vardır ama en çok kaza yapan firma olarak gösteriliyor bu yanlış matematiksel olarak. Ben akpli değildim buna da siyaset karıştırıp insanların aklını bulandırıyorlar diğer firmaların hiç mu suçu yok
Bunlar sadece iddiadan ibaret. Diğer firmaların kaza sayısı nedir onu da bilmiyoruz. Yani tam olarak yaşanan nedir ne değildir bilmezken, olayların sebebi hakkında bişey söylemek yersiz olur. Be metro Turizm i 2 defa kullandım sanırım ama bir sıkıntı olmadı yolcuları biletteki koltuklara göre oturtmuyo olmaları dışında. Öğrenci arkadaşlarım sürekli kullanıyo ama bir sıkıntı olmadı.
bende de olmadı ama sonuçta sahibi ortada kazalar ortada bu kadar insan sıradan bir otobüs firmasına bu kadar tepki vermez atıyorum kamil koç yapsın aynı kazayı aynı tepokiyi toplamaz bunun bir sebebi vardır..
www.google.com.tr/search
bu google metro otobüs kazalrı yaznmca çıkan sonuç aynısını kamil koç yazıp arat bu kaçar sonuç bulamazsın
Ben birilerini savunmuyorum zaten. Ama görüntüler ürkütücü. Efe turu kullandım onlar da durduk yere arıza yapıp duruyolar. Bence asıl sorun denetimsizlik. Dediğin gibi patron iktira yakınsa denetimlerden sıyrılması gayet normal. Zaten görüntülerin çoğunda otobüsler yanmış. Sahibinide tanımıyorum ayrıca ancak ben ve cevremdekiler sorun yaşamadık o sebeple firmaya bişey diyemem.
Konyada yarım saat molayı 5 dakika erken bitirip otobus kalkış yapmıştı bir kadın ve 2 çocuğu taksyle yetişmişlerdi şöför ödedi taksi parasını tabi bizler baskı yaptık brazda ön koltuklarda çok sorun olmuştu Ankarada maşallah1 kolttuk 3 kişiye satılmıştı bir dahada bnmedim zaten otobüslerde konforsuz 10 lira fazla verip en kral otobüsle giderim
Metro turizm bildiğim kadarıyla asya tur, hakiki koç, varan turizm ve son olarak ulusoyu satın aldı. yavaş yavaş tekelleşiyor. ben hep pamukkaleyi tercih ederim. her sefer rötarlı olur ama sağlam gider sağlam gelir. pamukkaleden sefer bulamazssam nilüfer tercih ederim.
Kardeş findikkalede iyi onuda bir ara tercih et
Cevap
8Cevap
Metro turizmin bu kadar kaza yapmasının sebebi ne otobüs cokluluguyla alakalı ne de bilimle alakalı metronun en çok kaza yapmasının sebebi otobüs şoförlerinin çok uyumamasi metronun şoförlerine uyuma saati 3 saat bu az bir saat diğer otobüs firmalarının otobüs şoförlerine verilen uyuma saati 5 ya da 6 saat bu yüzden metro daha çok kaza yapiyo
Tatile tek giderken
Kamil Koç
Anadolu
İsmail Ayaz
Başkasına binmem. İyi denetlenmiyor diğerleri o yüzden kaza yapıyorlar
Bilmiyordum bisiklet olayını ama hayvan taşıyan otobüs şirketi yok galiba. Kedi köpek kuş... Dana, koyun değil :D
Edirne'den İstanbul'a geçerken koridor tabanındaki kapak uçmuştu onu hiç unutmuyorum :)
Cunku en cok metro var yuzdeye vurunca diger firmalardan pek farki olacagini sanmiyorum
Ya kardes adamlar ayik kafayla yola cikmiyorki yapmasin o yuzden
Aynen kardes onceden he turizimin soforu icerdi somdi bir onlar kaldi kamberogluyla beraber icip duruyorlar
Tabi uykusuzlukta var
Aynen reis iciyorlar yola cikiyorlar bide seferleri cok gidilen yere gec ulasiyorlar
metroya binmem kıytırık turizm pamukkale, anadolu veya kamilkoç iyidir
Çok bindim ama hiç memnun olmadim. Bir daha da binmem
binenlerde suç kımse binmesin bu mallara
aynen çok kaza yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar