BİR BABA NEDEN OĞLUN'DAN NEFRET EDER Kİ?

Selam. Ben küçükken hiç şevkat görmedim babamın bana bir kere bile sarılmışlığı yoktur hiç öpmedi beni ağzını doldura doldura oğlum demedi babamla yan yana fotoğrafımız bile yoktur nedense onun için adam olmam ben benden bir b*k olmazmış her zaman bunu der hiç birzaman destek olmadı bana aferim oğlum sen yaparsın demedi hiç sırtımı yaslayabileceğim bir babam olmadı oysa çok hayal kurdum düşünsenize yaa sırtınızı yaslayabileceğinizin bir babanızın olduğunu güç verir insana ya hayali bile güzel ama benim sırtımı yaslayabileceğim bir babam olmadı bana bir gün arkadaşlarının için de benden sana sadece bir ev kalır o da mecburiyetten ölmeye yakın emekli ikramiyemi arabamı da satıp parasını yerim dedi o an öyle yandı ki içim ben senin paranı istemedim ki baba sırtımda ol seni yanımda hissediyim istedim arkadaş cevrem de babaları ile çok iyi anlaşan arkadaşlarım var çok güzel baba oğul ilişkileri var arkadaş gibiler gözüm yok Allah daha mutlu etsin ama öy çok kıskanıyorum ki neden nefret etti ki benden.
BİR BABA NEDEN OĞLUN'DAN NEFRET EDER Kİ?