Aynı iş yerinde çalışıyo olsanız ve siz patronsunuz kavgalı sevgilinize gıcık olsun diye inadına kahve istediniz getirdi diyelim ama köpüğünü beğenmediniz geri yollayıp birdaha yapmasını istediniz :D kendisinede yapmasını emrettiniz onu seyredip karşılıklı içeceksiniz patron siz olduğunuza görede sizi geriçeviremez neyse sonra oda kahvenizin üstüne tükürüp köpük yaptı ve ayriyetten kendinede bir kahve koydu sizde gizli kameradan mutfağı izliyorsunuz onun tükürdüğünü gördünüz :) Kahve fincanlarını değiştirirmisiniz yoksa ben sevdiğimin hiçbişeysinden tiksinmem deyip içermisiniz :)
Fincanları değiştiririm
Tükürüklü kahveyi içerim :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
İçen erkekte ne olgun ne karizmatik gelir ama :) Sizi gerçekten seviyor demektir
Sevdiğiniz kadın kahvenizin içine tükürse içermisiniz :)?
Sen sevmek nedir bilmiyosun ozaman Hem ne varki bunda? O senin sevdiğin öpüşürkende tükürük yutuyorsunuz Gerçekten seven ses bile çıkartmaz daha pek hoşuna gider
öncelikle ben patron olsam ve sevgilimde çalışan olsa onu çaycı veya kahveci konumuna sokmam diyelimki kahveyide yaptı, yapılan kahve sevgili çerçevesinde yapılmış olmalı işyerinde sevgilime çay veya kahve yatırmam
peki uzun hava yapmıyım ve sadecde geleyim ilk yudumda tükürük olduğunu anladığımda fincanı kafana geçirirm maksat gıcıklık olsun :)) oh beee içim rahatladı :)
sevgilim kahveme tükürüyorsa iyi ben ben fincanı kafasına geçirirsem bravo öylemi? neden tek taraflı savunma gücündesin böyle cinsiyetçilik ve doğrudan olmasada dolaylı yönde cinsler arasındaki şiddet içerikli sorularınızın sorulmasının altında yatan anlam nereye dayandırdığınızın farkındamısınız sizin gibi şiddet yanlı zihniyetler yüzünden aile kavramı diye bişi kalmadı
Şiddet? Yav güldürme sen kahveyi kafaya geçir savunma olsun kız şakacıktan tükürsün suç olsun Bide saçının teline kıyamam vesayre derler Yemekte kıl çıkınca ölmekten beter ederler Sevmeyi bilmiyom de otur aşağı
sen eğitim görerekmi birini seviyorsun birinin içeceğine tükürmek nerde hangi kitapta şakacıktan yazılıdır yaa git en sevdiğin kişinin (babanın) çayına tükür bakıyım napıyor seni tabi eğer oda senın gibi saygısız değil ya da seninle baş edemiyorsa o ayrı bişi
Yav baba farklı sevgili farklı Sevgiliye nazın geçer onunla bir bütün olursun Senimn gibi şakadan anlamayan at gözlüklü biriyle bu konuyu tartışmam bile Adam dediğin sevgilisinin ağzından çıkardığını yer Gerekirsetükürüğünü içer Bu yüzden adamların sayısı az işte ! Herkes adam gibi sevemiyor Ay istemem böyle senin gibi çocukça bir sevgili Erkek dediğin olgun olur sevgilisini hoş eder mutlu eder herbişeyinide öper tiksinmez Kadınının cilvesine tribine nazına şakasına katlanıcak adam gibi adamlar sevilir Anladın? Neyse Allahtan sevgilim Tükürdüğümü bile bile içti :) Ne iyi çocuk yav Değerini daha iyi anladım valla
En İyi Cevaplar