Kaybettiğiniz sevgilinizi geri kazanmak istiyosanız hala seviyorsanız her yola başvurursunuz en son çare büyü bile geliyor insanın aklına. Eski sevgilisini geri kazanmak için büyü yaptıran veya yaptırmayı düşünen yada bu konuda duyduğu bildiği birşeyler olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yanlıs yoldasın arkadasım. Allah a şirk koşuyorsun resmen. Sen Allah tan değil büyüden medet umarak, Allah ın sana yardım etmesini nasıl beklersin ki ? Medyumculara para kaptıracağına otur Allah tan iste onu, kısmetındeyse zaten Allah verir, şayet kaderinde yoksa ne yaparsan yap olmaz. Medyumda bir sey yapamaz kimse bir şey yapamaz. Kader ve kısmetten ötesini yaşamıyoruz arkadaşım. Anlıyorum zor dönem geçiriyorsun ve çaresizsin, ama biraz zaman geçtikten sonra iyiki de bu yola başvurmadım diyeceksin. Her şeyden önce büyüye bulaşmamanın bir iç huzurluğu olacaktır emin ol. Ayrıca bu üfürükcüler daha da beter ederler, sırf ayağın alışsın onlara para akıt diye, sana büyü yaparlar mazallah sonra da uğraş dur. Benim bir arkadaşım bir tane üfürkcüye 7 bınlirasını kaptırdı şimdi davalıklar. Onunda sürekli iş kısmetsizliğ vardı, hiçbir iş yerinde tutunamadı, çareyi gitti muska yazdırmakta buldu. İşleri daha da kötü oldu kızın, o muskacıya gıtmeden de duramaz hale geldi. sonra buna yazılan muskayı baska bır hocaya gösterdiğinde işin aslı çıkıyor ortaya- çember içinde fıgurlar varmış meger kızı kendi cemberlerine almışar buyu yapmıslar kıza, sürekli gelsin diye. kız bunlara tam 7 bınlırasını kaptırdı. şimdi mahkemelik oldu o hocayla . O yüzden aman diyim uzak dur bunlardan .
13 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım yazdıkların gerçekten çok doğru.çok düzgün şeyler yazmışsın ama bazen öyle bir durum da kalıyosun ki mantıklı düşünemüyosun.arkadaşın da hem maddi anlam da hemde manevi anlam da çok yıpranmıştır eminim.ama sürekli etrafım da sizi bişey yapıldı bir anda nasıl biter şeklinde yorumlar alıyorum.ve yapıldığına inanmaya başladım çözülsün istiyorum bazı şeyler.
Cevap sahibi+1 yılhep böyle derler bana da aynısını diyorlar, özellikle de falcılar bunu çok der. Ama ben asla inanmam. Çünkü üfürükcülere elini verirsen kolunu kaptırırsın bunu çok iyi biliyorum. Bir de şu var ; büyünün kalıcığı 40 gündür. 40 günden sonra tesirini yitiriyor tazelettirmedikten sonra.. tazeletmeye kalkarlarsa da artık o büyü tesiri yaptıran kişiyi de etkilemeye başlıyor. yani kendini gözden çıkarması gerekiyor yaptıracak kişi :D o yüzden yaptıran şayet varsa da emin ol 40 günde bir tekrarlamaz.
- +1 yıl
Üfürükçülere ne sorsan hepsi üstünüzde büyü var der. İstisnasız, :D Eee keklenecek aşk madurları da hazır zaten. Dünyada tek aşık sen misin arkadaşım , gidene yol yakışır. Büyü, büyücü falan bu tip şeylere bulaşmayın. Medyumların yarısı sahtekardır zaten, para yer size de laf üfürür, gerçek büyücüler de cinlerle uğraşır zaten, başına musallat etme durduk yere . Kimseyi imanını satacak kadar sevme.
En İyi Cevaplar
Büyü yaptıranın dünyada da ahirette de yeri yoktur demiş ve lanetlemiş peygamberimiz. büyü yapanda yaptıranda cehennemlik oluyor..affı olmayan bir günahmış direkt kafir oluyormuşsun.bence uzak dur böyle şeylerden değermi onun için dininden olmaya kafir olmaya lanetlenmeye.dikkat ettinmi büyü ileilgilenen kadınlar ne kadar itici ve pis bir tipe sahip oluyorlar çünkü nurları gidiyor.Hem büyücülerin çoğu gerçek büyüyü bilmiyormuş sadece dolandırıyorlar bilenler çok çok az mış.Ayrıca ben bir yerde okumuştum büyü ile birini kendine bağladığında o büyülerin etkisi sonsuza kadar sürmüyomuş sık sık tazelemen gerekiyormuş.bu şekilde evlenipte büyüler devamlı tazelenmediği için adam evlenip sonradan büyünün etkisi geçince soğuyup kadını boşayabiliyomuş.bu olaylar da çok muş.yani kafir olduktan sonra bile başaramaya bilirsin başardın diyelim sonradan yaptığın bozulur.kafir olduğunla kalırsın dinin elden gider ne kadar dua etsen tövbe etsen boşuna affı yokmuş.
kendini yakma değer mi?
Bende senin durumundayım ayrıldık 2 buçuk ay oldu dönmedi çok mutsuzum ama sabrediyorum.aramıyorum kendimi rezil etmiyorum seviyorsa nasılsa geri döner günün birinde.yada zamanla ben başkasını bulurum belki çok daha mutlu olurum.herşeyin hayırlısını istiyorum sende öyle yap18 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım çok doğru şeyler yapmışsın.Evlenmeye çok az kalmıştı bütün eşyalarımı almıştık nişanlıydık herşey yolundaydı bir anda sürekli kavga etmeye başladık noldu anlamadım ve yüzükleri attık.benden çok istiyordu evlenmeyi benim gelinliğime kadar hayal ediyordu herşeyi.bir anda küçük bir sebebden kavga ettik ve yüzükleri attık.ve etrafımdaki herkes bunun büyüyle ilgili olduğunu bir anda böyle soğumasının normal olmadığını söyledi.işte bu yüzden ne olduğunu anlamak istiyorum varsa bişey çözmek.
- +1 yıl
seni anlıyorum ama bu durumda olan çok tanıdığım var.Olabiliyor böyle şeyler akılna başkaları girmiş olabilir annesi yengesi seni kötülemiş olabilir, evlilik yaklaşınca korku başlamış olabilir.evlenmeyi çok isteyen insanlarda da oluyor bu düğüne yakın evlilik korkusu.kavga ettiğinizde senden soğumuş olabilir. hem bir kavgayla böyle senden vazgeçen adam yarın evlenseniz yine vazgeçer.dul olursun bundan daha beter.etrafındakileri dinleme milletin dedikodusu bol olur.seni yönlendirmlerie izin verme
- +1 yıl
çok sağol arkadaşım evet herşey kader kısmet ama bazen o kadar çok özlüyorumki işte böyle saçma şeyler geliyor aklıma.sanki çözüm olcakmış gibi.kader değilmiş diyemiyorum işte geçicek inşallah atlatıcam senin gibi.
- +1 yıl
inan seni çok iyi anlıyorum.biz 1,5 sene çıktık evlilik düşünüyorduk.Bu işin adını koyarız yakında demişti.çok seviyordum çok aşırı derecede bağlanmıştım.pat diye ayrıldık.şimdiye kadar araması lazımdı aramadı.başka kimse ilgimi çekmiyor kimseden hoşlanmıyorum.başka şey düşünemiyorum hep aklımda o var.kahroluyorum iştahsızım yemek yiyemiyorum uyku düzenim bozuldu dikkatsizlik başladı.nasıl içim acıyor ,nasıl zoruma gidiyor anlatamam.ama sabretmek zorundayım.
- +1 yıl
eğer seviyorsa mutlaka geri dönecektir.Dönmüyorsa da zaten sana kıymet vermeyen sevmeyen adamla evlenmediğin için şanslı sayılırsın.evlendikten sonra problem yaşayıp ayrılmak daha beter değilmi? Bol bol dua et hayırlısını iste sabır iste ağlayacaksan rabbine ağla sana sadece onun faydası olabilir kimsenin değil.herşeyin acısı zamanla azalıp geçer.belki daha hayırlısı çıkacak karşına.Daha önünde uzun yıllar var görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
- +1 yıl
evet benimde başka birine karşı bişey hissetmem zormuş gibi geliyor.sanki son oymuş gibi birdaha birini sevemiycekmişim gibi uzun süre geçti 6 ay ama çıkmıyor aklımdan.çok kızıyorum bazen nefren ediyorum ondan.işte dönsün istiyorum ne olursa olsun bilmiyorum aşkmı,sevgimi,nefretmi hiç bilmiyorum sadece onu düşünüyorum.
- +1 yıl
hayatında başka biri yoksa dönebilir belki ama sakın arama.sen sessiz kalırsan kötü anıları aklından silinir sadece iyi anıları hatırlar sesin çıkmıyor diye merak eder belki arar dayanamaz.ama ararsan senden daha fazla soğur sanki kurtulamıyomuş gibi hisseder daha beter uzaklaşır.değerin düşer.bide onunla ilgili ya da büyü falan sakın konuşma hiç beklemediğin yerlerden laf taşıyanlar olur şaşar kalırsın.sessizlik en iyisidir.hem onu unutmamış gibi olursan bilinir başka kısmetlerinde çıkmaz.
- +1 yıl
evet arkadaşım doğru söylüyosun en iyisi tepkisizlik.yok saymak boşvermek ve unutmak. Hep unuttuğun zaman artık sevginin bittiği zaman dönerler ama çaresi bu.o zaman da bir kıymeti olmuyor bitiyor herşey.keşke herşey doğru zaman da olsa doğru zaman da dönseler ve sevseler.hayat kaderde varsa olur olmassa da herşey Allahtan napalım.
yapılmasınıda yaptırmasınıda onaylamayan biriyim. neden bazı şeyleri kadere bırakmakta bu kadar zorlanıyoruz anlamış değilim !
olduğu kadar
olmadığı kader20 Yorumla
+1 yılalın yazında yokmus . nasıp degılmıs... buyuyle falan sevecek kısı gelmesın . bu yonule bak. 3 harflılerlemı saadet arıyorsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
13Cevap
+1 yılDaha önce çok vefk yaptırmayı denedim her seferinde başarısız oldum ama kendi tecrübelerim dahilinde söyleyebileceğim tavsiye edebileceğim bir kişi var.
Medyum Ali Gürses adında bir medyum var, kendisini Güneş Gazetesi’nde çıkan röportajıyla tanıdım. Telefon açtım vefk ile alakalı sorular sordum, yapabileceğini söyledi.
Bir haftada geliyor vefki. Bana da yaklaşık 5 günde ulaştı. Etkisiyle alakalı söylediği 1-40 gün arasında görüldüğü ve %90 başarı şans olduğuydu. Tabi bu kişiden kişiye göre değişebilir bu yüzden ali hoca ile konuşmanızda fayda var. Ben vefkten istediğim sonucu aldım, görüşmek isteyen olursa medyumali. com internet sitesinde detaylar yazıyor oradan medyum ali hocaya ulaşabilirsiniz.00 Yorumlakendi isteğiyle dönmedikten sonra ne yapayım büyüyle dönmüş dönmemiş.ayrıca bu gibi şeylerin günah olduğunu biliyorsundur heralde.büyünün ters tepip insanın kendisinide etkilediği oluyormuş.hayatın kötü bir hal alabilir bu sebeple bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah der ki; Kimi benden çok seversen onu
senden alırım... Ve ekler: "Onsuz yaşayamam"
deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim
geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır
taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur,
aklın şaşar. Dostun düşmana dönüşür, düşman
kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. Olmaz
dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin
düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi
de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de
yaşarsın...
- Hz. Mevlana
..30 YorumlaBenim çalıştığım kişi medyum ali gürses, yaklaşık üç ay önce bir işlem yaptırdım ve gerçekten iyi sonuç aldım hatta başkasına da tavsiye etmiştim bu sitede. Bu işi para içi yapmıyor sadece gönül işi olarak yapıyor emin ol. Medyumali. com sitesinde bilgileri var oradan bakıp ulaşabilirsin. İnşallah sıkıntın isteğin neyse olur, bir sorun olursa yoruma yaz akşamları online oluyorum işten sonra bakarım
00 Yorumla
+1 yılduyduğum şu büyü yaapnda yaptıranda lanetlenmiştir dinimizce dnsizsen sorun yok ...
22 Yorumla- +1 yıl
papaz sormadım arkadaşım hoca sordum.
- +1 yıl
yapanda yaptırand adedim bende hoca olması onun lanetlenmesini engellemz...kime neye göre hoca...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende seninle yanı syelerı yasıyorum demkki kısmet değilmiş hayırsız gordugunden allah gondermiyor işte unutmaya calış onu olmuyo rdemkki daha uzme kendını oyle hocalrla hacılarla olacaksa hic olmasın gelecekse kendı duygularıyla gelsın bence
00 Yorumlasevmeyen ne bilsin kardeşim...sen bunu erkeklere sorma..yok ama bulursan bana da haber ver..ama birkaç sitede dualar var bir onları dene..medyumada para harcama boş yere şimdilik..
01 Yorumla- +1 yıl
evet sevmeyen bilmiyor doğru söylüyorsun.çaresizlik herşeyi yaptırıyor.
boş işler ile uğraşıyorsunuz bedelini ödeyemezsiniz
00 Yorumla
+1 yılBir de "Seviyorum" demezler mi? Medyum arayacağına bir psikolog ara.
02 Yorumla- +1 yıl
varmı tafsiye ediceğin bir psikolog sürekli gidiyosun sanırım
- +1 yıl
Adana daysan burada bir ruh sağlığı hastanesi var yolun düşerse gel götüreyim. Psikoloğa gitmesi gerekenleri anlamak için gitmiş olmak gerekmez. ;) Kimseyi imanını satacak akdar sevme , şayet sana imanını sattıracak sevgi aslında sevgi değildir. Şeytani bir vesvesedir, senin ayağını kaydırmak için pusuda bekleyen bir vesvese...
+1 yılsevgilinle daha ne önceden neden ayrıldığını bilmiyorum?bence kendisine ulaşabiliyorsan sevdiğini söyle yeterli
20 Yorumlagizli kullanıcılara cevap verme hipnoz...bunların önerdiği medyum ne hayır gelir...
00 Yorumlabu dünyada ve diğer dünyada yerleri yoktur demiş peygamber efendimiz
25 Yorumla- +1 yıl
orası öyle ama başka çare bulamıyorum çok seviyorum dönsün istiyorum.
- +1 yıl
@hipnoz2014 bende aynı durumdayım 😞😞😞
- +1 yıl
@Eudoraa sen sürekli burdan bu tip şeyleri mi takip ediyorsun herkese yaptırdım diyorsun amacın yardım etmek mı insanları kandırmak mı?
- +1 yıl
@Eudoraa ben kimseyi birine yonlendirmedim sadece doğru kişiyi arıyorum
- +1 yıl
@Eudoraa diyosun
+1 yılevet, keserdönersapdönerbüyüyapanınosapbitarafınagirer büyüsü yaptım, nası iyi yapmışmıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce sabret... dua et... bakalım bıkaç ay sonra hala böyle mi düşüncen...
12 Yorumla- +1 yıl
6 aydır dua ediyorum arkadaşım ama dönmüyor çok inatcı.
Cevap sahibi+1 yılonunla hayata mı geçer..bırak sevıyosa gelsın yanına... onla ırtıbatı kes...uzaklaş ondan... kendıne gel canım... onsuz yaşamann tadını öğren önce sen... ılla olsun deme inşallah hayrlıs ıse olsun de... yoksa yıne aynı sonuç ıle sonuçlanır mevzun...hayrlısnı dıle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ruh hastasımısın.yada seni istemeyen sevmeyen birini yanında dolaştıracak kadar karaktersiz birimisin
13 Yorumla- +1 yıl
karaktersizlik değil bu çok sevmek sadece.
- +1 yıl
sende çok seversen birgün anlarsın ruh hastasımıyım.
Cevap sahibi+1 yılbuna sevgi denmez.belkide sadece takıntı.seven insan sevdiği kişiyi kendinden çok düşünür.onun düşüncelerini sktr et ben seveyim yanımda olsun demek karaktersizliğin dik alası olur.başka açıklaması yok.
Yok ama cok dusundum.. Ve gercekten inanirim buyuye
01 Yorumla- +1 yıl
Bende inanıyorum ve yapabilirsem yapacağımda dayanamıyorum cunku
büyü yaptırana kadar namaz kılıp dua etmeyi düşündün mü hiç ?
00 Yorumla
+1 yılYaptırmadım ama bana 2 kere yaptıran olduğunu duydum 2006 2007 arası
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şeyleri yaşıyorum ve zaman zaman aklıma gelmeyen şeyler değil ama bunlar çözüm değil İnan. zamanla geçecek onu aklına getirmemek için uğraş bul kendine. büyü Allah’a şirk koşmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirçok medyum gibi şaklaban olmayan
İlim hocası tanıyorum gerçekten hakediyorsan böylesi sorunlarada
çözüm buluyor Allah rızası için.021 Yorumla- +1 yıl
kim o arkadaşım yardımcı olursan sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılistanbulda yeri
Cevap sahibi+1 yılmedyum değil Nis hoca
- +1 yıl
Niş hocaya nasıl ulasabilirim peki
- +1 yıl
@Nilesnilesniles bu yaptığın alenen iftiradır. hiç tanımadığın bir insan hakkında ki bu adam hoca değildir, yaptığı şey metafiziktir, atıp tutmak da nedir? tek amacı insanların bedensel ve ruhsal sağlına katkıda bulunmak olan bir adamdan bahsediyoruz. senin ve senin gibilerinin, hiçbir karşılık beklemeden, hatta gerektiğinde ondan yardım isteyen insanlara maddi yardımda bulunan insanları anlayabilmeleri mümkün değil tabi. sokak kedilerini besleyen, başlarına aklınıza gelmeyecek hastalıklar gelen ve illa ki bir şeyler vermek isteyen insanlara "5 liralık mama alın, bir ağaç dibine bırakın. kedi, köpek yesin." diyen bir adamdan bahsediyoruz. paranın konusunu yapacaksan bir daha görüşmeyelim, diyebilen bir adamdan bahsediyoruz. buradaki çok bilmiş arkadaşlar atar tutar şimdi. kişi anlamadığından korkar ve onu hor görür. ne düşünürseniz düşünün, günahınız boynunuzadır. ama biraz insaflı olun. kul hakkına girmeyin.
- +1 yıl
O dediğiniz kişiye nasıl ulasabılırım
- +1 yıl
Nasıl ulaşırım nis hocaya
- +1 yıl
@mateessüf ulaştınız mı bu hocaya
- +1 yıl
+1 yılBen de istiyorum bana da bir çare lütfen. 7 yıllık ilişkim bitti benim yüzümden
02 Yorumla- 1 yıl
Buldunuz mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahtan dile senin için hayırlı olanı.büyüye falan bulaşma
00 Yorumladua etmeyi düşündün mü?
12 Yorumla- +1 yıl
6 aydır arayıp sormadım arkadaşım biliyorum sevse gelirdi yanım da olurdu mutlaka ama ben daha çok seviyormuşum ne ben arıyabiliyorum ne de o .nişan attık biz arada aileler var.sevgilim osa sadece belki böyle olmazdı.
- 1 yıl
@hipnoz2014 düzeldi mi
+1 yılKazananlar varr gerçekten
00 YorumlaMedyum?!
Boş insan O.o .22 Yorumla- +1 yıl
yok artık. olmuyorsa olmuyor.zorla mı?
00 YorumlaBulabilldinmi hoca yaptirdin mi?
00 Yorumla
+1 yılSırf bu soru için hesap açmana gerek yoktu
00 YorumlaYok büyü falan inanmayın böyle şeylere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmedyum memiş vardı noldu ona :/
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldirek cehennemlik olduğunuda biliyomusun
14 Yorumla- +1 yıl
cehennemi bile göze almışım demekki.
Cevap sahibi+1 yılşimdi sana ne desem boş keşke 2 sene sabredebilsen,3 sene önce senle aynı durumdaydımda
- +1 yıl
sabredince düzeliyomu arkadaşım döndümü senin sevgilin?
Cevap sahibi+1 yıldönmedi acım bitti unuttum onu 5 yıllık aşktı nişanlanmıştım bide üstelik bak beni örnek al sakın kendini cehennemlik yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlım bence zekanı kullanmalısın.
00 Yorumlaİradeye müdahale ! çok yanlışsın
00 Yorumla
+1 yılHöf.
00 Yorumla
+1 yılinanıyormusun büyüye
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi