Çok para kazanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

İleride çok param olsun istiyorum dünyanın parayla döndüğünün farkındayım bu yüzden soruyorum size ne yapmam lazım nasıl para çok para kazanabilirim?

Bana sakın çok çalış derslerine falan klişe şeylerle gelmeyin. ülkede 6 milyon işsiz var 4 milyonu bu mezun olanlar. Boğaziçinden ODTÜ den mezun olanlar işsiz siz bu ülkeyi ne sanıyosunuz. adam atomu parçalıyo ama dışarıda nefesi kokuyo bu ülkede zor öyle şeyler bu yüzden derslerine çalış falan filan boş konuşmayın. sadece ileride kafamdakileri yapmam için ne yapmam gerek nasıl bir yol izlemem lazım birkaç tüyo verin..
Güncellemeler
+1 yıl
amacım megaloman işadamı falan olmak kötü biri olmak değil her zengini kötü sananlar fakir olanlardır onları kıskandıkları için. böyle olmayın yeter. sadece ileride çok param olsun istiyorum kafamdaki şeyleri yapmak için. Paranını sonu yok ama sadece bana yeticek kadar fazla olsun bu kadar.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha 18im diyelim ehehe :D neyse arkadaşlar daha kafamda ileride ne olucağıım gibi şeyler yok ve dediğim gibi çalış çalış çalış olmaz öyle. önce kafanın çalışması gerek. ülkede milyonlarca mezun iş bekleyen üniversiteli var. tamam çalışmakta lazım da sadece bu gerekmiyo. ileride çok param olmasını istiyorum şimdikindan kat kat iyi bir yaşamım olmasını istiyorum kafamdaki şeyleri gerçeğe dökmek istiyorum...
Çok para kazanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?