Düzgün arkadaşım yok onlarla takılmak istemiyorum, tek başıma dışarı çıkınca da canım sıkılıyor. Kurslara falanda gittim. Fakat canım sıkılıyor kitapta okuyorum ama online oyun oynayarak büyük zevk alıyorum. şu an bir tane çok beğendiğim oyun var 12. serverdayım server ilk açıldığında başlamadım sonradan başladım 20 liralık elmas aldım sadece bu serverda sonradan başlamama rağmen 64 level oldum ve 5. sıradayım fakat asla ilk 4 e giremem çünkü aramızda 10 küsür levellik farklar var. Bende diyorum ki bu oyunda yeni serverlar açılıyor ara ara oyunda güzel, hilesi filan açığı yok. Diyorum ki yeni server açılır açılmaz orada oynasam başlar başlamaz 300 liralık arası elmas çeksem zirveye geçerim diye düşünüyorum. Yıllardır çalıştım birikmiş param var epey, askerlik için paramı ayırdım bile seneye zaten askere gidicem. 1 sene boyunca oyun oynasam bide 300 lira yatırsam nasıl olur? Arkadaş yok düzgün onlarla gezsem bile kız muhabbeti oluyor, yoldan geçenlere laf atıyorlar kızlara yani, başka kızları kesiyorlar, sevgilileri ile yaptıklarını filan anlatıyorlar böyle gider daha. Kız arkadaş ya da sevgili bulmak istedim ama çevrede düzgün kızda yok çoğu serseri ve popüler erkek peşinde. Bende bu iki özellikte yok. Napayım sizce oyuna mı odaklanayım çünkü bizim burada dışarıda hayat yok boş boş geziniyorum. Saçmalama oyuan para mı yatırılı diyen çıkabilir ama 1 sene sonra askere gidicem ben 1 sene için 300 lira çok para değil bence.
Oyun oyna ve para yatır
Oynama o kadar para mı verilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat