Benim eşimin ayaklarını yıkamak hoşuma gider; Hatta kısmet olur evlenirsem eşimin ayaklarını yıkamayı düşünüyorum. Siz kızlar neden bundan rahatsızlık duyuyorsunuz anlamıyorum?
Kızlar, Sevdiğiniz erkeğin ya da eşinizin ayaklarını yıkamak neden zor geliyor? Hepsi değil ama bazı kadınlar bunu iğrenç bir şeymiş gibi algılıyor?
Esimi seviyorsam yaparım niye ypmıyım o benim babam annem elimde kalmaz cok mutlu olrum sevgimde saygımda artar onların gözünde 2ay sonra dügünüm var ve ksynatam ayagnı kırdı gldinde bize yok demesine ragmen ayagna ayakkabısını giydirdim eve gdnce nasıl mtlu olmş sevinmiş nişanlım diyor cok seviyorum nişanlımı oda bni yakında benim yanımda olcak fransaya götürcem nişanlımı
Ne ben ne ailem böyle talepte bulunmayız yaşam şeklime aykırı bakma burada laf olsun diye sordum bu soruyu ama genede hoşuma gitti ne diyim walla helal olsun nerde senin gibisi sevdiğine bu özveriyi gösterecek şimdi ufak bir sorun oldumu açıyor boşanma davasını eşine Teşekkürler Amin :)
Ayak yıkayınca ne oluyor eşine ya da sevdiğine olan sadakatin ve sevginin ne kadar kuvvetli olduğunu göstermiş oluyorsun ayak yıkamak herkesin yapabileceği bir şey değil çünkü
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar, Sevdiğiniz erkeğin ya da eşinizin ayaklarını yıkamak neden zor geliyor? Hepsi değil ama bazı kadınlar bunu iğrenç bir şeymiş gibi algılıyor?
En İyi Cevaplar