Küçükkende tuhaflık vardı ama son bir kac yıldır hiç hissedemiyorum. Özellikle temel duyguları hissedemiyorum. Mutluda değilim mutsuzda,özlemiyorum,sevmiyorum ama nefrette etmiyorum etrafımdakilerden. Kimseyi kırmak istemiyorum ama bir o kadarda önemsemiyorum. Kimi zaman seni seviyorum derken icimden gelerek söylemek istiyorum. Değer veriyorum ve şefkat duyuyorum bazen. Onlara kötü bir şey olsun istemem ama sevmiyorumda. Ara sıra nefret,heyecan gibi duyguları hissetmeye baslıyorum (sevgi ve mutluluk,mutsuzluk hala yok) ama cok kısa sure sonra tekrar kayboluyorlar. Benim gibi olan var mı? Yalnız degilim dimi?
Cevabın nedir?
yeni uğraşlara ve hobilere ihtiyacın var. işini değiştir,odanı değiştir. kolay müdehale edebileceğin şeylere el at. ve sana heyecan verene kadar devam et... yeni arkadaşlar edin. ama iyi bir hobi bul... cesaretin varsa saçını boya, kısalt vs vs.
can dündar dan bir alıntı yapacağım sana...
Bir kadın çocuktur aslında..
Çocuk gibi davranmayı sever.
Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini de ister.
Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak okşamalıdır erkek kadını.
Ama her kadın çocukça da olsa dinlenilmesini, dikkate alınmasını ister.
Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz,
ama asla onu bir Çocuk olarak görmeyeceksiniz.
Bir kadın güçlüdür aslında.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.
Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez.
İster ki Erkeğin gücü kendisine huzur versin.
Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile Erkeğin yapmasını bekler.
Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de
erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.
Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz.
Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.
Bir kadın sevgilidir aslında.
İçinde her zaman sevgiyi taşır.
Sevdiklerinden kolay kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz.
Zor sever ama tam sever.
Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için
yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.
Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.
Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.
Ancak beyninde yer etmemişseniz her an terk edilebilirsiniz.
Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette.
Bunun nedeni ise engelleyemedikleri "acımak" duygusudur.
Bir kadın yalnızdır aslında.
Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz.
Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır.
O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.
Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz.
Yalnızlık onun sığınağıdır.
O sığınağa ne zaman gireceğine, ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir.
Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.
Bir kadın bilgindir aslında.
Neler yapabileceğini erkek aklI hayal bile edemez.
Yaratıcılığının sınırı yoktur.
Ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler.
Hoyratça harcamaz yaratıcılığını sadece erkeğine saklar.
Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir.
Çünkü yaşamınız asla sıradan olmayacaktır.
Bir kadın hayattır aslında.
Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor.
Yemek yemek, su içmek bile.
Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup
içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?
Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız, ne yazık ki yaşamıyorsunuz...51 Yorumla- +1 yıl
Üniversiteye basladıgım icin yasadıgım yer,arkadaslarım vs degisti aslında. Yani bunu denemiş oldum :) Ama ben böylede iyiyim,guzel yorumun ıcın tesekkür ederim. :D
En İyi Cevaplar
Mevlana Celaleddin Rumi hazretlerinin meşhur şiirinden bir kesit :
https://www.youtube.com/watch?v=UhNkIfK4qaY)
Hepimiz mum ateşi önündeki üç pervane gibiyiz
Âşıklar cihanında bir efsaneyiz
İlki ateşe yaklaşmış ve demiş: ben aşkı biliyorum, aşkı anlıyorum
İkincisi ateşin yakınında yavaşça kanat çırpmış ve demiş: aşkın ateşinde yandım
Üçüncüsü kendini ateşin ta ortasına atmış: Evet, evet, budur işte gerçek aşkın anlamı
(
ortasına atınca kendini sonra geriye hiçbişe kalmıyor.
duygularını paylaşıyorum55 Yorumla- +1 yıl
Fazla yanmaktan oluyor diyorsun.. :)
- +1 yıl
O dediyse doğrudur :D
Aynen öyle sanki bir otmuş gibi hissediyorsun.Şuan durumunun aynısını yaşıyorum.Sanki 60 yaşında hiç bir amacı kalmamış bir insan gibi.Yaşamanın sadece nefes almak anlamına geldiği günlerdeyim bende senin gibi.Tuhaf gerçekten..Keşke üzülsem keşke ağlasam keşke nefret etsem ama bunun yerini kocaman bi tepkisizlik aldı. gerçekten çok araştırdım internettende bu durumun nedenini.şahsen ben hayatında hiçbi heyecan hiçbi değişiklik olmadığı için bu durumda olduğumuzu düşünüyorum.Değişik insanlar,değişik ortamlar ve değişik aktiviteler seni bu durumdan birazda olsa kurtaracaktır.Heyecanlandığın şeylerle uğraş,ilgini çeken bi kursa git,emin ol tavırlarındaki değişimi sende hissediceksin :)
03 Yorumla- +1 yıl
Üniversiteye basladıgım ıcın bunların hemen hepsi oldu aslında ama daha farklı seylerle ugrasabilirim. :) Cevabın ıcın teşekkürler. :)
- +1 yıl
Rahatsız degılım aslında ama asıl zor olan robotlasmıs tavırlarımı sıradanlastırmakla ugrasmak. :)
- +1 yıl
Senin hissettiklerini bende hissediyorum ve çocukluktan beri süre gelen bir olay çoğu zaman beni boşluğa sürüklüyor ama bir işle uğraşınca onu düşünücek o içimdeki boşluğa dönücek bile vaktim olmuyor derken çok basit bir diyalogda bile kendimi sorguluyorum kendimi ve sevgisizliğimi hissetmemeyi
+1 yılinsan ancak çok acı çekince, bu duyguları yaşayabilecek bir ortamda çok uzun süre olmayınca, dünyası başına yıkılınca, herşeyin hiçbir anlamı kalmayınca böyle olur. evet bende senin gibiyim ama eskiden normaldim herşeyi hissederdim. ve söylediklerim yaşadıklarıma nazaran çok çok hafif kalıyor. ve tü bunları insan daha 14 yaşlarından itibaren yaşayınca durum çok daha vahim oluyor.
92 Yorumla- +1 yıl
Haklısın sanırım. :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
31Cevap
Merak etme yalnız değilsin. Yazdıklarını okurken hislerime tercüman olduğunu fark ettim. Hissetmeyeli uzun zaman oldu. Sorsalar bunları bu kadar açık anlatamazdım bile bir şeyim yok der geçerdim o derece önemsemiyorum yani ama sevdim bu yazını. Belki buna benzer kendimle yüzleşmemi sağlayan yazılarının devamı gelir. Teşekkürler. :)
51 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorumun için asıl ben teşekkür ederim. :)
aynı şeyleri bire bir yaşıyorum bende nefret heyecan yerine, mutluluk, heyecn oluyo en fazla 3-5 saat sürüyo, sonra yine 3-5 gün hissizlik.. aşık olabilirsem kendimi bi düşünceye bağlıyorum değilsem kafam duman gibi darmadağın oluyor. birinden duymuştum, bir insan cok acı çekerse, bi süre sonra acı da dahil hiçbir sey hissedemezmiş, bizimki de bu hesap sanırım..
32 Yorumla- +1 yıl
Aşkı hissedebiliyorsun? :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var sanırım aynı şey. Ya da benzer bir şey. Sanki hayatımda vaz geçemeyeceğim, yeri dolduramaz hiç bir şey/ kimse yok gibi. Gerçekten derin bir ... bağlı olduğum bir şey yok yani. bilmiyorum anlatabildim mi.
https://www.youtube.com/watch?v=yXXEfwVt1E8
bu şarkı hissettiklerimi yansıtıyor sanki biraz.27 Yorumla- +1 yıl
çok hoş şarkı :)
Cevap sahibi+1 yılSürekli replay yapma ama bi zaman sonra insanda iyice uzaklaşma isteği yaratıyo :).
- +1 yıl
Yaptım bile :D Ritmini begendim.
- +1 yıl
Teomanın sarkısı begenılmez mi :)
- +1 yıl
Hissizliği hissetmek diye bir duygu var sevmeyi beklemek mutluluqu beklemek hayattan zevk almayı beklemek daha yasım 17 ama bu kadar imtihan cok fazla deqil mi?
- +1 yıl
@Muhammed81 12'imden beri böyleyim bide benim üzerimdeki ağırlığı düşünün eve geliyorsun annen sarılıyor bişe hissetmiyorsun tek hissedebildiğim Öfke kime ve neye bilmiyorum derslere odaklanamıyorum herkes mutlu olurken ben etrafa afal afal bakıyorum herkes üzülürken ben hiçbir şey yapmadan gene afal afal bakıyorum. Belkide travma değildir. Belkide bir tatile ihtiyacımız vardır. Belkide ailenizle kaliteli bir 1 güne ihtiyacımız vardır, belkide sevgilinizle düzgün bir güne ihtiyacımız vardır.12 yasındayken böyle birşeyiniz olduğunu düşünsenize
+1 yılyalnız değilsin. bu başından geçen kötü bi olaydan sonra hayatın önemini yitirmesi. en basitinden bi ölüm haberi alınca "oda bişeymi" diye kıyaslamaya giriyon direk. acıma hissin olmadığı için hayatı erken öğreniyon. olaylara farklı baktığın için hayattan somutluyosun kendini.
biraz psikolog seansı, birazda paxil kullanarak herşey normale dönüyo ama =D30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 876 cevap paylaştı. Takvimleri yak
Miladı unut
Zamanı durdur
Yeniden başla
Seninle her şey yeniden başlasın52 Yorumla- +1 yıl
çok güzel söyledin
- +1 yıl
Katılıyorum; cok güzel söyledin. :)
beni anlatmışsın.. yalnız değilsin.. yani değiliz :)
ama mutluluk duygusu oluyor bende anlıkta olsa.küçük şeylerden mutlu oluyorum mesela yılbaşı ağacı,süsleri almak gibi..11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar hoş :)
başlığı ben açtım da sonra unuttum mu acaba diye düşünmedim desem yalan olur. Kesinlikle yalnız değilsin ve sayende bende yalnız olmadığımı öğrendim.
12 Yorumla- +1 yıl
:) Yalnız olmadıgımızı bilmek güzel
Yaşanan acılar ve kötü durumlar, her insanı olgun yapmıyor işte..
Bedenin fizyolojik bir sigortası var.
Duygu durumlarını mode off yapıyor..
Sırf, daha da acı çekme diye..
Oduna bağlıyorsun böyle..50 YorumlaHEYACANINI KAYBETMİŞSİN :)
Hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin...
Benim heryerde elim kolum var!
Bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum,
Tenhalaştı kahvaltılarımız!!!
Bomboş bakıyoruz artık,
Bir bildiğin var da susuyor gibisin!
Ki sen benim gözyaşlarmıda gördün...
Sen benim ilk aldığım güldün!
Heyecanını kaybetmişsin,
Yok inancını kaybetmişsin.
Doya doya sarmamışım...
Bize çok günah etmişsin!00 YorumlaBende aynı durumdayım ama halimden memnunum ama benim sorunum daha büyük bende sadece üzüntü ve arada bir çıkan heycan var mutluluk sevgi yok çok nadir öfke ortaya çıkıyor ama birkaç saniye sonra hiçbişey olmamış gibi gidiyor ağlarken kendimi dolandırıcı gibi hissediyorum sanki birilerini kandırmak için ağlıyorum gibi kalbim kırılıyor bir üzüntü patlıyor sonra hemen puf diye gidiyor ağlarken kendimi numara yapıyormuşum gibi hissediyorum bir süre öncesine kadar gülümsemeyi bilmiyordum bir arkadaşım öğretti sanırım 2 sene oldu ama fazla kullanmıyorum olmuyor.
00 YorumlaBir kaç gündür bu başlık altında araştırmalar yapıyorum ve hissettiklerimi tercüme etmenle bu yazıyı yazmaya karar verdim. Senin gibi başlarda yaşamadım, normal bir yaşatım vardı 14/15 yaşıma kadar. Yaklaşık 3-4 senedir bu durum içersindeyim ve tamamiyle benimle benim aramda 360 derece fark var. Gülen, ağlayan, kızan, üzülen biriydim oysaki. Büyük bir duyulsal çöküş yaşadım ve bir dahada toparlayamadım. Çoğu şeyi denedim gezdim, tozdum farklı müzikler farklı kitaplar hatta farklı insanlarla bile iletişimim oldu. Bu durumuma üzülme bile üzülemiyorum. Taş kalp lakabını bile üstlendim diye bilirim. Bence bu durum insanlardan kaynaklan bir şey. Çünkü her insan ufakta olsa bir şeyler ömrü boyunca hissede bilir. Sen bu durumunu kabul etmiş ve bunla yaşamaya alışmışsın bizler gibi. Umarım bunu değiştirecek birşey karşımıza çıkar
00 Yorumlabende aynı durumdayım. hayat bi anlam ifade etmediğini düşündüğüm için bişey hissetmiyorum. bi yerde görmüştüm bu belirtiler depresyonun belirtileriymiş
23 Yorumla- +1 yıl
o halde kucuklugumden beri cıkamadıgım bir depresyondayım :D
- +1 yıl
Bakalım kader kısmet :D
+1 yılBir kaç sene önceye kadar sürekli duyguların sahte olduğunu ögrendim insanlar yemek seçermişcesine duygularını degiştirebildikleri icin benim sahte hislerle işim olmaz dedim kendi kendime her gün bir kademe düştü duygu gücüm sona gelene kadar son cok değer vermiş olduğum biri beni Nasıl kandırdığını çözdüm allah şahidim yalanım varsa yarına cıkmiyim :) o gece kalbim her zamanki ritmindeki gibi atmamaya basladı buda değiştiğimin vücudumun bana gösterdiği bir kanıt :)
30 YorumlaHerkeste olur böyle şeyler herkes bunu bilmez bile bilinçaltındadır genelde ^^ Yüzleşemez herkes o kadar :P Ergenlikte bu duygular doruk noktasındadır )))) ilerlerse egoistliğe gider :P Mutlu aile hayatı bu duyguları bastırır ...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDepersonalizasyon var bendede , kendime ve etrafa yabancıyım hissedemiyorum. Senin yazdıkların uyuşuyor bu hastalıkla , bende yazdıkların gibiyim ama ben yaşadığımı bile hissedemiyorum öyle boşum ki , bedenim bile bana ait değilmiş gibi sanki insanların hepsi sahteymiş gerçek değilmiş gibi o yüzden kendime çok yabancıyım. Kısaca yazdıklarının üzerine kendimden birşeyler ekleyince ben çıkıyorum.
10 YorumlaŞu an duygular senin uğrunda kıyasıya bi' rekabete girmiş... Bakalım hangisi seni daha çok ele geçirecek.o_O
20 YorumlaBende de var oyle sikma canini, dogrusu memnunum da durumdan.
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında düşününce bende memnunum bu halimden. :) Yalnız olup olmadıgımı merak etmiştim.. Değilmişim. :)
bir hastaneye git. Endokrinle ilgili bölümde muayane ol. hormon, vitamin vs eksiğin olabilir.
10 YorumlaAnksiyete bozukluğu olabilir mi acaba sende de? Sanki beni tarif etmişsin gibime geldi de.
10 YorumlaYazdıklarını okurken kendimi gördüm sanki. Hepsi o kadar cok beni anlatıyor ki %100 benim resmen. Ben sevgiyi hiç hissedemiyorum, korkuyu nefreti hissediyorum. Bazende hüzünleniyorum agyabiliyorum ama sevemiyorum. Bunun aile ortamıdan kaynaklandığını düşünüyoru m.
01 Yorumla
+1 yılHiç bir şey hissetmemek hiç bir şeyden tat alamamak hiç bir şeyin gerçek gelmemesi şizofren belirtileridir.
04 Yorumla- +1 yıl
google "neden başım ağrıyor" yazıp kanser olduguna kanaat getirenlerden misin?
- +1 yıl
Şimdi şizofren tanıdığım var. Duygusuz olması vicdanı olmaması. Hiç bir şeyin gerçek gelmemesi. Ne yaptığının farkında olmaması tehlikeli belirtiler. Biraz araştırma yap güzelim
- +1 yıl
:D tamam :D
- +1 yıl
Burdaki herkes hasta zaten senin ne belirtilerin var
+1 yılEn güzeli bence. Gereksiz şeyleri problem yapacağına, hissiz kal daha iyi. En azından kimse üzemez seni.
20 YorumlaBu belirttiğin durumların sebebi yaşadığın herhangi bir olaydan mı yoksa ailevi durumlardan mı kaynaklanıyor? Aynı düşünceler bende de var.
00 Yorumla
+1 yılyanlız degılsın.:=) gercek anlamda aşık olmaya ıhtıyacımız var sanırım..:)
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. senin gibi değilim ama şimdi okuyunca özendim sen gibi olmak isterdim.
10 YorumlaErkek arkadaşın varsa bırak
Yoksa saglam bi adam bul
Bulamayacak durumdaysan yapacak bşey yok10 Yorumla
+1 yılevet bende senin gibiyim.ahmette senin gibi,hepimiz biriz,hepimiz belkiunuturuzonu'yuz
20 Yorumla
+1 yılHayir degilsin. Bu anlattiklarin bana hic yabanci degil. Bende ayni sekildeyim...
10 Yorumlavayy be bu sorunun içeriği beni anlatıyor ekleyecek hiçbişi bulamıyorum...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalnız değilsin de, normal bir durum değil, dediklerine göre ihtiyacın olan herşeye ulaşmışsın, biraz fakirlikle ilgili film izle, yada Afrikada yaşayan insanların hayatını incele daha anlamlı gelecek
10 Yorumlabu kullanıcı adını boşuna mı seçtim sanıyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Flegmatik ne demek bilmiyordum şimdi araştırdım. Güzel kullanıcı adı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılo değilde profil resmindeki puzzlenin aynısı var ama çocuklar yok sadece ebeyle dede yatıyor yatakta
10 YorumlaSenin gibi biri yüzünden artık bende aynı durumdan muzdaribim. Travma sonucu bu hale geldim hiç böyle değildim. Çokta şikayetçi değilim gerçi 😄
00 Yorumla
+1 yılotantik belirtileri . piskologa git :D
10 YorumlaKeşke senin gibi olsaydım...
10 YorumlaBende aynı şeyleri yaşıyorum fazlasıyla aynı yani çok tuhaf bişey ama elimde değil
00 Yorumla
+1 yılşikayetim yok artık çoğu şeyden
10 Yorumlasenın sorununu çözdüm ben ? insan değilsın sen..
10 YorumlaAğır bir şeymi yaşadın ?
10 Yorumla
+1 yılEddie Vedder - Society.
10 Yorumla
+1 yılbazen bana da oluyo o demek yalnız değilmişim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkulube hoş geldin tatlım
10 Yorumla
+1 yılbende senin gibiyim . yanlız değilsin :))
10 Yorumlabende böyleyim kısa bir süredir (:P
10 Yorumlahayata yeniden başla sen.
00 Yorumlabenim kız halimsin
10 YorumlaYalnız değiliz
10 YorumlaBen de aynı durumdayım
00 Yorumlaneyi unutamadın
10 Yorumla
+1 yılYanliz değilsin 😃
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz