Hiç biryerden kovuldunuz mu?Ev,iş,kalp...Yada kovdunuz mu?
Evden kovuldum
İşten kovuldum
Kalpten kovuldum
Misafirlikten kovuldum
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
part-time calistigim yerden kovuldum
sebeb:musteriye kötü muamele (onlara göre öyle bana göre hak edene hak ettigi tavirdi)
arasira dersten kovuldum
sebeb:haksizlikti tamamen
arada bir yasadigim ülkeden kovuluyorum
sebeb: hitler amcanin yandaslari sevmiyor beni/bizi
bir defasinda arkadas fal baktirmaya giderken yanind akonu mankeni olarak beni de götürmüstü, kibarca kovuldum ''sen bida gelme'' dedi kadin bana
sebeb: cok soru sordum
üniverstede parttime çalıştığım biyerden kovulmuştum çok zoruma gitmişti ya o günden sonra hırs yaptım şimdi o dükkan satılıkmış gidip 'birgün bu dükkandan kovduğun fakir ama gururlu bir kız vardı hatırladınmı' diye sorucam ve o dükkanı yok paraya satın alıcam :D
Kovulmadım. Kimsenin eline o fırsatı verecek kadar alçalıp karaktersizleşmedim.
Kovdunmu dersen. Zaman, zaman, kendilerine seks ve seyahat içerikli kelimeler kullanmak zorunda bırakan insanlar oldu.
Kalpten kovuldum
Cevap
11Cevap
Bir defasinda isten kovulmustum bana tokat atan patronumun kolunu kirmistim :(((
İşyerinde diğer memurlarla tatışma çıkmıştı. Kovulma diye degıl de canım ortamlarında çalışmak istemed,. Yer değişikliği yaptırdırlar sonra da.
olabilir de olmayabilirde yapılan hareketin kovulma kategorisine katıp katmamanıza bağlı, ama bence kovulmadım ;)
Daha hayatımda hiç kovulmadım ne bir iş olsun ne bir ev olsun umarım bundan sonrada Tanrı bana böyle birşey yaşatmaz.
ilk çalıştığım iş yerinden kovuldum 250 tl kaldı gerci 3 4 milyarlık masrafın yanında bir sey degil
Girdigim ilk isten kovuldum arkadas kurbani olmustum kovulan kisiyle arkadasim diye kovuldum hihi :)) cani sagolsun bacimin yeter :))
hatırlıyorum bir ara seni düşünmekten vazgeçmiyorum aklımı terk et demişti birileri
güzelmiş
... kovulmadım,kovulacağımı düşündüğüm yerlerde olmadım.
gece kulübünden kovuldum
Aga bende gece kulünün alt pub bar kısmında 2 saat boyunca tek başıma bira içiyordum lavaboya gittim sonra bardan çıkacaktım üst kat içinde damsız almıyorlar lavobadan gidip geldikten sonra 2 tane hanımefendi vardı üst kata çıkacak mısınız diye sordum onlarda hayır dedi bende tamam diyip çıktım konuşma aynen böyle burada, bardan sonrasında arkamdan biri orada çalışan barmen geldi çıktıktan sonra dedi ki onlara ne sordun dedi üste çıkacak mısınız diye sormuştum hayır dedikten sonra da çıktım damsız alınmadığı için üstte 1 kızla girmem gerekiyordu girdikten sonra ayrılcaktım zaten , onlarda hayır dediler o kadar , bende eve gidiyordum dedim barmen arkadaş o da kibarca dedi ki bana niye sormadın geçirirdim üstte seni , buraya bir daha gelme dedi bende peki tamam abi dedim açıkçası çok zoruma gitti çünkü adaba aykırı hiçbir şey yapmadım bir daha buraya gelme diyince garip geldi sarkıntılık veya yavşamak amaçlı da sormamıştım zaten dışardan bakan herkes ve tanıyan herkes altpub bar kısmında orada genellikle erkeklerin yanına da gidip nasılsın canın sıkkın herhalde diyip milletin halini hatrını sorarım erkeklerde, ilk kez bir kadının yanına gidip basit bir şey sorduk böyle saçma bir şey oldu herhalde devamlı müşterileri ya da arkamdan yalan yanlış bir şey demiş olmalılar ki barmen arkadaş bana böyle bir şey demiş olması gerek, burada 1 gün öncesinde ben oraya çalışmak için başvuru yapmıştım aslında tam olarak bu yüzden çok zoruma gitti çalışacağım yerde böyle sence yapar mıyım böyle kibar bir şekilde kovuldum kadın milleti başa bela ya sizin suçunuz olmasa bile öyle anlatırlar ki haksız gibi görülürsünüz
hesaba itiraz edince kibarca mekandan kovulduk :)
hiçbirinden kovulmadım ben kendim istifa ettim:DD
birkaç kez evden, bir kezde işten kovuldum.
mekandan kovulmuştuk hehe :))
Hic bir yerden kovulmadim.
kovulmadım hep bn istifa ettim :D
kalpten kovuldum ıtır istemiyor beniiii :(
kalpden kovuldum ama kovdumdaaaa
işten de kalptende kovuldum
Evden kovulmuslugum vardir 1 defaya mahsus
evden babam bır kere kovmuştu:))
hiç kovulmadım
Sanırım kovulmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar