Bilen var mı ben bulamadım müzik indiremiyorum. iphone müzik indirme için hangi uygulamaları önerirsiniz? Ücretsiz olsunlar ama. :) iphone müzik indirme programı
iPhone müzik indirme programları var bir sürü. Ben de sana bedava müzik indirebileceğin iPhone müzik indir uygulamalarını paylaşacağım. Android ile karşılaştırıldığında, iPod müzik indirmesi yapmak biraz sıkıcı olabilir. Yine de, iPhone'uma nasıl müzik indirileceğini öğrenmek için bazı iOS uygulamalarının yardımını alarak bu sorunu çözdüm. Umarım işine yarar.
iPhone müzik indirme
1- Freegal müzik
Milyonlarca şarkıyla temiz ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. • Sınırsız şarkıları kendi arayüzünde dinleyin ve çevrimdışı kaydedin. • Çalma listeleri oluşturun, en sevdiğiniz şarkıları işaretleyin ve arkadaşlarınızla paylaşın. • Arayüz birden fazla dilde mevcuttur • Uyumluluk: iOS 7.1 veya sonraki sürümleri
2- Pandora
Apple, herhangi bir uygulamanın listesinin doğrudan müzik indirmesine izin vermediğinden, iPod müzik indirmesi gerçekleştirmek için akış uygulamalarını deneyebilirsiniz. Pandora müzik dinlemek veya en sevdiğiniz radyo kanallarını dinlemek için kullanılabilir.
Spotify, iPhone'uma nasıl kolayca müzik indirebileceğimi öğrenmenizi sağlayacak en büyük çevrimiçi akış hizmetlerinden biridir. İOS'un yanı sıra Android, BlackBerry ve diğer birçok platform için de kullanılabilir.
4- iHeartRadio
İPhone'da şarkı indirmeyi öğrenmeye çalışabileceğiniz bir diğer popüler akış hizmeti iHeartRadio. Şık bir iOS uygulaması ve en son müziklerden oluşan geniş bir kataloğa sahiptir. Ücretsiz olarak kullanılabilir olmasına rağmen, yalnızca ücretli bir hesap alarak sınırsız reklamsız müzik dinleyebilirsiniz.
5- SoundCloud
Bir şarkının orijinal sürümünü bulamayabilirsiniz, ancak burada tonlarca remix ve kapak var.
En İyi Cevaplar