Sizin gamzeniz var mı? ( resimli ) ?

var benimde gamzem belimde. üniversite 2de evi temizlerken belim açılmış arkadaşımda o sıra evde bir yandan da sohbet ediyoruz.. bir anda aaaa senin belinde gamze mi var diye bir çığırtmıştı o sıra popiymiş belde gamze olayı. bende o gün öğrenmiştim belimde gamze olduğunu ahhaha :P :P
Ahah supermis
Babamın bel gamzesi var benim yooohh :D kıskanıyorum babamın genlerini, mavi gözlü, sarışın bir de. Ben nasıl oldum bu adamın kızı ya çöpten mi bulmuş beni bak gene isyanlardayım
En ennn ennn ennn sevdigiiimmmm seydir
Ve butun gamze ile ilgili sorilularda
"Belinda varsa offf diyorumm
Alirim birdal"
Muhtesem birsey bu beldeki gamze yaaaaa😍
Vee iddaa ediyorum bu sorun patlicak en az 200 cevap alacak ve ortalik belimdeki gamzem nasil sorusundan gecilmicek
Ve ben sana hayli mutesekkir kalicam😍😍😍😂
Cok tesekkurlerr
Ben teşekkür ederim bir kere :D
aynısından bendede var be senın belini cekip buraya atman ne alaka ben bunu nalmadım bide camwow ile cekmek ne alakabi :D
Cevap
99Cevap
bel gamzesi olan hatun 1-0 önde başlar. gerçi bel gamzesi olmayan, iri memeli kız maçı 4-1 alır ama olsun. önde başlamak her zaman iyidir.
Bel gamzesi olan hatun ve sevişmek eyv diyorum ilişki (sex) değil arkadaslar sevişmek cok ıyısın kuzummm :)
yazın bikini giydiğinde ben seni görsem tepkim değişmez bacım
bel gamzen iyi ama böyle soyunup uluorta göstermen çok aykırı bişiy
Bende de bel ile omuz gamzesi var ama hiç açıp gezmiyorum :D
gamzen var fotosunu çekiyorsun ama profilin gizli, he canım çok çekicisin tatmin olduysan tabi...
gülünce ortaya çıkan 2 tane yanaklarımda ve küçük bir tane çenemin kenarında var :)
Hea normalde de cibil cibilim diyosun
Yav sizi gördükçe su hayattan soguyorum ben 😞
benimde varda çok kiloluyum belli değil :D çok çekici çok seksi hatsafha da bişi bunun değerini bilmeyip oraya dövme yaptıranlar var onlara ayrı bir gıcığım..
biryerini acmak icin bu resmi attin diyip bos konustum oldu. yazin bikin i giydigindede gozuken birsey bu , gobek acik giydigindede. sadece bir soru sordun.
Bugün banyodan çıkınca baktım benim de bel gamzem varmış, üstelik baya belirgin.
benimde belimde bide çenemde var
kadınlarda belde gamze iticimi? o. O saçmalamayalım lütfen itici diende eliyle olan münasebetine devam etsin boş konuşmasın
Oha o gamze miymiş ben de sorunlu olduğumu düşünüyodum
Vucudunda insanin gamze oldugunu ilk kez goruyorum ama guzel duruyor benim de yuzumde var :)
Benim de belimde var :) çok güzel duruyor bence göbek açık giyindiğimde
Bende de var ve ben hoş buluyorum yani çekici mi bilemem ama itici değil
cehennemde zebaniye de sorarsın artık belimdeki gamzem nasıl birazcık daha az ateşe koysanız olmaz mı dersin :D
belinden kavrayıp baş parmaklarımı gamzelerinin üzerine koyup sana dogyy de ne vururum bee inlersin inler ;)
Bence bel gamzesi güzeldir ama dikkat etmem pek bele o yüzden önemsiz :)
Şimdi görünce itici geldi.
Ben de altı tane var çekip yapıştırayım mı buraya yani =//
Bende var mi bilmiyorum hic bakmadim da ama hoc. durmuyo sanki😊
En İyi Cevaplar