Kızların içmesi itici mi geliyo yoksa yakısıyor ve seksi mi duruyor? Yorum da yaparsaniz sevinirim :)

Yakışanlar var ya. Seksi duruyor
İtici geliyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

çogu kızda itici oldugunu düşündügünden sokakta falan içtigine çok az rastlarız erkek gibi geliyor kız bize , l*n bizene içen kendine içiyor anasını satayım ama içmeyin kimse içmesin
Ayşeye bak !.
galeri2.uludagsozluk.com/205/kezban_310493.jpg
galeri8.uludagsozluk.com/.../...r%C4%B1_522438.gif
Sigarayı içerim ve o kokuyu engellemek içinde herşeyi yaparım ama yarıştığı için ya da başka şeylerden dolayı içmiyorum içmek istediğim için içiyorum
Umarım en yakın zamanda bırakırsınız
Sigara icen kizin kokusunu agzinin icini disini bilememde dogurdugu cocuk pek saglikli olmicak o kesin ona gore icin gencler
Cevap
35Cevap
itici bulduğumu söyleyemem.. keyfi zararlı bir alışkanlık aslında içmeseler sağlık açısından daha iyi olur onlar için hemde kokusuda iyi bir izlenim bırakmıyor...
Erkeklerin keyfine göre mi hareket edeceğiz anlamıyorum sigaraya bile cinsiyet ayrımı koydular ha erkek ha kız ne farkeder?
"Sigarası bitse, "Sizde fazla var mı?" diye bana gelse ama ben vermesem, bu sırada bir iki şakayla, espriyle gönlünü kazansam, ordan yürürüm herhalde.." gibi şeyler düşünüyorum.
Sigara içmek seksidir cooldur diyenleri üç sigara sonrası o kızlarla/erkeklerle 1 metre mesafeden konuşmaya davet ediyorum😒✌
Ya ne kadar seksi olduğunu iddia ederlerse etsinler,
o sigara kokusu çok kötü ya hu.
Bu sade sigara içmiyo ki :) sarmiş guzel tüttürüyo :)
Aşırı çekici ve tahrik edici olanlar olduğu gibi kezban muamelesi görmeyi hakedenlerde oluyor.
öpüşürken dumanı içine cekiyordu. sonra ben ondan cekiyordum sadece bu cekıcı gelıyodu bana şimdi ise sigara kullanan bir bayanın agız kokusu midemi bulantırıyor
Kızlar şu sigarayı içiyorsunuz tamamda memleketten gurbet ele gelmiş inşaat işçisi gibi içmeyin lütfen. Resimdeki gibi için siz.
içse de olur içmese de şu merette bari cinsel ayrım yapılmasın :)
yakışıyor veya yakışmıyor
kız içiyorsa
zevkten içiyordur diye düşünürüm..
Yakışmıyor bence bir kadın ne kadar güzel olursa olsun sigara kokuyorsa bizim mahalledeki Ayşe teyzeden farkı yok.
Görüntü seksi, çekici. Gerisi itici. Sadece görüntü için de sigaraya onay vermem :D
sigara içenlerin hepsi iticidir kız erkek fark etmez
Eskiden sigara icmezdim itici geliyordu simdi iciyorum çekici geliyorlar bana
Kamyoncu gibi içmiyorsa ben çok etkilenirim😍
yakışanda seksi duruyor ama keş gibi çekmezlerse ağır ağır dumanı çekicen ağır ağır bırakacak
yolda yürürken içmeleri çok itici hangi kız olursa olsun adriana lima bie yapsa itici ama bir cafede falan efendi şekilde içerken seksi duruyor :)
İtici ve kokuyor. Seksilikten son derece uzak.
O kotu koku üstlerine siniyor yakismiyor
İtici, iğrenç.. Zıkkım içsin.
Kromozom farketmez her cinste i-ti-ci.
Aşırı itici çok fazla.
benim için ikinci sınıf insandır
Neden itici bukuyorsunuz ya?
Kullukle sevişmek istemiyorum. 😎
sağlığa zararlıysa eyer kimseye yakışmaz
bazılarında güzel , kezolara yakışmıyor
Kişisel tercihtir yorum yapmaö