Arkadaşlar ayrılık acısı macısı hiçbişi kalmadı oturdum İphone ma ağlıyorum telefon kırıldı mahvoldu çalışmıyor korkudan ailemede söyleyemiyorum bir daha asla telefon almazlar daha taksidi bile bitmemişti ben ne yapıcam şimdi ya yeni telefon alacak param yok ailem eninde sonunda anlayacak... offfff çok kötüyüm ne yapıyım sizce?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaketmişsn 😂😂 bn kıyamam :))) nasıl bir sinrdi o öyle ahaha😂😂😂😂 --tabi empati yapıcak olursamm -işin çook zorr eninde sonunda öğrencekler ://-kaybettimde diyemezsinki :/ --500₺ lik tele kaldın artık :)) alırlar ama 6 ayın var en az :))
06 Yorumla
Soran+1 yılsorma ya bir anlık bişeydi elimi kaldırmamla telefonu yerde görmem bir oldu yani sonra oturdum baktım bu benim telefonum olamaz dimi diye içimden geçirdim baktım iyice sonra bir ağlama geldi hala bitmedi oturdum Allaha dua ettim Allahım ne olur şu telefonu düzelt kimseye söylemem nolur diye iyice kafayı yedim yani. 6 ay da değil en az 2 sene yok bana telefon ve bir ton azar da cabası...
Cevap sahibi+1 yılÖfkeyle -seninki sinirle olsun 😂-- kalkan zararla oturur :// --bnmkide camdan düşmüştü nasıl becerdim hala bilmem ne akıldı bnmlkisi😂😂-- hiç mi ekranda bir şe yok --apple ların dışı sağlamdır ama görüntü falan pek değil /// ekranına bir şe olsun dokunmatiği gider :/// geçmiş olsn ya :// mutlu bir günde söyle -dhaa hafif davranabilrler -:/// ama yine de hafif olmucak :// değmezdi be gülüm:///
Soran+1 yılaynen değmezdi öyle veya böyle ortaya çıkacak yapacak bişey yok başa gelen çekilir :(
Cevap sahibi+1 yılBu da bir deneyim oldu 😂😂 tecrübe kazandın :) biri teline fena göz koymuş nazar oldu telin 😂😂😂 bir dahakine dikkatli olursunda -bn senin yerinde olsam yine aynısını yapardım gibime geliyo😂😂😂
Soran+1 yılvalla bir daha olsa elimi sürmem onu koyarım köşeye kendimi duvara atarım daha iyi kendimi nasıl atacaksam artık neyse bakma sen bana benim kafa yerinde değil saol yorumların için
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun ne diyelm :)) olucağı varmış :) rica edrm
En İyi Cevaplar
telefon gitti başlarım sevgiliye ya 3.500 tl l*n telefon :'( ayy benim içim yandı yeminlen :(
02 Yorumla
Soran+1 yılsorma sorma :(
+1 yılUlen en kral sevgili için bile kıyılmaz o telefona. Yanında 3310 gezdir bir tane onu atarsın böyle durumlarda.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen onun için değmezdi
Çocuğum kabahat sen de değil, Senin gibi çocuğa i phone 6 alan babada kabahat.
011 Yorumla
Soran+1 yılsanane sana mı soracaktı
Soran+1 yılöyle demek zorunda değilim, merdivenlerden düştü vs. diyebilirim. hadi büyümedim diyelim sanane sen büyüdünde ne olmuş yani egonu büyütmüşsün anca. çocuk çocuk diye niye çocukları küçümsüyosun? çocuklar bizlerden çok daha temiz ve saftır
- +1 yıl
Çocukla büyük arasındaki en temel fark nedir biliyormusun? Büyük yani yetişkin insan söylediği sözün ya da yaptığı davranışın sorumluluğunun farkındadır ve sonuçlarınada katlanır. Çocuk şse farkında değildir ve sonrasında çok üzülüp naapıcaam bennn aileme be diyiceeemmm diye ağlar. Yani senin olaya uyarlayacak olursak evet yetişkin bir insan da sevgilisine sinirlenip telefonunu fırlatıp kırabilir ama sonrasında naaapıcaaammm beeennn diye ortalığa düşüp ağlamaz. ben senin düşmanın değilim beni ne olarak gördüğünde beni ilgilendirmeiyor sadece haddim olmayarak sana tavsiyem eğer buralarda takılıyorsan, en azından yetişkin gibi düşün , kendini komik duruma düşürme...
Soran+1 yılbirinin çaresizliğine komik durum diyebiliyosan sen daha büyümemişsin demektir benimde sana tavsiyem biraz empati yeteneğini geliştir. ben zate yaptığım şeyin doğru olmadığını hatta salaklık olduğunu söylüyorum. yeri geliyo hepimiz küçük bir çocuk gibi davranabiliyoruz herkesin içinde küçükte olsa bir çocuk vardır. hayatta kimse dört dörtlük değil hepimizin yanlışları var... insanı olgunlaştıran ne kadar yaşadığı değil, hatalarıdır. bu seninde başına gelebilir o an ki sinirle ve piskolojiyle normal düşünemiyosun zaten. benim telefon elimdeyken elimi kaldırmamla telefonu yerde parçalanmış bir halde görmem bir oldu. yaptığım şeyden pişman olmasam şu an bu halde olmazdım heralde dimi
- +1 yıl
o zaman gelip burada ağlama, bir iş bul, alnının teriyle çalış ve yeni bir telefon al kendine... ayrıca böyle saçma bir şey için empati kurmama ya da kendimi senin yerine koymama gerek yok son derece basit bir şey bu ve çözümü de açık. yok merdivenden düşmüşmüş bilmem ne babanya da ailende sana inanacak, emin ol sadece seni üzmemek için inanmış gibi yaparlar belki sana yeni bir telefonda alırlar üzülmeyesin diye. telefon seninse baban almış olsa bile hiçkimseye herhangi bir açıklama yapmak zorunda değilsin. senin olan herhangi bir şey başka biri tarafından alınsada senin olduğun için ister kullanırsın, ister satarsın, ister atarsın, ister kırarsın. ve yaptığın şeyin sonuçlarına da katlanırsın. sızlanma daha fazla. üzülmenede gerek yok hadi olan olmuş, yalanlarla kendini batıracağına doğruyu söyle ve yeni bir telefon isteme telefonumu ben alacağım de ailende kızımız büyümüş desin seninle gurur duysunlar..
Soran+1 yılağlayıp sızlamayacaktım da ne yapacaktım güle oynaya göbek mi atacaktım? kendim çalışmasına çalışırım dişimi sıkarım yeni telefon alırım almasına elbet önemli olan bu değil önemli olan aileme ne açıklama yapacağım asıl sorun bu. kafamda bir sürü açıklama şekli var ve ben daha hangisini uygulayacağıma daha karar vermedim ve bana yardım eden arkadaşlar sayesinde de kafamda ki bir çok şeyi çözdüm sağolsunlar ama sizin gibiler yüzündense daha çok sinirlendim ve kırıldım. olabilir tabi seninde kendi düşüncen budur saygı duyarım yalnız şunu unutma kalp kırmak senin için bu kadar basitse elbet bir gün seninde kalbin çok basit bir şekilde kırılacaktır
- +1 yıl
yahu güzel kızım ben sana böyle saçma bir şey yüzünden ailene yalan söyleme diyorum. bak ileride senin de çocuğun olacak insan çocuğunu ciğerini bilir. yüzünden bakışından mimiğinden sesinin tonundan anlar yalan mı söylüyor doğrumu söylüyor. ne olursa olsun ailene karşı dürüst ol ve herkes hata yapar ama sen hatalarının sorumluluğunu göğüsle. böylelikle ailenin gözünde yücelmiş olacaksın. üzülme hadi eminim çok seviliyorsun ailen tarafından gülümse :)
Soran+1 yılpeki teşekkürler yinede... inşallah...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
+1 yılO telefonu fırlatacak cesaretin varsa ailenin tekrar o telefonu alacak mali durumu olması lazım mantıken ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok işte yok mallık ettim işte
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bence kafanı da duvara vurup patlatsaydın tam olurdu.. Kontrolsüz insanları oldum olası sevemedim maalesef.
01 Yorumlayanlız dikkat ediyorumda o sinirle tleon markası bile hatalı yazılmamıs iphone 6 mı :D telefon denilince zaten önemli değil ama iphone 6 olunca owwwwwwwww gösteriş budalası olduk ey halkım uyannnn
01 Yorumla
Soran+1 yılhe he ben gösteriş yapıyorum evet aynen siz sokakta orada burada otobuste bile kulaklıklarla müzik dinlerken selfie çekinirken bişey olmuyo ama burada yazınca gösteriş oluyo aynen evet evet
aferin çok iyi yapöışsın, kızım onun parası için iki ay çalışan var.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte bu yüzden şu an çok gerginimya bende
+1 yılhiç tamir olma şansı yok mu? yine de sen bir göster
belki birşeyler yaparlar01 Yorumla
Soran+1 yılhiç umudum yok ama götürücem yinede
Olur öyle şeyler merdiven boşluğundan at sonra elimden kaydı düştü aşağı de öyle olmuş gibi yap 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle demeye bile cesaret edemiyorum :(
Ben de yapmıştım bu hatayı. Ailene yere düşürdüm de bence.
00 YorumlaBu zevki biz ne zaman yaşıcaz acaba. aamk atacak bir i6'ım bile yok :DADSDS
00 Yorumla5273838 ay taksitle telefon alıp show yaparsan böyle kara kara düşünürsün.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Ayakkabılarımı bağlarken arka cebimden apartman boşluğuna düştü de, höh ne salladım be
00 Yorumla
+1 yılSinirle kalkan zararla oturur bakk naptin zavalli iphonecugaa 😓😓 600 TL YE GİT yenisini al servisinden ama duvara attim deme sakin
00 Yorumla
+1 yılbir işe gir çalış sonra o parayla telefonu yaptır
03 Yorumla
Soran+1 yılo zamana kadar ailem durumun farkına varır telefonsuz hiç bit yere gitmediğim için zaten beni aradıkları herhangi bir zamanda kabak gibi ortaya çıkacak :(
- +1 yıl
ucuza 2. el bir telefon al
Soran+1 yılsanırım öyle yapıcam artık nereye kadar saklayabilirsem gittiği yere kadar
+1 yılOf görgüsüzlük böyle bişey olsa ıphone m kırıldı işte. Gold. 3000 tl.
01 Yorumla
Soran+1 yıldurumun ciddiyetinin farkına varın diye dedim şimdi hiç bu muhabbeti çekemiycem derdim başımdan aşkın lütfen sus
ailenin telefonunun kırıldığından haberi olmasın istiyorken sevgilinin olduğunu anlamaları daha kötü olcaktı bence şanslısın. bir ip hone ile atlattın. tavsiyem garanti yollarını denemen..
00 Yorumla
+1 yılUff cok iyi biljrim o durumu, sevgline odet ama once baris
03 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadar düşmedim ne dicem senin için telefonumu kırdım bana bir telefon borçlusun mu dicem
- +1 yıl
İstediğini de, ben olsam almam
- +1 yıl
Ben aldim direk kasko yaptirdim, arabada yok onda var resmen ya
+1 yılMilyon dolarları olan insanlar senin yaptıgını yapıyor be senin ne haddine :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılsalağım işte sanki para paçamızdan akıyo ah kafam ah beynim ah
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu tamire ver, faturayıda eski sevgiline gönder.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamire versem düzelir mi ki? camı falan baya kırıldı kendiside yamuldu üst ve yan taraflarında da kırıklar var...
- +1 yıl
Vazgeçtim sen direk telefonu kargola sevgiline
etmişin bir mallık, oturup sonucuna katlanacaksın, yapcak bişey yok, son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yaaar
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun yapacak hiç bisey yok ailene Düşürdum falan de artık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzülme senden degerli olamaz hiçbirşey.. telefonu atacagına yere onun kafasını yarsaydın taşla daha mantıklı olurdu.. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle yapsaydım işte o an ki sinirle birden oldu
Cevap sahibi+1 yılolmuş bir kere yapıcak bişi yok.. bundan sonrasına bak artık. o salagıda salla gitsin üzülme.. seninle olmak isteyeni al hayatına , senin olmasını istedigin kişileri degil.. mutlu olmak istiyosan eger
Siddetle bisey cozulmez ailene elimden dustu de garantili bile olsa garanti bunu karsilamaz cunku kullanici hatasi diye sana fatira cikar
00 Yorumla
+1 yılBen olsam korkudan gtüme sokarım o iphone 6 yı telefonum yok baba derim :d bulamıyom derim
10 YorumlaO sırada gözün kör olmuş aklın uçmuştu sanırım akıl işi değil de O. o
00 Yorumlahesabını veremeyeceğin işleri yapma ozaman, kendin alırsın atarsın eywallah alanda hata
00 Yorumla
+1 yılşimdi sana Iphone alacak birileri çıkar merak etme :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı. aynısı benimde basıma geldi telefona kıyamadım
3310 u attım onada bısey olmadı zaten00 YorumlaVerirsen çocuğun eline. Ah Steve Jobs mezarında ters dönüyor.
00 YorumlaHattını tuşlu bir telofona takıyosun yapcak bişeyin yok. :D Bana verseydin ben barıştırırdım sizi.
00 Yorumlabu sana ders olsun bir daha önce düşün sonra hareket et
00 YorumlaTelefonunla birlikte bir sayfayı da kapatmışsın gibi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılyo yo hayır bu kapanan sayfada telefonum olamaz :(
+1 yılAilene düşürdüm bozuldu dersin yenisini almak zorunda kalırlar.
00 YorumlaBen öyle durumlara karşı takoz cep bulundurum cebimde:) yazık olmuş pahalı bişey
00 YorumlaZengin adamın ayrılmasıda zengin oluyor yav adalete bak 😁
01 Yorumla
+1 yılhehehe iyi olmuş ya eski sevgiliye ağlamaktan daha iyidir bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarın ilk işin tanımadığın bir cenaze törenine git hüngür hüngür ağla rahatlarsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılüzüldüm gitti güzelim telefon :( peki kullanılmayacak durumdamı
00 Yorumla
+1 yılManyağa bak bir tofaş parasını duvara atmış :O
01 Yorumla
Soran+1 yılmalım ben işte salağım offf
+1 yılcaren yok gidip soyleceksın mecburen.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle böyle ortaya çıkacak doğru :(
ahahahah :D Ergen defected oldun yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yıloldum hemde yüz karısı oldum
Tamire verirsen 600 liraya yaparlar.
03 YorumlaTelefon değil. Iphone 6
08 Yorumla
Soran+1 yılne deseydim nokia 3310 mu deseydim ya da telefonum dediğimde insanlar durumun ciddiyetinin farkına varmıcaklarki banada istediğim şekilde bir yardım gelemicek
Soran+1 yıl@pinkshhh kesin sende otobüste kulaklıkları takıp müzik dinleyenlerdensin ya da sokağın ortasında selfie çekenlerden... telefonun markası ya iphone dur ya samsung galaxy den aşağı değildir. ben burada derdimi ve çaresizliğimi paylaştım amacım hava atmak olsaydı o telefonu kırmak yerine resmini çeker buraya atardım bakın yeni telefonum diye. her yere yorum atıp boş boş konuşma. derdim başımdan aşkın işine bak hadi
Soran+1 yılyaptım * sanane sana hesap mı vericem keyfimin kahyasımısın
Telefonumu diyemiyosun tabii 😁
02 Yorumla
Soran+1 yıldurumun ciddiyetinin farkına varmanızı istedim
yazık etmişsin telefonuna :( :(
00 Yorumlasevgiinle barış telefonu aldır bir daha ayrıl :)
00 Yorumlaeheueheuehe gecmıs olsun
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin
00 YorumlaBu kız seviyormuş abi. :D
Hala umudum var.00 Yorumla
+1 yılSevgilisiyle neler yaptysa artık 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece sevdim
- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılKapat aç düzelir.
#cahildioksit_00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılbir erkek için degmezdi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılparanın gözü kör olsun mk
00 Yorumla Aferin sana sende bendensin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferin. Milletçe alkışlıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence avizeye ip bağlayıp kendini as
00 Yorumla
+1 yıliyi ettin
00 Yorumla
+1 yılknk iphone 6 plusmu
01 Yorumla
Soran+1 yılplus değil
+1 yılyazık etmişsin.
00 Yorumla
+1 yılDağdan düştü de
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon damdan
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamır et
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçme
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. çöpe atsayadın
01 Yorumla
Soran+1 yılne çöpü ya sarıldım ona konuştum onunla Allaha dua ettim ne olur şunu düzelt valla kimseye söylemem dedim ne diyosun sen
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem