Kastamonu'da yaşayanlar barınaklara, sokak hayvanlarına yardım etmek ister misiniz?

Kastamonu'da yasayanlar?

MAMA, İLAÇ, GÖNÜLLÜ VE GEREKLİ!! 0544 920 00 98 "Bu can ve daha nicesi anca haftada bir besleme yapabildiğim İnebolu çöplüğünde yaşam savaşı veriyor. Bir çoğunu da dün ölmüş olarak buldum. Burada tek başımayım hepsine yetişemiyorum, onu götürebileceğim bir klinik bile yok. Olsa da götürme imkanım yok. Ondan bir lokma ekmeği esirgeyen insanların içinde sizce daha ne kadar yaşayabilir? Hoş şimdi de pek yaşıyor denilemez. Lütfen ahlayıp vahlamak yerine sahip çıkalım bu canlara. Tek başıma olacak iş değil acilen bu çocuğun bir kliniğe kaldırılması gerek yoksa haftaya ölüsünü bulduğum o olabilir. Bu canın çok acilen tedavisini üstlenip ona sahip çıkacak vicdan sahibi insanlara ihtiyacı var lütfen bol etiket ve paylaşım yapalım ne olur göz göre ölmesine göz yummayalım!" https://m.facebook.com/sebahat.hanifeoglu/albums/935676646490186/
Güncellemeler
+1 yıl
Kastamonuda yasayanlar barinaga mama vs. goturebilirler. Yasamayanlar icin hesap no istedim soylerse ordan yardim edebiliriz. Herkese ilgisi icin tesekkur ederim
Kastamonu'da yaşayanlar barınaklara, sokak hayvanlarına yardım etmek ister misiniz?