devremülk alan var mı veya bu devremülk satanlar dolandırıcımı sizce?
evet dolandırıcı
hayır dolandırıcı değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar Arkadaşım. Devremülk - Devretatil satışı yapılan bir tesiste ekip lideri olarak görev alıyorum. 2 Yıldır sektörün içinde olduğum için şöyle diyebilirim ; Dolandırıcı Değillerdir. Tapu verilir ve gerçekten dönemlerinizi kullanırsınız.
ANCAK ;
Sizi bir tanıtıma çağıracağını söyleyerek tesisi anlatır ve satın almaya karar verdiğiniz zaman size sözleşme getirirler. Sözleşmeyi 1 saat 2 saat gerekirse 3 saat boyunca inceleyin. Onlar sizi beklemek zorundalar. Eğer her şey sözleşmede yazdığı gibiyse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ancak bu tarz yerlerin bazı baskı sistemleri vardır.
Mesela ;
"Yahu Ayşe Abla , Ahmet Abi ne düşünüyorsunuz? Alın gidin işte sözleşmeyi evde okursunuz " Gibi baskı yoluyla kafanızı karıştırarak göndermek isterler. Siz onları dikkate almayın ve okuyun. Eğer yanlış birşey görürseniz almayın. Tesisin hangi şirkete ait olduğunu sorun ve internetten şirketi araştırın. Tesis hakkında şikayet olabilir. Her tesisin vardır Ancak şirket hakkında da şikayet varsa pek güvenilir bir yer değildir.
hangi acentadasınız
peki adı ne otelin
ben çalışmıyorumki
evet düşünüyorum siz hala söylemediniz hangi otelde olduğunuzu
hititmi akropolmu :D
bodrumda değilde ankarada çalışıyorsunuz gibi doğuyor içime
devremülk satan isanların insan sarrafı olduğu doğrumudur
kişinin kişiliğini nasıl analiz ediyorsunuz
30 Dakikaya yakın bir sohbet aşaması vardır. Ana konuya gelinmeden önce sizinle muhabbet ederler. Bu yarım saatlik süre zarfınca jest ve mimiklerinizden sesinizde ki vurgulardan ve tuzak sorulardan sizin kişiliğinizi , karakterinizi devremülke sıcak mı soğuk mu baktığınızı bilirler. Bu istatistiksel bir şeydir. 10 Kişi bir yoğurda kara diyorsa o yoğurt karadır misali. İnsanlar psikoloji bakımından birbirlerine benzer. Erkeklerde psikilojik benzerlik %100 iken kadınlarda %65 dir. O yüzden genellikle kadını daha çok çözmeye yönelik hareketlerde bulunurlar ve son kararı verecek olanlar genelde kadınlardır :)
tuzak sorular nelerdir
soruya neden soruyla cevap veriyorsunuzki ben tuzak sorular neler diye bir soru sormuştum öyle değilmi
istediğiniz en güncel olan tuzak soruyu söyleyin o halde
30 dakikalık konuşma sırasında kendinizi satıcı olarak değil onlarla konuşan sevimli bir öğrenci olmayı başarırsanız , her ne kadar verilen formda yazsa dahi ne kadar kazandığını evin kendine ait olup olmadığını borcunun olup olmadığını konuşma sırasında öğrenirsin. En son fiyat açılır. Ve Aile benim borcum var alamam der çünkü başarılı bir tanıtım olmamıştır. Bu durumda tanıtım yapan kişi tuzak sorusunu kullanır. Sizin borcunuz yoktu öyle değil mi , isterseniz alabileceğinizi söylemiştiniz öyle değil mi? şeklinde. Dolayısıyla aile köşeye sıkışır ve satın alır. En yaygını budur.
ah şu öyle değilmi ler yok mu ahahah
neyi itiraf edeyim :) başka tuzak soru örneğide verirmisiniz
dolamalık nedir açarmısınız
ben dolamalık nedir diye sordum
bana birkaç tuzak sorudan daha bahsedebilirmisin günlük hayatımda kullanabileceğim
annem 3 kardese ve kendısıne aldı.. ben hala gıtmedım gıtmeycegımde... profesyonel dolandırıcılık gıbı gelıyor bana bu ısler.. onbes gun ıcerı gırerken 200 euro ıstıyorlar ulan o paraya ben zaten 15 gun kaplıcaya gıderım
hayır dolandırıcı değil
Cevap
8Cevap
Aldığın yere bağlı, bizim 4 tane var, üçü aynı yerde bir sıkıntı yok.
tatıl amaclı satılan yerler, senden sonra baskasına da satılıyor bı nevı o donem lık kıracı oluyosun ıste
Çoğu dolandırıcı. Öyle olmayanlar varsa bile, "aidat" adı altında, tonlarca para alıyorlar.
Son zamanda cikanlarin bir cogu dolandiricilik amacli fakat hepsi dolandirici demek yanlis olur.
devremülkü nerden alacagına baglı bir zamanlar çok giderdik ama artık gitmioruz
Birçoğu şıkkını da eklersn iyi olurdu
hayır dolandırıcı değil
Bkz. Jet fadıl. Caprice gold bayrampaşa.
evet dolandırıcı
evet dolandırıcı
değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar