İşyerinde bir sapık tarafından göz hapsine ve takibe alınırsanız ve yöneticin de bildiği gördüğü halde umurunda değilse ne yaparsın?

işyerimde bir sapık tarafından göz hapsine ve takibe alındım ve yöneticim kadın bildiği gördüğü halde umurunda değil, psikolojik ve fiziksel olarak güvende hissetmediğin yere o sapığın yakınına iş için gitmeni zorunlu tutuyor, kaç kere konuştum şahitler var. Adamdan tiksiniyorum yanıma yöreme yaklaşması bile beni çıldırtırken yöneticim ahlaksız git konuş seni rahatsız etmesin diyor. Kurtulmak için denediğim yollar:
1. Adama bakmıyorum 3. Giyimim bol ve dikkat çekmeyecek ne varsa onu giyer oldum2. Suratım onun olduğu anlarda hep asık 4. Kaç kere uzaktan beni markaja aldığını anladığımda dosyaları fırlattım bakma diye bağırdım öğle arasında. 5. Arkamda su sebili var oturduğum yerde defalarca gürültü yaparak arkamdan su alıyo bahanesiyle tepemde, beni izleyip dinliyo gizli gizli arkadn gelip 6. Başka birimde yönetici olduğu için sesini çıkarmıyo kimse, insan kaynaklarına bile durumu anlattım, İlla adam beni somut taciz edecekki anlaşılsın deniyor ama ben izin vermediğimden kendimi koruduğumdan yanaşamıyor çok yoruldum. İşimi seviyorum ama mübarek ramazan oruçluyum ne yapıcam ben:((
İşyerinde bir sapık tarafından göz hapsine ve takibe alınırsanız ve yöneticin de bildiği gördüğü halde umurunda değilse ne yaparsın?