İnegöl milli eğitim müdür twitterdan atatürkün fotoğrafını paylaşarak '' sıcak diye orucu bırakmayın burası daha sıcak'' yazıılı fotoğraf paylaşarak atatürkü cehennemde gösterdi. Böyle o. clarının milli eğitim müdür oldugu bir ülkede yaşıyoruz siz söyleyin şimdi bu herife ne yapmak lazım?
Söylenecek bir şey yok. Böyle bir şahısa insan denmez. Atatürk'ü cehennemdeymiş gibi göstermiş. Yarım akıllı mıdır yoksa embessil midir bilemem ama bir an önce ayağı kaydırılmalı. Yanlış bir tane değil. Birden çok hata var. Asıl yanlış olan bu şahısın bu tür önemli görevlere getirilmeleri. Atatürk düşmanı din bezirganları bir an önce temizlenmeli ama onların başı da Cumhurbaşkanlığı makamında oturuyor ne yazık ki.
Bu tarz zihniyetler İslam, Peygamber, Kitap kendilerine gönderildi onların harici müslüman değil kafasında düşünüyor bence.. Yani biz Akp'den evvel elimizde mızrak kıçımızda yaprak ateş etrafında dönüyorduk mantığı..
@trueblood34 Ne düşünüyorlar umrumda bile değil. Fütursuzca, ahlaksızca hareket etmeleri karşısında içimdeki Nazi depreşiyor. Bunlar adam bile değiller.
@Zeynep899 Sizin Atatürk sevginizi biliyoruz. Atatürk düşmanlığınız tescilli zaten. "Kemalist" diye milleti damgalıyorsunuz. Ondan sonra Atatürk'e aygıdan mı bahsediyorsunuz? Aptal değiliz. Keşke sizler de bizim kadar Atatürk'e sahip çıkabilseydiniz de ondan sonra gelip konuşabilseydiniz.
ulan kemalist diye takmışsınız ağzınıza ben ülkücüyüm ama atatürküde seviyorum tabiki her Türk gibi ! sizin gibi g*t kılı değilim sizin niyetinizde amacınızda belli zaten yapmadığınız şeylermide şimdi yok yalan yok şöyle böyle diyorsunuz?
@Zeynep899 Eyüp Gökhan Özekin, bu ismi nereden tanıyoruz? "Olmasaydın da olurduk" diye ilan veren Atatürk düşmanı. İktidar Partisinin Uşak 2. sıra milletvekili adayı. İktidar Partisinde Atatürk düşmanlığının kabul gördüğünün açık kanıtı. Bitti mi? Hiç biter mi. Cumhurbaşkanının "2 ayyaş" söylemini hiç bir zaman affetmeyeceğim. Atatürk düşmanlığı bu parti içerisinde ve onun anlayışındaki devlet yönetiminde kabul görüyor.
Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Bursa Eğitim-İş Şube başkanı Özkan Rona, “Bu ülkenin kurucu önderine karşı yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Bursa Valisi’ni bu alçakça paylaşımı yapan sosyal medya hesaplarından daha öncede Atatürk ve İsmet İnönü’ne hakaret içeren paylaşımlarda bulanan söz konusu şube müdürünü derhal görevden almasını bekliyoruz. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağız ve hukuki tüm girişimlerde bulunacağız” dedi.
Bende bu haberi buldum. Bu şahıs daha önceden de bunu sürekli yapıyormuş. Atatürk düşmanlığı tescilli.
kimin cennete kimin cehenemde oldugunu allah bilir ölmüş bir insana bu cehenemdedir şimdi demek günahtır çünkü onun allahın afına mazhar olup olmadıgını bilmiyoruz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama bunlar bunu anlayacak kapasitede değil kardeşim ayrıca onlara göre uyan müslümandır kendi istedikleri gibi olmayanlarda kafirdir onlara göre
gerçek manada inanan herkes bilmeliki allah dilediği her insanı af eder günahınada sevabınada bakmaz ondandırki biz yarabi amellerimizle değil rahmetınle yargıla dıye dua edıyoruz
En İyi Cevaplar