Videoma yapılan yorumlar komik mi?

videoma yapılan yorumlar komik mi?

Burcu Poyraz allahını seven biri bana ruj atsın
Levent Kocatepe ruj ve tunik benden
Berkan Gezik ordaki yakışıklı biri olsa aynı şeyimi söylerdin? afferin kezo
Samet Iman gel sana ruş alam
Onurr Koca yakala
Neslihan Baltaş Yakışıklı olsa nolur allasen aynı bu tarz bir konuşmaolduktan sonra, ki çirkin özgüveni var adamda combo tehlike
Muammer Tahtacioğlu Kadin şeyi ne l*n
Burcu Poyraz berkanın yorumu yüzünden ebola oldum
Berkan Gezik neslihan cidden bu cocugun böyle olduğuna inanıyormusun? dalga geçtiği bariz belli zaten
Emrehan Orhan çantanda yok mu ne biçim kızsın sen
Neslihan Baltaş Ben potansiyel gördüm
Sedat Yusuf Peçinkaya bu zamana kadar sürmediysen, biz çıkalım kerevetine
Burcu Poyraz sorun çocugun tipi degil zaten egosu
Ilyas Korkmaz Yakışıklı biri olsa bu videoyu çekmesine gerek kalmazdı. burdaki padaoxa dikkat çekmek istiyorum
Ilyas Korkmaz Egoya gelince, egosunun olduğundan falan değil biraz sherlock olun, biri buna şöyle şöyle de falan şöyle ol kız ayarlarsın demiş buda öyle olmaya çalışıyor
Fatih Güneş sen istiyor ruj verecek 100 dolar
Erhan Önal hahaha :DDDDD iyiydi
Çocukta ego falan yok geyik yapmış bence
Muammer Demir Ne renk?
Ali Pehlivan aynen geyik ya bunları düşünen insan bırak cümle kurmayı kağıttan okuyamaz bir çok konuda dalga geçiyor çakal
Burak Erdemir Burcu çoçugun egosu falan yok hiç bişeyi yok beyni yok ne dedigini bilmiyo Egosu olması içinde beyni olması lazım
İlker Kartal Süpersin ya çok güldüm
Alperen Yurdaer seni ruj kurtarmaz başkan
Beren Emir Çocuk çok yetenekli ama taktir ettim
Barish Yenicag Uğraşmış ya da / Lar, bütün mevzuyu derlemiş kaydetmişler, kamera karşısına geçip okuyo, amaç ; abestlik yaratmak, ilgi çekmek, nette fenomen olmak, belkide haberlere kadar çıkabilmek
Güncellemeler
+1 yıl
- hitabet iyi, fazla takılmıyor. üslup da temiz, konuşma akıcı.
- yaptığı hatalar kasıtlı yapılmış gibi. "genelevine gitmem" ve diğer galiz hatalar vurgulanıp perçinlenmiş.
- şiveli konuşma yapan tiyatrocular gibi, karakter oyuncusu karşımızdaki.
- anlattıkları, muhafazakar çevrelerde bulunmuş, taşrayı görmüş insanlar (yani ülkenin 99%'lik kısmı) için tanıdık sorunlar.
- hepimiz şu veya bu şekilde bu arkadaşın tarif ettiği (hatta hicvettiği) takıntılara denk gelmişizdir.
Güncellemeler
+1 yıl
- bir şeyden hem nefret edip, hem ona bağlanmak, bu oksimoron ruh halinde az da olsa kendimizden, çevremizden parça bulduğumuz için birçoğumuz videoyu sonuna kadar dinledi.
psikolog arkadaşlardan karakter tahlinin gerçekliği, sahne sanatları okuyan arkadaşlardan da kareografinin teyidi için daha detaylı açıklamalar bekliyorum