Uzun mu? Kısa mı? Nasıl görüyorsunuz?
1.70
1.75
1.80
1.85
1.90
1.90+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Allah aşkına boyun uzun yapma böyle. kendi boyunda kaç kız gördün
hemen hemen hiç hatta hiç :D
beğenmeyen varsa kendi boyuna baksın o zaman :)
hahaha demi :D
1.80 ideal.
1.85 fazla o zaman :)
Cevap
25Cevap
Türk insanın boy ortalamasının çok üzerinde ;
https://www.tuik.gov.tr/HbPrint.do?id=15975
Fakat bizler ortalama insanlardan daha ileriyiz. Türkiye ortalaması fakir ve yoksulları da kapsıyor. Herkesin dahil olması nedeniyle ortalama düşüyor.
Benim çevremde insanların 1.80 civarı olması çok doğal kabul ediliyor.
Kuzenlerim hep 1.95'in üzeri. Basketbol oynamanın da etkisi var.
1.85 - 1.86 boy gayet güzel. Ne çok uzun ne çok kısa. Fazla uzun olmak da dezavantaj TÜrkiye şartlarında. Aradığınız bir çok şeyi bulamıyorsunuz. 1.85 gayet uygun.
10 yaşında 1.85 sen 20 yaşına kadar 199 olabilirsin lakin kardeşim bu yaştan sonra 14 cm değil 4 cm uzasan şükret 😂
yaş 19 peki 4-5 cm uzamak mümkün mü
aynen öyle 21 yaşa kadar uzama devam ediyor diye biliyorum 2 yılda 2-3 cm belki uzarım zorlarsam 4-5 bile olabilir
4-5 cm uzasam dünyanın en mutlu insanı olurum valla burda bir konsere gidiyorum 1.85-190 boyunda kızlar 1.90-191 boyunda erkekler filan çok çekici kısa hissediyorum kendime kız bulamıcam valla 1.89 filan olsam süper olur
iyide ben dikkat çekmek istiyorum boydan fotoğrafımı atabilir acaba ben mi 1.85 değilim anlamadım
64 kiloyum bu arada zayıfım
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-b0cd-85f1b4ed205c.jpg
bu fotoğrafta altdan çektiğim için uzun gibi gözüküyorum
forum.shiftdelete.net/proxy.php
1.89-190 olsam yeter çok takıyorum çok üzülüyorum her gün bunları yapıyorum barfikste asılı kalıyorum süt içiyorum 12de uyumuş oluyorum yüzmeyede gidicem tek istediğim 1.89-190 olmak birde bunları alıcam
kalsiyum-calcımax-d
balık hapı-ocean 500mg
pharmaton vitamin
https://www.youtube.com/watch?v=r4-Qkwp-SaQ
Ergenlikte değilsen olmaz ancak ameliyatla olabilir
ameliyat bacağa takılıyor sadece galiba sırıtır mı
bilemiyorum valla hiç yaptırmadım
ama erkekte beden ve bacak boyu orantılı olmalı, orantılı bozma, 1.85 boyun var daha ne istiyorsun
1.90-193 olsa yeter 4-5 cm uzasam 1.89 boy filan
ya zaten uzunsun arkadaşım daha ne
uzun görmesem yeminle uzunum dicem bir konsere gidiyorum benim boyumda kızlar var 1.85-190 boyunda kendime göre kız bulamıcam 1.90 süper valla dikkat çekiyor baya
Ya nerenin konseri bu rusya falan mı, bir dolu 1.70, 1.60 kız var, biraz tamahkâr olun hemen gidip olmayacak şeye göz dikiyorsunuz
İstanbul beylikdüzü çoğunun maşallahı var 1.99 olmasada 1.89-190 olsam mükemmel olur
boydan fotoğrafımı atabilirim hani kısaysam kısa uzunsam uzun diyebilirsin
185 diyosun kardeş fotoğraf görmeye gerek yok, uzunsun işte
peki
daha ne istiyon mk bnmde 1.85 coğu kızlara yukardan bakıyorum :D :d
Ben 1.85 im. Basketbol takımında hep 1 numara oynardım takıma göre en kısa oyunculardan biri olduğum için bana uzun değilde ideal boy geliyor ama Türkiye standartlarına göre uzun
Basketbolcularin çoğunun boyu gerçekten abartmali. Normalfe 185 boy gercekten iyi. Mesela 2.01 lik basketci var inyernetde bu kadar yaziya ama asil boyu 193 max 194. Yami çoğu abartili bence. 2.05 yazan biti var 195lik adamla neredeyse ayni boyda. Lebron james 2.06 yaziyo boyu ama aslinda o kadar degil. Kobe bryant 195 cm lebron onla ayni boyda max 2 3 cm fsrk olur. Menim 187lik arkadaşim var 2m adamla arasinda çook fark yoktu bir az fark var. Yani çoğu insan boyunu saliiyo buna basketçiler de dahil
Bide basketcilerin en uzunlari bili 2m civarinda. Çok az 2.10 luklar bula bilirisin. Lebron James bile max 2m boyu var sen düşün)) yani en uzun basketçiler bile 2m civari. Sen 2mlik adamin yaninda dursan aşirri fark görsenmez yani kulak hizasindan olursun. Yani saçma bir fark durmaz. Yani kisadan kastin buysa evet bu ola bilir. Nbada 2m 30 cmlik tacko fall var mesela onun yaninda insan dursa baya kisa hiss eder) Bide basketçilerin çogunun boyu abartmali bu böyle yani.
Ben boyu 2.05 yazan basketçi gördüm ama o kadar uzun gelmedi bana. Mesela steve nash var 191 yaziyo boyu. Amma alakasi yok))) 194luk Kobe bryantin yaninda baya kisa duruyo. 185+ boyun varsa senden uzun insan çok az. Yani 185 boyunda birinin yaninda 2 m aşşşşiri uzun durmaz. Kulak hizasindan gelirsin buda göze normal gelir. Basketçilerin çogunun çiplak ayakli boylari 190larda en uzunlar bile. Lebron James bile 2 m çiplak ayaga. 2. 10luk Basketciler de çok az. Böyle yani
187lik arkadaşim var. Dışarı çıktıgında omdam uzun insan çok az görürsün. Ama internetde bakiyosun Maşallah her kes 190))) O 187 lik arkadaşim 2.05 söylenen basketçiyle fotosu var yakinligi da var yani aşiri fark yok. Basketçileri yakindan görmüş çok uzun değillermiş diyo. Kobe bryant bile 194 boyunda. 2.06 yazan Lebron jamesle ayni boyda neredeyse. En uzun basketçiler bile 2m civari. 184 185 biri yaninda durss kulak hizasina gelir göze çok fark gibi gelmez. Böyle dimi
İnternetde 185 cm basketçi var ama boyu max 178 olur daha fazlasi yok. Yani ben basketçileri de gördüm 1 daha emin oldum. Çoğu insan boyunu salliyo ve ayyakkabiyla ölçtürüyo. Dedigim gibi 185+ boy erkekte çekici bir boy ve uzun. Avrupada bile 185+ uzun sayiliyo
Söylediklerimde hakliyim dimi?
2,05' e göre hesabını yap hacı ben öleyim o zaman. :/
Arkadaşlar 18 yaşındayım ve boyum 1.84 sizce boyum iyimi yoksa daha uzarmayın?
Görüşleriniz benim için önemli 🙂🖤
1.86 boy 87 kg. Ve askerim sizce ideall mii. d
Kadirr3520
1.85 ideal bir boy. bana göre de en az 1.83 olmalı
senin boy 175 180 arası o zaman tahminimce
hmm anladım
1.90 üzeri iyi bence ya:D
sen kaçsında bir tek sen ankette 1.90 üzeri iyi diyosun
sanki 1.85 kısa boy mankenlerin hepsi 1.80-1.90 arası bilmiyosun galiba
Bana 175 yeterli sizin boy iyi.
teşekkürlerr :)))
Normal bence bana göre çünkü benim boyum 180
Normal kisa bile olabilir
Evet ben 181-182 falanm topuklulardan vazgecemem 190 i geciyorm yanimda bir düşün bakalım kendini :)
Türk standartlarına aykiriym kabul Rusya ya gidecem :):) onlar uzun en azindan :)
Hmm dur gideyim :P :) :)
Hahha tamam otur :)
185 im ama 195 falan olmak isterdim
neden ki ben memnunum şahsen :)
sporda uzama taktikleri var tavsiye verebilirim
çok iyi olur
yaşına göre baya iyi :D
İdeal hocam, ben kullanıyorum memnunum 😀
Benim boyuna göre 185 tam ideal
boyun kaç ki
aynen iyi boyun ama isterim 175-178 sevgilim olsun mis gibi
1.90 ım memnunum halimden ne 5 fazla ne 5 az