İstediğimiz markayı mı verecekler, yoksa sevap sayımına göre mi?
Sen çok ibadet ediyordun Marllboro
Diğer daha az iyilik yapardı L&M veriyoruz mu diyecekler
"Orada gönüllerin dilediği her şey vardır"
Furkan Suresi 16. Ayet
Cennete girerken kötü düşünceler senden alınır.
Örneğin "iyi de sonsuz hayat sıkıcı olur" diyemezsin. Çünkü "sıkıntı" kavramı cennete girerken senden alınır ve sende sıkılma kavramı olmayacağı için sonsuza dek yaşasan da sıkılmazsın. Aynısı kötü düşünceler için de geçerli. Başkasının hurisine kötü gözle bakamazsın. bu tarz hislerin de senden alınır.
Sigaraya gelince evet var diyebiliriz eğer arzularsan. Ama dünyadaki gibi değildir, zararsız ve çok daha lezzetli bir şekilde vardır.
hersey serbest diye biliyorum ancak bazı duygu olmayabilir nefret tarzı artı hiç tatmadığın zevkler ocakmış ben encok iri gözlü hurileri merak ediyorum :D bizim hatunlardan daha iyi olucak ve sadece sana asık olcaklarmıs :D
golf7 kim :D acık ayetler var kuranda herkesin kendi hurisi olcak diye biliyorum bakmak lazım ;)
evreni düşününce cenneti hayal edemiyorum
nuriyi ben bilmem ayette nuri yok huri var :D milletin dediklerine burada bakma bazıları saçmalıyor nette konuyu yaz ayetlere bak daha iyi olur senin için ;)
Cennete gitmediğim icin bilemiyorum ama orada içme isteği olmaz sadece tahmin.
Orada sadece güzel şeyler olacak sigara falan olmaz golf
Kötüymüş yahu golf bırakamaman
Amin golf
Tşkkürler golf
Cevap
6Cevap
Olacak olacak viski de olacak.. Orada ''red label verin la bana, patronunuz kim la sizin '' diyen birisini görürseniz benimdir..
Şaraptan nehir oluyorsa sigara neden Olmasın hele elma anason nargile varsa varyaaa 😀
kız saçmalamış herkes sonunda cennete girecektir kusursuz diyede birsey yok herkesin gönlünü Allah bilir önemli olan kalptir adam bes vakit namaz kılar ama kimseye faydası yoktur ornegın ;)
Tabi teras katı var oraya çıkıp içeceğiz.
Alın bunu burdan alın alın.
Gidip öğrenip geliyorum hemen 1 sn. Ya bu nasil soru :D ahah ne bilelim yani gitmedik
Ne kolay gelsini? Farkettiysen umursamadim yazdigini onun.
GençLER dediğin içindir :)
Cennettekilerden sigarayı hatirlamicaksin
ALLAH'IN cemali var
onu goruceksiniz
ve cenneti
72bin sene unutacaksin
Hayır ya dünyada yeterince o iğrenç kokuyu çektik orda bari olmasın :( :(
Çok eminsin bakıyorum, girene kadar cehennem azaplarına dayanabilecekmisin acaba? 1000,2000 yıl..
Sonunda cennete gideceğin kanısına nerden vardın?
Şartlarını yerine getir Allah'a layık bir müslüman ol da Allahın izniyle cennete gir inşallah.
gidince görürüz artık
Üçlü bile sarabilirsin, ciğerlerin bayram eder.
kerane de ister bu mal şimdi
Belli olmaz kimse bilemez
asfasfasfasfasfasdfga
Sanmam
Tövbe estafurullah:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar