Üstteki çok kıllı. Kıl olmalı ama öyle çok değil. Az bir şekilde olucak. Olanlarda kol ve bacaklarda olmalı. Göğüs, karın, sırt, omuzlar vs. tertemiz durmalı.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kılları kesersen kılsız olursun. Çok kasmaya gerek yok. Kıllı daha avantajlı
Tabi kide kılsız kaslı erkek. Kıl zaten kası gizler bence. Kaslı bir erkek zaten mutlaka kıllarını alması gerekir. Bacak ve ön kol kıllarını almasa da olabilir de kesinlikle bir erkek göğüs kıllarını, sırtındaki kıllarını, özel bölgesindeki ve koltuk altındaki kıllarını almalıdır yoksa cidden kötü bir görünüm oluyor.
Neden olmasın. Ben erkeğim şahsen vücudumuda geliştiriyorum, kıllarımı da alıyorum. Asıl çok fazla kıllı olunca erkek değil hayvana dönüyoruz resmen. Hem kokuyoruz kıllı olunca. Hiç hoşlanmam kıldan. Benim için kıl bir erkeklik belirtisi değil bir engel, bir beladır.
En İyi Cevaplar