Benim çok ilgimi çekiyor ortamın popüler kızından daha çok ben böyle kenarda tek başına bir standartı olan kişiyi merak ediyorum. sizde de böyle bir etkisi var mı?
Cafede, okulda, parkta bir köşede tek başına kulaklığını takıp kitap okuyan kişiler sizin de ilginizi çekiyor mu?
Popülerizmin doğasında bulunduğu kabın şeklini almak vardır.. Çok nadirdir özgün olup popüler olmak.. Popüler olmak genel değerleri barındırmayı ister ve tabulara yaslanmak zorundadır. kendi köşesinde bulunan insanların her alanda çizgileri daha keskin ve az ama öz kalabalıklar veya yalnızlıklardır.. Popüler olmak çelişki yumağıdır beğeni temelinde..
Güzel oluyor da bunda ilgini ceken ne onu anlayamadm:D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ilgimi çeken ortama ayak uydurma diye bir derdi olmaması. bazı insanlar yalnız kalmaktan korkar o yüzden sürekli ortam ne isterse onu yapar ama o alır kitabını müziğini ve ondan mutlusu olmaz bu etkileyici değil mi?
Bilmem olabilir ama huzur veriyor insana yani kimsenin olmaması birtek kitabın ve müziğin. Hava da biraz soğuk olacak tabi. Sonra gidicen bir cafe ye kahve iceceksin o arada kitaba devam ☺☺☺
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Cafede, okulda, parkta bir köşede tek başına kulaklığını takıp kitap okuyan kişiler sizin de ilginizi çekiyor mu?
En İyi Cevaplar