Aslında bu kadar kolay işte. Kürtler diyorlar ya biz niye Lazlar gibi yaşayamıyoruz diye çünkü Lazların (çerkeslerin vb.) ne bu devlete molotof attı ne Mehmetçik şehit etti ne de Türk milletine kin beslediler. Zaten Lazlar da Türk'üm !! Diye bağırıyor hani kürtler de akıllı olsalar kürt sorunu kalmaz diyorum kısaca.
Atsız haklı
Atsız haksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kürt sorunu işte bu yahu hala hayaller peşinde koşmanın ne anlamı var? Hüseyin Nihal Atsız haklı mı değil mi?
Kürdüm ve tartışmak istemiyorum sadece bilin kurtlere yapılan haksızlıklar zamanla ceza olarak donuyo haksızlık yapanlara birçok kurt katledildi ha şunuda yazayım gerizaklı olan bazı insanlar bana hain diyebilir ama benimde amcam şehit oldu sadece istediğimiz bu matem eşitlik var bu ülkede kurt insanlara ayrım yapılmasın turkiyede bu sozm ayrım yapanlara. şahsi fikrim olarakta turk değilim kurdum ne ne mutlu türküm demek zorunda değilim bu ülkeyi hep beraber kurtardıysak hepimizin hakkı var burada
şimdi bu memleket ay yıldızlı al bayragın yonetiminde olan bir memleket oncelikle yasaya uyacaksın ve ana dilimizde türkce bunlara uyacaksın ve daha sonra istedigin dilde ve istedigin dinde hayatını sürdürebilirsin bunlarada kimse karışamaz TÜRKÜM ELHAMDÜLİLLAH müslümanim
Ihaneti teroru onaylamak mumkin degil ancak bir laz turkum diye bagriyorsa onun haysiyeti yoktur. Kurt de kurdum diyecek, turk turkum! Milleti kendimize gore yontmaya gerek yok.
@lazkiziçağla onun farkındayım ama atsız öyle düşünmüyor mesela bir lfı şöyle Bir kürt ne kadr vatanı sevdiğini söylesede ona yine kürt gibi davranılmalıdır
Ben kürt olmadığıma göre kaldı ki lazlar arkadaşın da dediği gibi ihanet etmemiş vatana. bir araştır bakalım Trabzon laz mı oluyor.. Türkiyede laz nüfusu 200 bin sadece. Yani taa atalardan gelme bir karadeniz damarı var o yüzden üstüme alacağım bir söz yok ;)
o zaman laz değil, Türksün.. lazlar çok az, her trabzonlu laz değil, bir diğerki sorun bu da.. karadenizli değilim lakin her trabzonda yaşayanın laz değil, sadece laz diye milletin aklında kalmış...
kürtleri kışkırtan kürtler değil ne yazık ki onlardan bahsedilmiyo , vatana ihanet eden pkk lı olduğu kadar sözde türk olanda var içlerinde. kimse etnik kökenini kendisi seçemiyo genelleme yapamazsınız. kürt değilim ama onlarında içinde iyi kalitteli insanlar olduğunu sonuna kadar savunuyorum... ve son olarak ırkçılık yapanın müslümanlığından şüphe ederim.
@Yilmazysm galiba mankurtsun atsız sadece kürtlere karşı değildi çerkeslere lazlarada sonuna kadr karşıydı bak vasiyeti: Yağmur Oğlum;
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigâr olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol!
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
@aykırı25 biz asyadan gelip burayı fethettik bura bizim oldu sizleri sultan selim aldı sünnisiniz diye içgüveysi yaşadınız azcık gururunuz olsun gidin ülkenizi kurun
O yüzden yüzünüzün yarısını kapatıyorsunuz molotof falan atarken. Evet kaybedecek hiç bir şeyiniz yok ; ne insanlığınız ne şerefiniz ne devletiniz ne soyunuz ☺️ Ben anlatabildim mi?
ben dağdan bahsetmiyorum.. ovadan şehirlerden bahsediyorum :D senin bu saçma inkarcı dar ve faşist düzenine karşı herkes bir olur.. daha dağa varmadan i, mha ederiz sizi :D
Sevr antlaşmasından belli ne yaptığı ve daha sonrakileri söylemeye bile dilim varmıyor? Molotof atan biz miydik? Elinde kan olan biz miyiz? Nankör olan biz miyiz?
inan bu ğlkede en nankör olanlar sizsiniz. inkarcı tekçi faşist zihniyet.. ürtler bu ülkede tanınmak ve kendi dilini rahatça konuşmak ve demokrasi istiyor sadece. bu bile size zor geliyor
Kürtler sadece özgürlük istiyor anadilde eğitim yatırım eşit yurttaşlık olay bu lazlara gelince isyan etmiyorlar diye onların da dilleri kimlikleri reddediliyor
Yooo kimse Lazları Çerkesleri yok saymıyor. Ama siz yoksayılmayı hak ediyorsunuz. Eşitlik isteyen dağa çıkmaz ya da polisin kafasına tuğla atmaz veya molotofla yakıp yıkmaz nankörlük yapmaz adam olsaydınız kazanırdınız
Öncelikle kürt değilim senin polisin askerin önce akıllı olsun yıllarca asimile etmeye çalıştınız ırkçı siniz illa dağa çıkıp isyan etmeden adam yerine koyulmuyor Türkiye de
Yine adam yerine koymuyoruz? Bebek katillerini nasıl adam yerine koyabilirim? Osmanlı'ya bile ihanet ettiler? Neyse askerde polisde en iyisini yapıyor hep arkalarındayım. İktidar şımartıyor ama yine iktidar şımarıklıkları önliycek (inşallah)
dostum sakin ol.. türksen derlrki sana sen türk değilsin vatan hainisin.. :D bu ülkede kürtlere birazcık hak veren herkes vatan hainidir bunların gözünde :D
Osmanlı barbarlari milyonlarca insani katletti ama devir değişti bakalım devletiniz yıkılınca biz sizi adam yerine koycakmiyiz barış ya da insanlık olmayacak ozmn
Kurt dgilim rumum kibrista devletim su an türk karasularında donanma mız geziyor sizinkiler yurda kaçtı :)) gücü yeten gelsin kürdistan ztn ırakta var su an sen neyin kafasını yasiyorsun istese bağımsız da olur :))
Yaw sen burada konuşurken Ermenistan karabagda türkleri beceriyor ırakta suriyede türkmenler mikiliyor :)) azeri türkmenistan lılar burada kendini satiolar :)) sen burada milliyetçilik yap askerin kibristan kaçıyor gucumuzden korkup elinin hamuruyla erkek isine karışma sen istersek cigerinizi sokup size yediririz
En İyi Cevaplar