Bir ilacı yok mu bu yalnızlığın hep mi yalnız kalınır... Bazen onca kalabalığın içinde kimsesizmiş gibi Hiç sevenim yokmuş kalmamış gibi bir çaresi yok mu bu illetin? İçsek kurtulsak şu yalnızlıktan.
#Yalnızlıktan kusmak üzereyim neden yalnız kaldım ben sahi?
bazen sadece sorarsın böyle kendine sonra aman ziktir et der döner yatarsın seni rahatsız eder ama bişey yapmakta içinden gelmez işte o zaman bu kronikleşir kalırsın öylece
Şöyle balkona çıkıp karanlık kaplı sokaklara haykırırcasına bağırsam yalnızlık "öl - geber " diye sanki rahatlıcam ama yalnız olmayanlara ayıp olmasın diye susuyorum
çıglık atmak için her zaman bağırmana gerek yoktur en derin çıglık susarak olandır ama sadece kendin duyarsın ve her çıglıkta oldugu gibi yine hiç bir şey değişmez sorulması gereken şudur hep değişimi aslında sen istiyomusundur
zaten bu güvensizlik ve inançsızlıktan dogar bu yalnızlık durumdan şikayetçi her insan bulabilir birini bu zor değil ama özeli bulabilir mi onu anlayan ona bişeyler katabilen bişeyleri değiştirebilen ya da teşvik edebilen biri, bu güç ve kaliteye sahipmidir herkes.. işte mesele bu kuşkudur hep belki buldugu insan kişiye bunları saglayabilir ama kuşkuların gölgesi çok büyüktür gölgeler o insanıda
yapıcı olmak istemiştim halbuki peki istediğin zaman yazabilirsin belki eglenceli şeyler daha ii gelir buralardayım ben gidip bir sigara yakıym bende salonda :)
bende hepsini dinlerim Türk Rockı çok seviyorum. insani rahatlatan çok tavisye edebilcem şarkıları var. Ama şu Kurban ve Malt şarkıları insanı daha çok cezbediyor. Deniz le Burak la facebook ta konusuyoruz ekliler. birde Malttaki barış ve basscı Cenk abide var.:)
Yalnızın en büyük sebebi yalnızlık. Bu ne saçma bir cümle diyeceksiniz. Size hak veriyorum. Ancak bilmelisin ki yalnızlık, kanser gibidir. Kurtulması kolay değildir.
Az önce kapı çaldı açtım selamın aleyküm dedi aleykümesselam dedim hiç bir şey demeden içeri geçti uzandı ayaklarını uzattı tv yı açtı gitmeye de hiç niyeti yok yalnızlık kolay kolay gitmıyo be hacı
Sanmam telefonumda bile 3 numara kayıtlı annem babam kardeşim. Millet telefonu elinden düşürmez mesaj üstüne mesaj bana turkcellden geliyor hep biliyor musun bakmak bile istemiyorum artık o derece işte.
Yahu nasıl yani 23 yaşındasın koca dünyada 23 yıldır varsın ve bir tane bile insan ile arkadaş olamadın mı? Onu geçtim 1 kişi bile numarasını sana vermedi mi?
evet :) Bende yalnizim bende herkesin icinde kendimi yalniz hissediyorum benimde canimdan cok sevdigim yanimda degil ama İnsanin yaninda Allah olunca icinede huzur doluyo umut oluyor bir gun bu yalnizlik bitecek diye oyuzden yalniz insan yoktur herkesin yaninda Allahı vardir
Ben de senin gibiydim aslında alkol aldım mı yine eski halime dönüyorum fakat bu hayatta çektiğimiz sıkıntıların çoğu düşünce yapısıyla alakalı nasıl düşünürsek hayatımız da ona göre şekilleniyor birkaç kitap, video önerebilirim yardımcı olur.
En İyi Cevaplar