Öyle kenarda kuytu köşede değil. Baya bildiğin plajda normal plaj ya da çıplaklar plajında çırılçıplak denize girer misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çıplaklar kampında olabilir :D ama normal herkesin olduğu plajda giremem ya isterim ama giremem bunun teşhircilikle de alakası yok ayrıca yanlış anlaşılmasın yani
enteresan ama olabilir bu dediğin de güzelmiş :D
Ya fantazide sınır yoktur. Mesela daha öncede denizde tekneyle açılmıştık 4 kız , teknesi olan arkadaşımız biliyordu zaten kullanmayı işte sonra açıldık demir attık sabahtandı bide o saatlerde de su çok güzel oluyor bizde bir çılgınlık yapalım dedik hepimiz çıplak atlamıştık yüzdük güneşlendik falan gerçi ben aşırı beyaz tenli olduğum için güneşe çıplak çıkamadım gölgede yatıp kitap okumuştum. Çok geç olmadan da dönmüştük güzeldi bayaaaa.
Şimdi anlattığın gerçek mi fantezi mi ki benim için önemli değil ben sadece çıplak denize girip girmediğinizi merak ettim ;) asıl amacım burada denizde bronzlaşınca bikini bölgesinin beyaz kalması olayı sence de çok kötü değil mi ya sevişmekten nefret edilecek kız tiplerinin başında geliyor bence :D
Orası öyle evet dediğine katılıyorum. Ayrıca dediğim gerçekti çıplak girmiştik
bence çağımızın en büyük sorunu bu :P bütün kızlar denize çıplak girsin ya da gitsin çıplak bronzlaşsın :D
Ahahaha :D teşekkürler bu arada
bişey değil bence eig fazlasıyla hakettin ;)
:D :D
Ben daha önce girdim, Türkiye'de değil ama
Eğlenceli olacağını düşündüğün için mi gittin yoksa farklı sebepleri mi vardı?
5 kız gitmiştik yakın arkadaşlarımla, sahil bomboştu bizden başka kimse yoktu, bizde çıplak girdik mayomuz olmadığı için
iyiymiş bizde aynısını Türkiye'de yaptık yanımızda eşyalar olmayınca mecburiyetten :D
Yunanistan'da yapcam bu sene 😃
ahaha imkan olsa girmek isterim
Annen de girer mi :) ?
hiç sormadım anneme merak ta etmedim açıkçası tabi senin annene de sormak lazım ;)
Annemin bana verdiği terbiye ortada zaten sormama gerek yok ama senin için ayni şeyi diyemem tabi ;)
yesinler ya ne de terbiyelisin hakikaten şu an gözlerim yaşardı senin kadar terbiyeli bir insanla karşılaşmak beni ne kadar onurlandırdı anlatamam :S
Yemesinler terbiyemi :( Sana anlatacağım daha :D
hadi tatlım sağdan devam et belki cüzdan bulursun bir şey anlatma bana sen kendini laf sokarak tatmin etmeye devam et.
Laf sokmaya calismiyorum ergen değilim canım ya :) kendimi daha farklı şekilde tatmin ederim aslında. Tabi tercihlerini burada tartismayacagim:)
ya nasıl bir insansın arkadaş valla bezdim yeminle :D
Muhteşem bir insanım bir daha bulamayacagin türden :)
iyi bir insan olduğuna şüphe yok canım çok terbiyeli ahlaklısın :P megaloman olduğunda kesin :D
Şahsi dusuncen bu tabi saygı duymak gerek :)
teşekkür ederim seni tanımış olmak eğlenceliydi ;)
Seni de öyle rica ederim :)
Çıplak denize asla girmem.
girdim, girerim
beraber girelim ;)
Bunu alın burdan :D
mesela nereye alıcaksınız çıplak geleyim mi :P
Hayir
ya sapıkmısın
sadece bir soru sordum çıplaklıkla sapıklığın alakasını kuramadım
denize girmem
Neden girmiyosun :/
Denize girmem zaten