Annem çok ağır konuşuyor. babam hemen sinirlenip bağırıyor. sevgilim beni istemeye gelecek ama onların yanında bişey yapacaklar diye korkuyorum?

ben ailemden uzakta yaşıyorum işim gereği. en son geçen kurban bayramında gitmiştim. annemle babam önce hangi taraf ziyaret edilecek diye bayram günü birbirlerine girdiler. sürekli kavga gürültü var o evde çok huzursuz. çok üzgün bir şekilde geri dönmüştüm o zaman. ondan beri de gitmiyorum yanlarına. ama annem devamlı seni özledim falan dedi dayanamadım izin aldım gitmek için. o arada da erkek arkadasım beni istemeye gelecek. bugun onun için kıyafet bakıyodum. çok açık giyinen biri değilim. kısa etek falan giymem hiç. kısa kollu bir elise beğenmiştim geldiklerinde giyerim diye. ablamla konusurken annem arkadan bas bas bağırıyodu hep kısa alıyor açık giyiyor ikinizde benim istediğim gibi evlat olamadınız falan diye. ki 22 yasındayım bu yasımda anemin bir söylediğini iki etmem. buna ragmen sırf kapalı değilim diye bana istediğim gibi değilsin diyor. bana bunu söyleyebiliyor. bu kadar ağır konusuyor. kızdığı zaman gerizekalılar aptallar diye bağırıyor. babam desen aynı. neye ne zaman sinirleneceği hiç belli değil. sinirlendimi misafir falan gözü görmüyor bas bas bağırıyor. daha ben gitmeden huzursuzluk başladı bile. daha gitmeden ağlıyorum. burnumda getircekler biliyorum. korkuyorum ki istemeye geldiklerinde de yapsınlar öyle bişey o insanların önünde. yerin dibine geçerim. ne yapcam bilemiyorum?
Annem çok ağır konuşuyor. babam hemen sinirlenip bağırıyor. sevgilim beni istemeye gelecek ama onların yanında bişey yapacaklar diye korkuyorum?