Hiç fal baktirdinizmi ?

ben bursadan izmire geldim 5- 6 günlüğüne evde 2 gündür canım sıkıldı dedim biraz dolasiyim karsiyakaya gittim bankta flan oturdum yaşlı amcalarla muhabbet flan ettim flan derken kalktım eve gitmek için dolmuş lara giderken sahil kenarında falcı kadınlar var miş bnde bursada hiç görmedim öyle denk gelmedim daha öncede hiç fal baktirmadim ama inanmiyorumda kadın fal bakiyim dedi yok dedim giderken kadın durdurdu insan yemiyoruz 2 dk dur dedi sana beleş fal bakim dedi iyi bak dedim oturduk orda elimi aldı başladı anlatmaya uzun yolculuktan geldin sevdiğin kız seni çok seviyor falan flan uydurdu bisiler sonra dedi sen nazar olmuşsun sana bir nazar duasi okuyimmi dedi bnde yok dedim baktım başladı beni okumaya uflemeye bitirdi sonunda dedi senden fal parası istemem ama bana bir çorba parası ver dedi dedim üstümde yok dedi çorba parasimi olmaz insanda dedi bnde de bozuk para 4 lira var tam parayı bozmak istemiyorum kadın ısrar etti iyice ayağa kaktm gitmek için sesini biras yükselterek fal baktrdin parasını vermiyosun demeye başladı otur dedim teyze dedim bursadan geldm neden geldgmi flan anlattim fakir ayağına yattim dedim cebimde 4 lira var 2 lirası yol param diğer 2 lira senin olsun dedim kalktim gittim yav ben böyle bisi görmedim valla ya burdan anlatilmio ama çok tuhaftı. d o yüzden bidaha falcı görürsem kaçmaya baslicam. d siz böyle bisi yasadinizmi
Hiç fal baktirdinizmi ?