Sosyal medyada sürekli aktif olan insan?

onlara sormak istiyorummmmm..

what's your problem?

instagramda haftada 10 15 foto paylaşırlar twitterda günde 100 tweet atarlar.. facebookta sözler olsun videolar olsun günlük en az 1 2 paylaşımları vardır..
swarm dediğimiz en sinir olduğum uygulamada evde kahve keyfisi balkonda temiz hava diyerekten günde 10 check in neredeyse..

nedir ki bu insanların amaçları?

hayatlarını bu kadar uluorta yaşamaktan ne keyif alırlar?

bırakın da bir herkes sizi bilmesin.. bırakın da sizi sadece sizinle sürekli iletişimde olan belirli kişiler bilsin..

ha birde bu tip insanlar instada paylaştıkları fotoyu face twitter gibi mecralarda da paylaşırlar 3lü combo adeta..

bu tip kızlar kezban erkeklerde kıro gibi geliyor gözüme.. görgüsüzlük gibi geliyor.. görmemişin şeyi olmuş tutmuş şeyini koparmış mı derler heh iişte ondan.. :D

neyse ne çok konuştum siz ne düşünüyorsunuz bu insanlar hakkında? içinizde böyleleri var mı? varsa neden böyle davrandığınızı açıklar mısınız? ben algılayamıyorum çünkü :)
Güncellemeler
+1 yıl
he bide instada kırbin türlü açıdan kendilerini paylaşır bu insan dediğimiz tüketiciler.. yüzlerindeki sivilcenin oluşumundan yok oluşuna kadar her evresine tanıklık ederiz..
Sosyal medyada sürekli aktif olan insan?