Annemden nasıl özür dilerim :( ?

Simdi ben yemek yedim. oturdum ütopya panoromayi izliyordum . sonra arkadasım bana gunluk yazayım dıye defter verdı ona yazı yazıyordum annem ıkıdebı odaya gırıyor ya bır cık sonra gel dıyorum cunku yatakodasına gıdıyorum oraya geliyo mutfaga gıdıyorum oraya geliyo sinir etti beni neyse yazdıklarıma bakmaya calısıyor sanıyoki sevglime falan yaziyorum neyse iste öyle devam etti sonra git dedim gitti sonra birdaha geldi elinde süpürge odayı süpürecekmis bende ittim defol git falan diye bagirdim sonra döndüm arkamı yazmaya devam ettim süpürgenin sapıyla sırtıma bir vurdu:D bagırdım aaa diye sonra gittim kafasina yumruk attım sacını cektım yuzune vurdum sonra yazmaya devam ederken arkamı dondum baktım yuzu kıpkırmızı olmus biz böyle bircok kez kavga ediyoruz hatta bırkere daha böyle kavga ettik o zaman babaannem falanda vardı bızı ayırıyorlardı resmen , sac bas kavga ettik o zaman. Böyle kavgalar ediyorum *mınakodugumun seytanına kanıyorum ve yine kandim küfür ettim ::d Gerçekten çok üzülüyorum aklıma geldikçe sonraları ağlıyorum. anneme vurmayı geçtim öbür dünyada çok çekicem bu yüzden birde ben özür de dileyemem gururuma sıcıyım yapamam ne yapayım lütfen birşeyler önerin
Annemden nasıl özür dilerim :( ?