AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
208Cevap
demokrasi bile doğru düzgüb işlemezken. Şeriatın işleyeceğini düşünen beyni Örümcek ağı kaplı insanlar var. He he allah zaten sizi koruyor he
gerçekten allahın istekleri üzerine yapılırsa kabulum neyse o ancak insanlar kendilerince de birşeyler katarsa olmaz
Bilemedik gari bu şeriat ne, hiç bir ülkede uygulanmıyor diyorsunuz. Tecavüzcüler, katiller, hırsızlar , çocuk yaşta kızla evlenenler, 4 kadın alanlar hepsi şeriat istiyor. Biz istemiyoruz kardeşim, gidin az ötede yaşayın.
Konunun kapatılması lazım. Bilmeden de olsa şeriatı istemiyorum diyen saniyesinde dinden çıkar kafir olur
Seriat iyi biseyse bile (ki degil) ulke malesef bunu igrenc berbat sekilde kullanir. Ayrica ulkede musluman olmayan insanlar da var. Bu onlara saygisizlik olmaz mi? Hani islam hosgoru diniydi? Ilk isiniz onlari asip kesmek olur
burası arabistan ülkesimi yahu burası laik bir ülke
Öncesinde şeriat olan bir ülkeydi ama bizim kaç yıllık tarihimz var sizin kaç yıllık tarihiniz var? Sen göremesende çocukların mutlaka bu ülkede inşaAllah şeriatın geldiği günleri görecektir söze gelince bizde müslümanız dersiniz uygulamaya gelince Allahın kanunlarını çiğnemeye kalkışırsınız sizi gibi devşirmeler
sanane kardeşim
Şeriat gelince sanane kardeşim derdimde şeriatte hoşgörü var o yüzden susuyorum ;)
kapa çeneni bencede iyi edersin ;)
Arkadaşım madem dört dörtlük müslümansın insanlara karşı kibar olmayı ve önyargılı bir şekilde davranmayı bırak ilk önce kimse senin yargılamanı okumak zorunda değil burada kızı tanımadan etmeden nasıl sallayabiliyorsun işte sen ve senin gibiler olduğu sürece bu ülkede şeriat olmaz oldurmayız
teşekkürler @poyraz26
Ben seni Seriat karsiti saniyordum Romeo. Vallahi sasirdim
Şeriat Allah'ın emir ve yasaklarıdır. Eğer kul devreye girer de keyfi hareketler ederse şeriat şer olur, millete kan kusturur.
Bu zamanda şeriat işlemez böyle insanlara.
Evet desemde...
Kesinlikle hayır derim böyle bişeye savaş çıkar bence
şeriat istiyorsan arabistana afganistana uç kardeş türkyie cumhuriteyinin bir dini yoktur
l*n ibiş o zaman sigtir gt afganistanda arabistanda yaşa sapık pizlik araplarla beraber sübyancılık yapar yollara zıçarsınız içki can alıyornuş en çok içen iranda be adamlar herboktan içki yapmayı biliyorl.
Bu siteden kafası bağlı iki cemaatçi kızını kandırıp zikecem diye böyle artislik de yapma bence
Şeriat gelirse kaçak yoldan kaçarım avrupaya afrikaya asyaya. Hapishanede yaşamaktan bir farkı yok bu gereksiz şeriatın
Kahrolsun şeriatınız da , sizin yobazliginizda. Şeriat denen lağım çukurunun kime ne faydası olmuş. Şeriat kuracaklarmis... Turkiyede islamiyetin çöpe atıldığı bir dönemde iyi güldüm
Ikisinden hic biri
Devlet muslumanlara karismasin
Giyimine karismasin
Tabiki canı gönülden isterim tek kanun koyucu Allah'tır
Yalan dinin sapkın psikopat bir adamın buyruklarına göre yaşamam.
Kurandaki şeriat hükünleri gelse varya ne suç kalır ne bişey. herkes adam olur..
Kim kurandan ayet inkar ettiyse kafir olmuştur muhammed mustafa s. a. v
Çok doğru açıklamışsın hep yanlış anlaşılıyor şeriat. Teşekkür ederim bu sorun için
<3 Kurtuluş İslam Tek Yol Şeriat <3
Hani dinde özgürlük hani serbestlik? Bununla çelişmiyor mu bu her koyun kendi bacağından asılmazmı?
müslaman değilsin madem kurcalama işte
elhamdülilah müslümanım 5 vakitte namazımı kılarım konuşma
E mamaz kılıyorsan ezbere arapça birşeyle konuşuyordursun dinini öğren islamı türkçe bir oku bakalım şeriatı istemeyenler dinen ne konumda
Yobazlar gidin az otede uygulayin o zaman seriati hayir derdim
Yarim kilo elma bile senden faha yararlidir ülkeye
Bencede şeriat olmasın, elimize geçen her kızla sevişmek istiyor um. :)
Hoşt yobaz
Bu dönemin şeriati ise Hayır. (İşid gereksizlerinin yaymak istedigi dusunce, bokoharam, elnusra ve diğer sözde Müslüman görünümlü caniler)
Hz. Muhammed dönemi gibi olacaksa Evet
Hayır çünkü adalet ile işleyen bir düzen yok !!
Şimdi şeriatı uygulayacak olanlar akepeye oy vermeyenleri dinsiz ilan edip, kafalarını keserler.
böyle uçuk devrimler için kendini kanıtlamış ne istediğini bilen güçlü bir toplum olmamız gerek ama buda önümüzde ki 40-50 yıl için pek mümkün gözükmüyor
ben hemen hemen haftada 2-3 kız götürüyorrum. zinayı çok yapıyorum ve çok zevk alıyorum. şeriatın gelmesini kabul etmem. biz mordern bir ülkeyiz isteyen istediği ile yatmalı
Müslüman mısın?
kimliğimde İSLAM yazıyor. ama öyle bir iddiam yok. asla zevklerimden vazgeçmem ben
Belli zaten aklın uçkuruna kaçmış tüm değer yargılarını iki dakikalık zevke değişecek kadar ahmaksın
olsun. hayatımı istediğim gibi yaşıyorum, gerisi boş bana
Türkiye şeriat sistemini kaldıracak bir toplum değil getiremezler gelmemeli.
Düşünmem bile, reddederim. Orta çağ yönetim biçiminin Türkiye de yeri yok. Cumhuriyet!
Bizim HIRSIZ tayyip bunu da çarpıtır kendine göre çeker o yüzden HAYIR.
doğru temeller üzerin de kurulacak olan bir şeriatt kesinlikle gelmelidir...
Hayır herkesin kendi yaşam hakkı isteyen istediği gibi yaşadın bize ne
Şeriatın ne olduğunu senin gibi bir adamın tartışması bana çok ilginç geldi...
Pis Araplar gibi. Din her zaman kötülük getirdi mina kodumun araplarından kurtulamadık bir türlü
Evet derdim sanırım ama tamamiyle Kuran-ı Kerime bakılarak uygulanacaksa
Soruyu sorana bak beeee, tabi şeriat olsa bu sayfada kızlar erkekler sohbet ederlerdi değil mi?
Yaptıkları ile söyledikleri tutmayan bir görüş daha. Şaşırtıcı.
Hayır derim.
Sen sanki zina yapmadın ne yalancı adamsın l*n senden şerrosu yok :D
Yapmadim
Cevapların var bunu doğrular eminim yapmamışsındır :d
Gunahina girme cocugun zzina ederken gordun mu damga vuruyorsun.
Yorum yapmayacaktim ama tutamadim. Kusura bakmayın
AAğzını topla ! Kotu bbirsey demedim ben sana gunahini alma dedim. Kusurumada bakmayin dedim edebini bil.
günah işlemek dinden çıkarmaz insanın günahsız olanı peygamberlerden başka kimse değildir... önemli olan günah işlesen bile onu günah olduğunu bilmek ve tövbe etmektir...
Benim bildigim sadece hz. Muhammed'in hatasi yok
Hayır çünkü herkes müslüman değil olmak zorunda da değil. Herkes müslüman olsa bizimkinin ne değeri kalırdı
birader sen yatmayı bırakıp biraz kalkıp gezsene hava alırsın?
Şeriatdan daha adil bir yönetim bicimi yoktur
Komunizm vardır.
Komunizm mi :))))) mao stalin lenin ulan kaç milyon insan katlettiniz yalancılar
Bu ülkede şeriatı kötü yollarda kullanırlar malesef ülke ve halk buna müsait değil
Tabi ki hyr olur. seriat kdr pislik bir sistem daha yoktur.
Türkiye da sağlıklı uygulanacağını düşünmediğimden hayır derdim.
21 . yüzyılda yaşıyoruz. İnsanlarımız hala çağ dışı kanunlar ile yönetilmek istiyor yazık
şeriat meraklısı arkadaşları irana alalım orda mutlu mesut yaşasınlar biz Cumhuriyetimizle mutluyuz..
şeriat gelirse bu siteye girenlerin ip adresi ahlak polisleri tarafından tespit edilir ve gerekli cezalar verilirdi
Ne güzel işte kimse ikiyüzlü olup klavye artisliği yapamazdı gerçi sizler yalana alışmışsınız işinize gelmez
olayın yalanla alakası yok ki. bu sitede cinsel kategoriler var.
daha beni tanımadan attığın iftiraların hesabını ahirette verirsin. hani şeriatı seven çok müslümansın ya o yüzden söylüyorum.
Bir müslüman olarak şeriat isterim fakat Türkiye de yaşayan bir insan olarak herkesin istediği gibi yaşaması gerektiğine inanırım
Asla tabikide hayır derim!
Şeriat bu kadar masum değil. Eksik anlatma
Peygamber yapsa referandum belki derim. ulan bu partilerle seriat mi olur
yok artık ya bu insanların götüne rahatlık batıyor
Sen sadece yasaklanan şeyleri yazmışsın bunları her müslüman hatta müslüman olmayanlarda biliyo sen cezaları anlatsana birde
aptal insanlar inanmak istedikleri şeye inanırlar yani işine geleni
şeriat kesinlikle gelmelidir
Şeriat gelsede şu kızlar biyerde otursa artık
oha l*n millet kafayı yemiş şeriat gelsin isteyenlere bak :D
Gelsin sokakta sevisenleri gormekten biktim.
Peki dostum ben sana bir soru sorayım? Türkiye'ye şeriatı getirmek mümkünmüdür?
tabiki de hayır bu ülkede sadece müslümanlar yaşamıyor
böyle saçmalık mı olur böle bir refarandum gelirse isyan çıkar